Hoe maak je chocoladeglazuur?


Publicatie datum:

Beschrijving hoe je binnen 10 minuten chocoladeglazuur maakt

Gesponsorde koppelingen

Chocoladeglazuur kan een taart helemaal af maken maar het smaakt ook lekker op bijvoorbeeld cake. Je hebt een chocoladeglazuur binnen 10 minuten gemaakt, maar de taart ziet er direct mooier uit, smaakt beter, en het ziet eruit alsof je er veel meer moeite voor hebt gedaan. Lees snel verder om er achter te komen hoe ook jij binnen 10 minuten een heerlijke chocoladeglazuur kunt maken!

Gesponsorde koppelingen

Ingrediënten

  • 125 g pure of melkchocolade
  • 100 g poedersuiker
  • 60 g boter
  • 3 eetlepels koud water

Bereidingswijze

  • Breek de chocolade in stukjes.
  • Doe de chocolade in een kom.
  • Zet deze op een pan met heet water.
  • Laat de chocolade smelten.
  • Zeef de poedersuiker.
  • Roer deze nu door de gesmolten chocolade.
  • Roer de boter in een kom tot deze zacht wordt.
  • Meng dit door het chocolademengsel.
  • Roer hierna het koude water door het glazuur.
  • Verwerk het glazuur voordat deze koud wordt.

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

De gevaren van glucose-fructosestroop

In veel zoete producten zit fructosestroop, maar helaas is dit toevoegmiddel niet zo goed voor je gezondheid. Lees hier waarom!

Lekker en gezond eten met Quinoa

Quinoa als gezond alternatief

Een heerlijk aspergerisotto uit de Italiaanse keuken!

Een heerlijk hoofdgerecht in de lente!

Lasagne met broccoli champignons en mosterd-kaassaus

Variatie op de traditionele lasanga

Geroosterde pomodri-tomaten

Een heerlijk Italiaans gerecht, geroosterde pomodori-tomaten!