Eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio i.p.v. ongezond broodje kapsalon


Publicatie datum:

Een broodje nagelstudio is een heerlijk pikant pizzabroodje dat je eenvoudig zelf maken kan.

Gesponsorde koppelingen

Voor het zelf bereiden van een heerlijk broodje Nagelstudio heb je een aantal gangbare materialen en een aantal ingrediënten nodig. De materialen die je nodig hebt zijn; een magnetron, een magnetronbestendig broodbord, een mes om brood mee te smeren, een kaasschaaf en een scherp groentemesje. De ingrediënten die je nodig hebt voor de bereiding van één broodje Nagelstudio zijn; een sneetje brood, halvarine, sambal Badjak, kaas, tomatenketchup en een tomaat.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Brood:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd een sneetje gewoon hoog halfrond bruin brood. In principe is ieder soort brood echter prima geschikt voor het bereiden van een broodje Nagelstudio.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Halvarine:
Ik gebruik altijd Bona margarine bij het koken omdat dit overal een heerlijke zachte smaak aan geeft. Natuurlijk kun je ook iedere willekeurige andere margarine gebruiken voor het bereiden van een broodje Nagelstudio.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Sabmal badjak:
Voor het beste resultaat gebruik ik sambal Badjak van Conimex. Als je deze niet kunt vinden moet je zoeken naar gebakken, kruidige sambal van een ander merk waar naast chilipeper ook kokos, gemberwortels, knoflook en garnalenextract (Trassi) zit.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Kaas:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd belegen Gouda 40+ kaas. Iedere andere soort kaas zal ook wel lekker zijn maar geeft het broodje Nagelstudio toch een iets andere smaak.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Tomatenketchup:
 Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd de originele Heinz tomatenketchup. De uiteindelijke smaak van het broodje Nagelstudio wordt in grote mate bepaald door de tomatenketchup,gebruik dus bij voorkeur de originele Heinz tomatenketchup. Als je deze niet kunt vinden wees dan heel kritisch in het uitkiezen van een alternatieve tomatenketchup.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Tomaat:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd de zogenaamde Pomedori tomaat. Dit zijn kleine zongerijpte Italiaanse buiten tomaten. Ook hiervoor geldt dat ze in grote mate de smaak van je uiteindelijke broodje Nagelstudio bepalen. Wees dus bij het uitzoeken van een vervangende tomaat ook weer heel kritisch.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Bereiding:
De bereiding van een broodje Nagelstudio is kinderlijk eenvoudig en gaat als volgt. Leg het sneetje bruin brood op het broodbord, smeer een laagje halvarine op het sneetje brood, smeer vervolgens een laagje sambal op het sneetje brood, leg vervolgens 6 plakjes (2 lagen van 3 plakjes) kaas goed verdeeld op het sneetje brood, giet vervolgens een sliert ketchup op het sneetje brood en verdeel dit over het hele sneetje brood, snij als laatste een aantal plakjes uit het midden van de tomaat en leg die goed verdeeld over het sneetje brood. Plaats het geheel met een plastic afdek deksel in je magnetron. Zet de magnetron op 750 watt, stel hem in op 1 minuut en 30 seconden en druk op start.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Eet smakelijk:
Na 1 minuut en 30 seconden in de magnetron is het broodje Nagelstudio klaar en kun je het direct opeten. Pas wel op dat de gesmolten kaas verraderlijk heet kan zijn.

 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Chocolade en aardbeien roomijs

diverse recepten voor zelfgemaakt ijs in de ijsmachine

Chocoladefondue, het vrouwelijke bier !

Een uitgebreide bechrijving over hoe je de perfecte chocoladefondue houdt, de benodigdheden, de dippers en wat extra variatie !

Spaghetti alla carbonara volgens traditioneel recept

het maken van spaghetti op een eenvoudige en goedkope manier

Frikandelbroodje maken

Recept en werkwijze voor het zelf maken van een heerlijk frikandelbroodje

Het kweken van eigen groente in de moestuin

De moestuin hoeft niet groot te zijn om heerlijke groenten te kunnen kweken

Mosselen uit Shetland en Vlaanderen

bedreigen de Vlaamse mosselen de monopoliepositie van de Zeeuwse mosselen?

Koken met lust

Enkele lustopwekkende voedingsmiddelen en een uitleg waarom deze het libido kunnen verhogen.

Antiliaans kippensoep

Heerlijk gezonde kippensoep op antilliaanse wijze

Tomaten salade met sperziebonen en Feta of Danish Blue

Een frisse, kleurige (vegetarische) salade die overal lekker bij is

Pannenkoeken recept

Een simpel recept om pannenkoeken te bakken

Kaasplankjes als dessert

Een kaasplankje als dessert past prima bij een uitgebreide maaltijd

Gebraden haas met roomsaus

Een heerlijk hoofdgerecht!

Caprinataart met rood fruit

Een heerlijke Italiaanse taart!

Kruutmoes maken

De bereidingswijze van kruutmoes op de ouderwetse manier

Zelf borrelhapjes maken

5 makkelijke recepten voor heerlijke borrelhapjes.

Oliebollen bakken

het bakken van oliebollen in de frituur

High Tea bij recreatiegebied Madestein (Den Haag)

Recensie van een high-tea in het partycentrum in recreatiegebied Madestein in Den Haag.

Heerlijke nachos

Hoe maak je zelf heerlijke nacho's? Lekker voor een feestje of voor thuis.

Chantillyroom

Heerlijke chantillyroom!

Eenvoudig recept voor een lekker mosseltje, lekkere mosselen

Lees hier hoe je eenvoudig een lekker mosseltje klaar kunt maken.

Wokgerecht: Zoetzure kip

Snel klaar, niet alledaags en onbeschrijfelijk lekker, zoetzure kip in de wok klaargemaakt.

Spinaziegnocchi

Een heerlijke spinazie gerecht uit de Italiaanse keuken!

Kokospudding

Een heerlijk frisse pudding!

Asperges voor consumptie alleen van het mannelijk geslacht.

In de winkel liggen alleen maar asperges van het mannelijk geslacht omdat het mannelijk geslacht het grootst is bij de Asperge.

Koken voor uw kleinkinderen

Lekker en gezond koken voor uw kleinkinderen