Basis recept voor Pannekoeken


Publicatie datum:

Standaard ingrediënten en bereidingswijze voor de altijd smakelijke pannekoeken

Gesponsorde koppelingen

Hieronder vindt u in een notendop de receptuur van de makkelijk te bereiden en altijd smakelijke pannekoek.

Gesponsorde koppelingen

Het basis recept voor zelfgemaakte pannekoeken (4 stuks)

Ingrediënten

  • 100g Tarwebloem
  • 1 ei
  • 0.25l melk
  • 25g boter
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Vermeng de bloem met het zout
  2. Breek het ei boven de bloem
  3. Schenk de helft van de melk erbij
  4. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  5. Mix of roer net zolang totdat je een mooi egaal beslag hebt

Verhit een klontje boter in de pan; giet een dun laagje beslag erin; bak de pannekoek aan beide zijden licht bruin en eetsmakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Chocolade dieet: afvallen doormiddel van chocolade?

Veel mensen houden zich bezig met hun gewicht en figuur. Volg dit dieet als je wilt afvallen en verantwoordelijker wilt omgaan met de consumptie van chocolade.

Eenvoudig zelf croissantjes maken, eenvoudig zelf croissanten maken deel 2

Binnen 10 minuten snel en makkelijk zelf croissantjes maken.

Recept - Nasi Goreng - wokgerecht - ongeveer 350 calorieën per portie

Een zeer luchtig receptje voor de lekkerste Nasi Goreng

Nederlandse snelle appeltaart zonder boter

Een overheelijk appeltaartrecept met minder calorien die makkelijk en snel te bereiden is

Ananas-grapefruit-crumble

recept voor nagerecht