Eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio i.p.v. ongezond broodje kapsalon


Publicatie datum:

Een broodje nagelstudio is een heerlijk pikant pizzabroodje dat je eenvoudig zelf maken kan.

Gesponsorde koppelingen

Voor het zelf bereiden van een heerlijk broodje Nagelstudio heb je een aantal gangbare materialen en een aantal ingrediënten nodig. De materialen die je nodig hebt zijn; een magnetron, een magnetronbestendig broodbord, een mes om brood mee te smeren, een kaasschaaf en een scherp groentemesje. De ingrediënten die je nodig hebt voor de bereiding van één broodje Nagelstudio zijn; een sneetje brood, halvarine, sambal Badjak, kaas, tomatenketchup en een tomaat.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Brood:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd een sneetje gewoon hoog halfrond bruin brood. In principe is ieder soort brood echter prima geschikt voor het bereiden van een broodje Nagelstudio.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Halvarine:
Ik gebruik altijd Bona margarine bij het koken omdat dit overal een heerlijke zachte smaak aan geeft. Natuurlijk kun je ook iedere willekeurige andere margarine gebruiken voor het bereiden van een broodje Nagelstudio.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Sabmal badjak:
Voor het beste resultaat gebruik ik sambal Badjak van Conimex. Als je deze niet kunt vinden moet je zoeken naar gebakken, kruidige sambal van een ander merk waar naast chilipeper ook kokos, gemberwortels, knoflook en garnalenextract (Trassi) zit.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Kaas:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd belegen Gouda 40+ kaas. Iedere andere soort kaas zal ook wel lekker zijn maar geeft het broodje Nagelstudio toch een iets andere smaak.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Tomatenketchup:
 Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd de originele Heinz tomatenketchup. De uiteindelijke smaak van het broodje Nagelstudio wordt in grote mate bepaald door de tomatenketchup,gebruik dus bij voorkeur de originele Heinz tomatenketchup. Als je deze niet kunt vinden wees dan heel kritisch in het uitkiezen van een alternatieve tomatenketchup.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Tomaat:
Voor mijn broodje Nagelstudio gebruik ik altijd de zogenaamde Pomedori tomaat. Dit zijn kleine zongerijpte Italiaanse buiten tomaten. Ook hiervoor geldt dat ze in grote mate de smaak van je uiteindelijke broodje Nagelstudio bepalen. Wees dus bij het uitzoeken van een vervangende tomaat ook weer heel kritisch.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Bereiding:
De bereiding van een broodje Nagelstudio is kinderlijk eenvoudig en gaat als volgt. Leg het sneetje bruin brood op het broodbord, smeer een laagje halvarine op het sneetje brood, smeer vervolgens een laagje sambal op het sneetje brood, leg vervolgens 6 plakjes (2 lagen van 3 plakjes) kaas goed verdeeld op het sneetje brood, giet vervolgens een sliert ketchup op het sneetje brood en verdeel dit over het hele sneetje brood, snij als laatste een aantal plakjes uit het midden van de tomaat en leg die goed verdeeld over het sneetje brood. Plaats het geheel met een plastic afdek deksel in je magnetron. Zet de magnetron op 750 watt, stel hem in op 1 minuut en 30 seconden en druk op start.

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio

Eet smakelijk:
Na 1 minuut en 30 seconden in de magnetron is het broodje Nagelstudio klaar en kun je het direct opeten. Pas wel op dat de gesmolten kaas verraderlijk heet kan zijn.

 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Simpele Italiaanse salade in een handomdraai!

Lees hier hoe u een heerlijke Italiaanse salade kunt maken!

Broodbakmachine

In een broodbakmachine maakt u zelf eenvoudig uw verse brood

Spaanse omelet

Hoe maak ik een Spaanse omelet?

Canapés met gerookte oesters

canapé met gerookte oesters

Basisrisotto

Dit is een zeer eenvoudig en veelzijdig gerecht waarmee je zeker indruk maakt op gasten!

Zelf jus maken

Lees hier hoe je zelf een heerlijke goedkope jus kunt maken

Luchtige en slanke pannenkoeken

Hou je erg van pannenkoeken, maar wil je wel op de lijn letten? Maak deze heerlijke luchtige pannenkoekjes!

Recept voor kip shoarma

Het maken van kip shoarma op een heerlijke simpele manier

Stampot rauwe raapstelen met vlees en jus

Stampot rauwe raapstelen, een echt voorjaarsgerecht

Een ongekende soep; romige slasoep

Een ongekende bereiding van sla. Een heerlijke soep van sla.

Een lekkere maaltijdsalade

Een lekkere maaltijdsalade maak je zo!

Het 80/10/10 dieet

Wat is het 80/10/10 dieet?

heerlijk recept: oliebollen!

Heerlijk traditioneel oliebollen recept voor ongeveer 45 oliebollen.

Risotto primavera

Heerlijke risotto met veel verse groente!

IJsmachine

Met een ijsmachine maak je snel en gemakkelijk elke smaak ijs die je wilt

Basis recept voor Pannekoeken

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Heerlijke frisse Couscous Salade

Recept van een frisse zomersalade

Recept - kalfsleverpâté - lever - kalfsvlees - vleesgerecht

Het recept voor het maken van een kalfsleverpâté.

Traditionele Griekse bijgerechten en hapjes

Recepten voor verschillende Griekse bijgerechten waaronder traditionele Griekse tzatziki.

Wat is het verschil tussen abdij en trappistenbier

Alle trappistenbier is in principe een adbijbier maar niet elk abdijbier is trappistenbier.

Een heerlijk aspergerisotto uit de Italiaanse keuken!

Een heerlijk hoofdgerecht in de lente!

Recept - inktvis met vulling - visgerecht - 390 calorieën per portie

Inktvis voorzien van een zeer gezonde vulling. Een luchtig receptje.

Camembertschotel

Recept voor Camembertschotel

Spagetti met zalm en spinazie

Heerlijk recept waarmee je je 'pastadag' kan varieren

Wat heeft de NASA te maken met de Big Green Egg barbecue?

Je zou het misschien niet denken, maar de NASA heeft de basis gelegd voor deze barbecue