Basis recept voor Pannekoeken


Publicatie datum:

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Gesponsorde koppelingen

Hieronder vindt u in een notendop de receptuur van de makkelijk te bereiden en altijd smakelijke pannekoek.

Gesponsorde koppelingen

Het basis recept voor zelfgemaakte pannekoeken (4 stuks)

Ingrediënten

  • 100g Tarwebloem
  • 1 ei
  • 0.25l melk
  • 25g boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Vermeng de bloem met het zout
  2. Breek het ei boven de bloem
  3. Schenk de helft van de melk erbij
  4. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  5. Mix of roer net zolang totdat je een mooi egaal beslag hebt

Verhit een klontje boter in de pan; giet een dun laagje beslag erin; bak de pannekoek aan beide zijden licht bruin en eetsmakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Veelkleurige hapjes

Veelkleurige hapjes

Chocolademousse met koffielikeur (recept)

Hoe kan je zelf chocolademousse maken?

Recept - steak au poivre - vleesgerecht

Het recept bij uitstek voor de alom bekende en grote favoriet 'de steak au poivre'.

Appeltaart

Lekkere zelfgemaakte appeltaart voor verjaardagen of zomaar.

Gezonde voeding, wel echt gezond?

Is het eten waarvan we denken dat het gezond is wel echt gezond?