Gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas!


Publicatie datum:

Dit kunt u makkelijk gebruiken als voorgerecht! Leuk en makkelijk om te maken!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas

Ingredienten
voor 4 personen

-2 aubergines, in 12 plakken van 1 cm
-1 eetl zout
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-250 ml koude tomatensaus
-200 G geitenkaas, verkruimeld
-2 takjes basilicum, blaadjes geplukt

1. Bestrooi de aubergine met het zout en laat een halfuur staan.
Spoel af en dep droog

2. Verhit de olie in een pan en bak de aubergineplakken aan weerszijden mooi bruin

3. Leg op 4 bordjes afwisselend een plak aubergine, een laagje tomatensaus, wat basilicum en een beetje verkruimelde geitenkaas.
Herhaal dit nog eens en dek af met een plak aubergine

4. Serveer koud of verwarmd 4 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Heineken deel 1

Geschiedenis Heineken, ontstaan van Heineken. Brouwproces Heinekenbier, Brouwproces bier

Zelf wijn maken

Waarom dure wijn kopen als je zelf goedkoop wijn maken kan.

Sabayon met vers fruit

Een leuk receptje!

Chocolade en aardbeien roomijs

diverse recepten voor zelfgemaakt ijs in de ijsmachine

Risotto met paddestoelen en gorgonzola

Laat uw vrienden verbaasd staan met deze heerlijke risotto met paddestoelen en gorgonzola!