Basis recept voor Pannekoeken


Publicatie datum:

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Gesponsorde koppelingen

Hieronder vindt u in een notendop de receptuur van de makkelijk te bereiden en altijd smakelijke pannekoek.

Gesponsorde koppelingen

Het basis recept voor zelfgemaakte pannekoeken (4 stuks)

Ingrediënten

  • 100g Tarwebloem
  • 1 ei
  • 0.25l melk
  • 25g boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Vermeng de bloem met het zout
  2. Breek het ei boven de bloem
  3. Schenk de helft van de melk erbij
  4. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  5. Mix of roer net zolang totdat je een mooi egaal beslag hebt

Verhit een klontje boter in de pan; giet een dun laagje beslag erin; bak de pannekoek aan beide zijden licht bruin en eetsmakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Courgettesoep

Een smaaksensatie voor je mond!

Italiaanse paprika-courgette taart

Dit is het recept voor een heerlijke italiaanse paprika-courgette taart in taartvorm van 27cm. Heerlijk voor tijdens het kerstdiner.

Tonijnsalade met aardappelen

Een heerlijke salade uit het zuiden!

Beef Pot Roast

Traditioneel Filippijns stoofgerecht

Zelfgemaakte kipnuggets

Zelfgemaakte kipnuggets in 20 minuten