Ook bij regenachtige dagen lekker grillen met de grillpan


Publicatie datum:

grillpan

Gesponsorde koppelingen

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we de BBQ te voorschijn halen en vrienden en familie uitnodigingen voor een leuke namiddag grillen

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we de BBQ te voorschijn halen en vrienden en familie uitnodigingen voor een leuke namiddag grillen. U heeft lekker vlees in huis gehaald, de salade, koude pasta en andere bijgerechten staan klaar. De bel gaat en daar zijn de eerste gasten al, het belooft een gezellige namiddag te worden met lekker (gegrild) eten. U wilt het vlees op de gril gooien, maar daar komen de eerste donkere wolken al aandrijven. De druppels vallen uit de lucht en voor u het weet zit u met al uw gasten en uw vlees binnen in de keuken.

Grilpan als reddingsboei in dit onstuimig weer

Toch hoeft u niet te panikeren, met een grillpan kunt u al het vlees gewoon binnen in de keuken klaarmaken en toch dat mooie grilpatroon op uw vlees hebben. Even gezond en even lekker! Voor u het weet zit u gezellig binnen te genieten van lekker gegrild vlees met al uw gasten. Het wisselvallige weer hoeft geen roet in het eten te gooien, met een grilpan bent u op alles voorbereid!

Maar het is meer dan een reddingsboei alleen die grilpan

Een grilpan is normaal vierkant of rechthoekig van vorm en is vrij zwaar. Uiteraard bevat de grilpan ook de ribbels die uw vlees die mooie textuur geven. Dankzij de ribbels blijft het vet van het vlees vanonder in de pan liggen, waardoor het ook een vrij gezonde kooktechniek is.

De grilpan is niet alleen handig op regenachtig dagen als reddingsboei. Vaak heeft u alles bij de hand in uw keuken. Als u een saus, kruid of ander ingrediënt moet gaan halen, hoeft u uw grilpan niet te verlaten. Een grilpan is ook veel makkelijker te onderhouden en veel makkelijker schoon te maken.

Laten we ook de prijs niet uit het oog verliezen! Een goede grilpan vindt u al vanaf 25 euro. Daar kan u geen namiddag barbecueën voor opgeven, toch?

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Goedkoop eten in Alanya, goedkoop uit eten in Alanya

De beste restaurants in Alanya waar je goedkoop kunt eten.

Makkelijk Marokkaans recept: Marokkaanse gehaktballetjes (kefta)

Heerlijke Marokkaanse gehaktballetjes

Sauzen: Karamelsaus

Een pittig receptje voor een lekkere Karamelsaus?

Zomer snacks

Fris, gezond en lekker

Tagliatelle met artisjokken

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Spaghetti alla carbonara volgens traditioneel recept

het maken van spaghetti op een eenvoudige en goedkope manier

Tajine, gebruik en recepten

Een tajine is een stoofpot uit Noord-Afrika.

De gevaren van glucose-fructosestroop

In veel zoete producten zit fructosestroop, maar helaas is dit toevoegmiddel niet zo goed voor je gezondheid. Lees hier waarom!

Wildzwijnkoteletten

Een heerlijk vleesgerecht, lekker met aardappelen en broccoli

Risotto met groene kruiden

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijke smaakvolle risotto op tafel!

Een heerlijk aspergerisotto uit de Italiaanse keuken!

Een heerlijk hoofdgerecht in de lente!

Spinazie a la crème

Makkelijk te bereiden vegetarisch recept met spinazie

Johnnie Walker

Johnnie Walker. De wereldbekende Whisky.

Escargots op Bourgondische wijze

Hierbij vind je het recept om escargots op Bourgondische wijze klaar te maken. Een receptje dat absoluut niet veel tijd in beslag neemt (tussen de 15 à 20 minuten)

Guacamole

Zelf guacamole maken is veel lekkerder dan uit een potje! Vers is altijd beter!

Romige zalmtaart met basilicum

hapje of voor gerechts. dit is afhangkelijk van de bodem grootte

Tzatziki maken

Tzatziki saus

Recept van Twentse Knieperkes

Zoet, knapperig en lekker... een recept voor Knieperkesliefhebbers

Recept: Kipnuggets

Recept voor heerlijke kipnuggets

De lekkerste Italiaanse desserts

Lees hier hoe u de lekkerste Italiaanse desserts kunt maken in uw eigen keuken!

Lactose-intolerantie, wat is dat?

Lactose-intolerantie kan knap vervelend zijn. Waar komt het vandaan en wat kun je eraan doen?

Pineberry, de witte aardbei die naar ananas smaakt

Er is sinds kort een nieuwe aardbei die naar ananas smaakt

Hoe maak je tzatziki?

Traditioneel recept voor het maken van echte Tzatziki

Moeten we steeds meer voedsel produceren of moeten we vegetarisch worden?

Door de groei van de wereldbevolking stijgt de vraag naar voedsel, maar moeten we daarom ook steeds meer voedsel produceren?

Griekse rijstsoep of Avgolemonosoep

Een lichte voedzame rijst-soep met ei-citroensaus.