Pasta saus maken / koken


Publicatie datum:

Simpele manier om een lekkere pasta saus te maken.

Gesponsorde koppelingen

Een artikeltje, over het maken van pasta saus, niet moeilijk, en makkelijk uit te voeren.

Gesponsorde koppelingen

Recept voor pasta saus.

Benodigdheden:

1-3 blikjes tomatenpuree.

Champignons.

1-2 teentjes knoflook.

1-2 paprika (kies zelf een kleur).

250-500 gram Gehakt.

1 Blikje smack ham, of gewone ham.

(als je een van de ingredienten niet lekker

vind, kan je deze natuurlijk altijd weglaten).

Kijk voor hoeveel mensen je moet koken,

en kies aan de hand daarvan hoeveel je gebruikt.

als je in je eentje bent neem je overal 1 van (250 gram vlees).

ben je met ze 5e-6e neem je natuurlijk 

overal 2-3 van en (500 gram vlees).

 

Kruiden:

Dille voor bij de tomatenpuree.

Tijm voor bij de gehakt, en ham.

Basilicum voor de pasta.

En een beetje peper en zout.

(voeg alleen tijm toe voor het koken de rest pas na het koken)

 

Kruiden en knoflook vermalen indien nodig.

Paprika en champignon in stukjes snijden.

Ham in kleine stukjes snijden.

En de gehakt rullen.

 

Koken:

Doe wat olijfolie/olie in de pan en rul eerst de gehakt.

Voeg de ham blokjes, knoflook, champigons en paprika toe,

en laat het even warm worden.

Voeg dan de tomatenpuree toe.

Wacht tot het goed warm is, als je klaar bent,

kun je de peper, zout, dille, en basilicum erbij strooien

indien gewenst.

En voor wat extra zoetheid voeg je wat suiker toe.

Eetsmakelijk.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Zelf borrelhapjes maken

5 makkelijke recepten voor heerlijke borrelhapjes.

Gezond eten, gezonde producten en gezonde recepten

Alles over gezond eten, de tien gezondste producten, de gezondste recepten.

Cocktails voor de Decembermaand

Cocktails voor de gezellige Decembermaand

Sauzen: Normandische saus

Niets lekkerder dan een goede Normandische saus bij de vis.

Aardbeientiramisù met limoncello

Een heerlijk Italiaans desert!