Sphero Ball


Publicatie datum:

Een elektronische bal, bestuurbaar met je iphone of ipad.

Gesponsorde koppelingen

Heeft u huisdieren die heel erg speels zijn. En bent u het zat om telkens maar met een touwtje door de woonkamer te lopen of met een bal te gooien. Katten en honden zijn hier dol op, maar de baasjes hebben hier niet altijd zin in of hebbener gewoon geen tijd voor. Herkent u zichzelf hierin? Dan is dit misschien de oplossing. Een bal en een applicatie en u kunt heerlijk relaxt vanuit een stoel of vanaf de bank uw huisdier helemaal tevreden houden terwijl u zelf hier geen moeite voor hoeft te doen! De 'Sphero Ball' is een elektronische bal die wordt bestuurd door middel van een applicatie op uw eigen  Iphone, Ipad of andere android. Maar wat is deze 'Sphero Ball' eigenlijk?

Sphero Ball

De 'Sphero ball' is een elektronische ball wat je kan besturen met je mobiele telefoon of ipad. Op het scherm van je iphone komt een besturingsscherm waarmee je door middel van touch de bal kan laten bewegen. De bal die bij dit besturingsscherm hoort, zal reageren op de bewegingen die de bal ontvangt door middel van bluetooth waarmee de applicatie en de bal in contact staan. De bal is klein en makkelijk mee te nemen en past precies in een volwassen hand. Het is daarbij groot genoeg om de bal over de grond te laten rollen in een woonkamer. En de bal is ook weer zo klein dat het makkelijk in de zak past van je jas of vest. In de applicatie zit ook nog een zo geheten 'boost mode' waarmee je de bal net een kleine boost kan geven. Dit houdt in dat de bal net een stukje meer vaart krijgt zodat het over een verhoging kan gaan of snel ergens  eerder bij kan zijn. Het voordeel van de sphero ball is dat de bal geen gebruik maakt van een batterij. Er zit een oplader bij waar de bal precies in past. Hiermee wordt simpel en makkelijk de bal opgeladen. Een leuke toevoeging aan de bal is dat je  het via de applicatie nog een leuk kleurtje kan geven. Zo is het ook nog te gebruiken in het donker en geeft het net een  extra leuk tintje in plaats van alleen het saaie wit!

Wat is het doel van de Sphero Ball?
Het doel van de 'Sphero ball' is plezier voor de gebruiker. Het gebruik is heel breed. Er zijn al verschillende spelletjes op beschikbaar die je individueel kan spelen of door middel van een multiplayer online tegen elkaar kan spelen. Denk  hierbij aan spelletjes als golf. Verder kan je de bal ook gebruiken als je huisdieren bezit. Katten en ook honden zijn dol  op ballen en zullen uren lang achter de sphero bal aan rennen. Terwijl de gebruiker gewoon de bal kan besturen vanaf de bank of een stoel. Dus ook na een lange dag werk of studie kunt u de huisdieren vermaken door middel van dit speeltje Daarbij heb je ook geen vervelende dingen meer zoals dat de bal onder de bank terecht komt. Jij hebt de volledige controle  over de bal en kan zelfs door middel van de boost knop net even een tikje harder gaan dan je huisdier.

De 'Sphero Ball' is op dit moment nog niet verkrijgbaar maar kan wel worden besteld. De Sphero Ball zal in het 4e kwartaal in 2011 beschikbaar komen, De kosten van deze bal is nu vastgesteld op $129,99. Hierbij heb je dan de bal, de oplader en gratis spelletjes en applicaties die beschikbaar komen op Itunes App Store of andere Android winkels. Het is wel geld, maar aan de andere kant is de 'Sphero Ball' nog volledig in ontwikkeling en zullen er naar alle waarschijnlijkheid veel spelletjes en applicaties beschikbaar op komen. En bedenk hoe blij uw huisdier zult zijn met hun nieuwe speeltje!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie electronica-telecom

Senseo Koffiezetapparaat

Artikel over Senseo. Een koffiezetapparaat dat zeer populair is in ons land. Lees er nu meer over.

