Basis recept voor Pannekoeken


Publicatie datum:

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Gesponsorde koppelingen

Hieronder vindt u in een notendop de receptuur van de makkelijk te bereiden en altijd smakelijke pannekoek.

Gesponsorde koppelingen

Het basis recept voor zelfgemaakte pannekoeken (4 stuks)

Ingrediënten

  • 100g Tarwebloem
  • 1 ei
  • 0.25l melk
  • 25g boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Vermeng de bloem met het zout
  2. Breek het ei boven de bloem
  3. Schenk de helft van de melk erbij
  4. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  5. Mix of roer net zolang totdat je een mooi egaal beslag hebt

Verhit een klontje boter in de pan; giet een dun laagje beslag erin; bak de pannekoek aan beide zijden licht bruin en eetsmakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Lasagne met zalm en witlof

Een lekkere variant van lasagne

Heksensoep (Groentesoep)

Een aparte exotische groentesoep

Recept voor kip shoarma

Het maken van kip shoarma op een heerlijke simpele manier

Tajine, gebruik en recepten

Een tajine is een stoofpot uit Noord-Afrika.

Gevulde appeltjes van oranje (Toetje)

gevulde sinasappel koud geserveerd