Keizerbaars bedekt met een confiture van rode ui met camembert.


Publicatie datum:

Een heerlijk combinatie van keizerbaars met ui en camembert

Gesponsorde koppelingen

Deze vis met de geconfituurde rode ui en de milde smaak van camembert laat het water uit uw mond lopen

Keizerbaars bedekt met een confiture van rode ui met camembert.

Ingredienten:

10 mootjes keizerbaars

peper en zout

bloem

1 dl azijn

80 gr. Suiker

2 rode uien

10 plakjes camembert

Bereidingswijze:

Breng de azijn met de suiker aan de kook. Maak de uien schoon en snijdt deze in blokjes van ca. 1 cm. Voeg deze bij de azijn/suiker en kook het mengsel zolang in totdat er nagenoeg geen vocht meer opzit.

Dep de keizerbaars droog en verdeel een weinig peper en zout erover.

TIP!! Verwarm een scheutje olie met boter in een koekenpan. Schep de bloem in een bakje. Bak de vis per 5 stuks. Haal de vis die je wilt bakken door de bloem en gelijk in de pan. De rest van de vis nog niet bloemen!!

Leg de gebakken keizerbaars op een bakplaat en laat deze iets afkoelen. Verdeel de uienconfiture erover.

Afwerking:

Zet de keizerbaars gedurende enkele minuten in de oven op 190 graden.

Vervolgens uit de oven halen en de camembert erover verdelen. Zet de vis gedurende 1 minuut terug in de oven.

 

Serveer hierbij de risotto van knolselderij en wortel.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Spagetti met zalm en spinazie

Heerlijk recept waarmee je je 'pastadag' kan varieren

Hoe maak je een lekker voorgerecht van mosselen

Mosselen in een knoflook-kruidenroomsaus op een bedje van sla

Stampot rauwe raapstelen met vlees en jus

Stampot rauwe raapstelen, een echt voorjaarsgerecht

Appeltaart recept

Recept voor een eenvoudige overheerlijke appeltaat met zandtaart bodem

IJs van Co in Hoenderlo, het lekkerste ijs van Nederland.

Voor dagelijks vers ambachtelijk bereid vanille-ijs ga je naar IJs van Co in Hoenderlo.

Mexicaanse kip

Recept voor 4 personen

Gepocheerde peren met marsala en zabaglione

Een heerlijk Italiaans nagerecht!

Kun je goedkoop stoned worden van tomatenketchup?

Dat je goedkoop stoned kunt worden van wilde sla en wilde paddenstoelen is bekend maar kun je ook goedkoop stoned worden van tomatenketchup?

Heeft u het al een keer gegeten? Sinaasappelsalade!

een verfrissende salade en binnen een paar stappen klaar!

creatief koken voor kinderen

Voeding voor kinderen is enorm belangrijk, maar het is niet altijd simpel om ze gezond te laten eten. Door creatief te zijn met voeding, hun zintuigen te laten prikelen berijk je soms veel!

Tomaat-mozzarellatorentje

Een heerlijk insalata caprese! Binnen een paar stappen heeft u een Italiaans tomaat-mozzarellatorentje!

Crostini met paddestoelen

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Zelf borrelhapjes maken

5 makkelijke recepten voor heerlijke borrelhapjes.

Traditionele Griekse bijgerechten en hapjes

Recepten voor verschillende Griekse bijgerechten waaronder traditionele Griekse tzatziki.

zoetzure kip met mango

Zoetzure kip met mango en rijst als hoofdgerecht

Sushi

Alle informatie die u zou willen weten over sushi

Zelfgemaakte vissoep!

Heerlijke vissoep in een paar stappen!

Pasta met zalm, paprika, sperziebonen en pijnboompitten

Pasta met zalm, paprika en sperzieboontjes

Een heerlijk aspergerisotto uit de Italiaanse keuken!

Een heerlijk hoofdgerecht in de lente!

Bloemkool Balti

Regelmatig probeer ik nieuwe recepten uit en ben dan razend op zoek naar recepten die ik nog nooit gehoord of gezien heb. Zoals deze....

Probeer nu de Italiaanse frittata! Leuk en makkelijk om te maken!

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke frittata!

Frutta con zabaglione

Een heerlijk Italiaans desert!

Roomsaus voor bij pasta

Lekker saus voor bij pasta

Kaastaart

overheerlijke, smeuïge kaastaart klaar in amper 20 minuten

Griekse gehaktballetjes met avgolemono-saus

Griekse gehaktballetjes in ei-citroensaus