Hoe zet ik bestanden op de SD-kaart van mijn Android-telefoon?

Geeft je telefoon ook vaak zo'n melding aan dat je geheugen vol zit? Kom via dit artikel erachter hoe je makkelijk en snel bestanden kunt overzetten naar je SD-kaartje wat vaak niet automatisch gebeurd.

06-nummer traceren

5 Tips om een 06-nummer te achterhalen

Electra vervangen

Electra vervangen is nodig in sommige gevallen. Waarom is het nodig en hoe pakken we het aan?

Steeds meer gratis applicaties voor Windows Phone beschikbaar.

Het succes van Windows Phone is te danken aan het grote aantal beschikbare gratis applicaties.

Ipad toetsenbord trucjes

Trucjes om sneller te typen op het standaard toetsenbord van je Ipad

De beste vaatwasser, de beste afwasmachine

Welke vaatwasser is als beste getest en welke is de beste koop?

Apple versus Android

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Lees dan dit artikel.

Overal gratis WiFi buiten de deur met KPN WiFi Fon

Nu ook gratis WiFi op vele plekken in Nederland en in het buitenland met KPN WiFi Fon.

Zelfbouw zonnepaneel, zelf goedkope zonnepaneel maken

Bouw goedkoop je eigen zonnepaneel en wek goedkope zonne-energie op.

De nieuwe Galaxy S4

De nieuwe samsung galaxy s4 zal op 14 maart uitkomen in Amerika. Lees in dit artikel alles over deze nieuwe telefoon van Samsung.

De Wolfgang at-as28d een prima goedkope smart Phone voor maar 25 euro.

Na het overlijden van mijn 10 jaar oude Nokia 1100 moest ik op zoek naar een nieuwe goedkope betrouwbare mobiele telefoon. Via marktplaats vond ik de Wolfgang at-as28d smart Phone.

Hoe staat het met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie?

Is kunstmatige intelligentie een wetenschappelijke werkelijkheid of sciencefiction?

iPhone 4 vs iPhone 3gs

Is het de moeite waard om de iPhone 4 aan te schaffen?

De nieuwe iPhone 5

Waarom de nieuwste iPhone 5.

Prepaid bellen

Prepaid bellen met Lebara.

Zelf goedkoop een iPhone maken, iPod als iPhone

Iedereen kan goedkoop zelf een iPhone maken, lees hier hoe.

Nieuwe gratis berichtendienst, gratis Whatsapp, gratis Text Me, gratis PuschmeTo

BottleUp de nieuwe gratis berichtendienst, de opvolger van Whatsapp, Text Me en PuschmeTo

De thermomix

De thermomix, een van de snelste en meest gebruikte keukenapparaturen.

Apple betaalt 21 Miljoen dollar voor een stationsklok

Apple moet dit flinke bedrag betalen omdat een de Zwitserse spoorwegen patent hebben op de klok en apple exact dezelfde klok in al haal mobiele toestellen gebruikt.

Onbeperkt internet op je mobiel lang niet altijd de beste deal

Heel veel consumenten staren zich blind op onbeperkt internet terwijl dit vaak voor hun op zijn minst gezegd overbodig is.

Wat is een Brown-out?

Een brown-out valt te vergelijken met een black-out. Maar bij een brown-out is het een gecontroleerde stroomuitval. Dit wordt gedaan om een black-out te kunnen voorkomen.

Een telefoonhoesje kan het verschil maken

Dit is een artikel over de voordelen van het hebben van een telefoonhoesje.

Gratis mobiel bellen, ideaal voor kinderen

Kinderen kunnen niet zonder mobiele telefoon, er is een manier om gratis te bellen. Bij de Deka Markt kan je kind gratis bellen met Deka Mobiel.

Zijn de HEMA H3 en H5 smartphone kopien van de bestaande ZOPO 1000S Millia en de ZOPO ZP590 Budget?

Het spreekt voor zich dat de HEMA niet zelf smartphones produceert maar zijn de HEMA smartphones kopieën van de bestaande ZOPO smartphones?