Hoe maak je chocoladeglazuur?


Publicatie datum:

Beschrijving hoe je binnen 10 minuten chocoladeglazuur maakt

Gesponsorde koppelingen

Chocoladeglazuur kan een taart helemaal af maken maar het smaakt ook lekker op bijvoorbeeld cake. Je hebt een chocoladeglazuur binnen 10 minuten gemaakt, maar de taart ziet er direct mooier uit, smaakt beter, en het ziet eruit alsof je er veel meer moeite voor hebt gedaan. Lees snel verder om er achter te komen hoe ook jij binnen 10 minuten een heerlijke chocoladeglazuur kunt maken!

Gesponsorde koppelingen

Ingrediënten

  • 125 g pure of melkchocolade
  • 100 g poedersuiker
  • 60 g boter
  • 3 eetlepels koud water

Bereidingswijze

  • Breek de chocolade in stukjes.
  • Doe de chocolade in een kom.
  • Zet deze op een pan met heet water.
  • Laat de chocolade smelten.
  • Zeef de poedersuiker.
  • Roer deze nu door de gesmolten chocolade.
  • Roer de boter in een kom tot deze zacht wordt.
  • Meng dit door het chocolademengsel.
  • Roer hierna het koude water door het glazuur.
  • Verwerk het glazuur voordat deze koud wordt.

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Aardbeienkerstmannetjes

Een recept voor het maken van kerstmannetjes van aardbeien en slagroom

Guacamole

Zelf guacamole maken is veel lekkerder dan uit een potje! Vers is altijd beter!

Lekker en simpel - Tomatensoep met heel veel verstopte groenten

Hoe krijg je kinderen aan de groente?

Recept Zigeunersaus - sauzen

Een bijzonder smakelijk saus die men als ragoût kan serveren bij drooggekookte rijst.

Jell-O-shots

originele manier om je shotjes te serveren