Ook bij regenachtige dagen lekker grillen met de grillpan


Publicatie datum:

grillpan

Gesponsorde koppelingen

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we de BBQ te voorschijn halen en vrienden en familie uitnodigingen voor een leuke namiddag grillen

Gesponsorde koppelingen

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we de BBQ te voorschijn halen en vrienden en familie uitnodigingen voor een leuke namiddag grillen. U heeft lekker vlees in huis gehaald, de salade, koude pasta en andere bijgerechten staan klaar. De bel gaat en daar zijn de eerste gasten al, het belooft een gezellige namiddag te worden met lekker (gegrild) eten. U wilt het vlees op de gril gooien, maar daar komen de eerste donkere wolken al aandrijven. De druppels vallen uit de lucht en voor u het weet zit u met al uw gasten en uw vlees binnen in de keuken.

Grilpan als reddingsboei in dit onstuimig weer

Toch hoeft u niet te panikeren, met een grillpan kunt u al het vlees gewoon binnen in de keuken klaarmaken en toch dat mooie grilpatroon op uw vlees hebben. Even gezond en even lekker! Voor u het weet zit u gezellig binnen te genieten van lekker gegrild vlees met al uw gasten. Het wisselvallige weer hoeft geen roet in het eten te gooien, met een grilpan bent u op alles voorbereid!

Maar het is meer dan een reddingsboei alleen die grilpan

Een grilpan is normaal vierkant of rechthoekig van vorm en is vrij zwaar. Uiteraard bevat de grilpan ook de ribbels die uw vlees die mooie textuur geven. Dankzij de ribbels blijft het vet van het vlees vanonder in de pan liggen, waardoor het ook een vrij gezonde kooktechniek is.

De grilpan is niet alleen handig op regenachtig dagen als reddingsboei. Vaak heeft u alles bij de hand in uw keuken. Als u een saus, kruid of ander ingrediënt moet gaan halen, hoeft u uw grilpan niet te verlaten. Een grilpan is ook veel makkelijker te onderhouden en veel makkelijker schoon te maken.

Laten we ook de prijs niet uit het oog verliezen! Een goede grilpan vindt u al vanaf 25 euro. Daar kan u geen namiddag barbecueën voor opgeven, toch?


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Risotto met garnalen en asperges

Verras uw vrienden met deze heerlijke risotto met garnalen en asperges!

Sauzen: Normandische saus

Niets lekkerder dan een goede Normandische saus bij de vis.

Wokgerechten: Forel in pikante saus

Overheerlijke forel klaargemaakt in de wok.

Gefrituurde calamares

Recept voor Calamares

Griekse gehaktballetjes met avgolemono-saus

Griekse gehaktballetjes in ei-citroensaus