Basis recept voor Pannekoeken


Publicatie datum:

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Gesponsorde koppelingen

Hieronder vindt u in een notendop de receptuur van de makkelijk te bereiden en altijd smakelijke pannekoek.

Gesponsorde koppelingen

Het basis recept voor zelfgemaakte pannekoeken (4 stuks)

Ingrediënten

  • 100g Tarwebloem
  • 1 ei
  • 0.25l melk
  • 25g boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Vermeng de bloem met het zout
  2. Breek het ei boven de bloem
  3. Schenk de helft van de melk erbij
  4. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  5. Mix of roer net zolang totdat je een mooi egaal beslag hebt

Verhit een klontje boter in de pan; giet een dun laagje beslag erin; bak de pannekoek aan beide zijden licht bruin en eetsmakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Bonenschotel met salami

Een lekker en voedzaam gerecht met bonen en salami

Walnotentapenade

Recept van tapenade, waar je mee kunt variëren.

Hoe maak je tzatziki?

Traditioneel recept voor het maken van echte Tzatziki

Blote billetjes in het gras, Blote meisjes in het groene gras

Blote kontjes in het groene gras is lekkere gezonde Hollandse kost en nog heel makkelijk klaar te maken ook.

Recept cocktails met aardbei

9 heerlijke cocktails met aardbei!