Hoe maak je chocoladeglazuur?


Publicatie datum:

Beschrijving hoe je binnen 10 minuten chocoladeglazuur maakt

Gesponsorde koppelingen

Chocoladeglazuur kan een taart helemaal af maken maar het smaakt ook lekker op bijvoorbeeld cake. Je hebt een chocoladeglazuur binnen 10 minuten gemaakt, maar de taart ziet er direct mooier uit, smaakt beter, en het ziet eruit alsof je er veel meer moeite voor hebt gedaan. Lees snel verder om er achter te komen hoe ook jij binnen 10 minuten een heerlijke chocoladeglazuur kunt maken!

Gesponsorde koppelingen

Ingrediënten

  • 125 g pure of melkchocolade
  • 100 g poedersuiker
  • 60 g boter
  • 3 eetlepels koud water

Bereidingswijze

  • Breek de chocolade in stukjes.
  • Doe de chocolade in een kom.
  • Zet deze op een pan met heet water.
  • Laat de chocolade smelten.
  • Zeef de poedersuiker.
  • Roer deze nu door de gesmolten chocolade.
  • Roer de boter in een kom tot deze zacht wordt.
  • Meng dit door het chocolademengsel.
  • Roer hierna het koude water door het glazuur.
  • Verwerk het glazuur voordat deze koud wordt.

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Chocolade - de geschiedenis en productie

Chocolade - de geschiedenis en productie

Tzatziki maken

Tzatziki saus

Zelf zoete/zoute drop maken

Hoe zelf zoute/zoete drop te maken

Eenvoudig recept voor pikant pizzabroodje, broodje nagelstudio i.p.v. ongezond broodje kapsalon

Een broodje nagelstudio is een heerlijk pikant pizzabroodje dat je eenvoudig zelf maken kan.

Griekse tzatziki saus

Tzatzikisaus, een lekkere frisse saus/salade bij het gekruide vlees