Gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas!


Publicatie datum:

Dit kunt u makkelijk gebruiken als voorgerecht! Leuk en makkelijk om te maken!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Gebakken aubergine met tomaat en geitenkaas

Ingredienten
voor 4 personen

-2 aubergines, in 12 plakken van 1 cm
-1 eetl zout
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-250 ml koude tomatensaus
-200 G geitenkaas, verkruimeld
-2 takjes basilicum, blaadjes geplukt

1. Bestrooi de aubergine met het zout en laat een halfuur staan.
Spoel af en dep droog

2. Verhit de olie in een pan en bak de aubergineplakken aan weerszijden mooi bruin

3. Leg op 4 bordjes afwisselend een plak aubergine, een laagje tomatensaus, wat basilicum en een beetje verkruimelde geitenkaas.
Herhaal dit nog eens en dek af met een plak aubergine

4. Serveer koud of verwarmd 4 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Hoe bak je nou een goede pannenkoek

De manier om een goede pannenkoek te bakken

Bananentaart - dessert - 350 calorieën per portie

Verwen uzelf eens goed met het bereiden van dit receptje. Een banantaart kan iedereen wel bekoren.

Heerlijke nachos

Hoe maak je zelf heerlijke nacho's? Lekker voor een feestje of voor thuis.

Basisrisotto

Dit is een zeer eenvoudig en veelzijdig gerecht waarmee je zeker indruk maakt op gasten!

Groene smoothies fabriceren

Groene smoothies bevatten in ruime kwantiteit groene bladgroenten en die zijn een bijzonder belangrijke bron van eiwitten,vezels, vitaminen en anti-oxidanten.
Maar bovendien zijn ze ook eenvoudig erg aanlokkelijk .