Beef Pot Roast


Publicatie datum:

Traditioneel Filippijns stoofgerecht

Gesponsorde koppelingen

Dit is het tweede gerecht uit een reeks Filippijnse gerechten. Dit gerecht wordt veel gegeten op familie bijeenkomsten. In plaats van aardappelen kunnen ook noodles gebruikt worden of mihoen

Gesponsorde koppelingen

Beef Pot Roast

Ingredienten :

75 gram boter

1.5 kg runderlappen

3 uien in kwart verdeeld

4 tomaten ook in kwart geneden

1/2 kop azijn

2 eetlepels soja saus

2 blaadjes laurier

3 aardappelen (grote) in stukken gesneden

3 zoete aardappelen in stukken gesneden

2 eetlepels gedroogde koriander

Bereiding

Snijd het stoofvlees in stukken.

Plaats het stoofvlees in een braadpan en voeg de uien, tomaten, azijn laurier en soja saus toe.

Breng het geheel aan de kook en laat het op een laag vuur gedurende 2 uur sudderen. (voeg water of runderboullon toe als er niet genoeg vocht in de pan is).

Voeg zout en peper naar smaak toe.

Laat zonder deksel nogmaals gedurende 30 minuten langzaam sudderen.

Voeg de aardappelem in stukken toe en sudder nogmaals zonder deksel tot de aardappelen gaar zijn.

Serveer direckt en zet de koriander op tafel. De koriander kan naar smaak over het gerecht geserveerd worden.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gegrilde courgette

Gegrilde courgette met citroensap! Heerlijk bijgerecht!

Recept - inktvis met vulling - visgerecht - 390 calorieën per portie

Inktvis voorzien van een zeer gezonde vulling. Een luchtig receptje.

Hoe maak je Broccoli soep:

Broccolisoep voor 4 personen met variatie-mogelijkheden

Kokospudding

Een heerlijk frisse pudding!

De Italiaanse Asperge-witlofsalade!

Men zegt dat Italië drie nationala obsessies heeft: Madonna, mamma en mangiare (eten) Hieronder staat een heerlijk recept van een Italiaanse asperge-witlofsalade.