Beef Pot Roast


Publicatie datum:

Traditioneel Filippijns stoofgerecht

Gesponsorde koppelingen

Dit is het tweede gerecht uit een reeks Filippijnse gerechten. Dit gerecht wordt veel gegeten op familie bijeenkomsten. In plaats van aardappelen kunnen ook noodles gebruikt worden of mihoen

Beef Pot Roast

Ingredienten :

75 gram boter

1.5 kg runderlappen

3 uien in kwart verdeeld

4 tomaten ook in kwart geneden

1/2 kop azijn

2 eetlepels soja saus

2 blaadjes laurier

3 aardappelen (grote) in stukken gesneden

3 zoete aardappelen in stukken gesneden

2 eetlepels gedroogde koriander

Bereiding

Snijd het stoofvlees in stukken.

Plaats het stoofvlees in een braadpan en voeg de uien, tomaten, azijn laurier en soja saus toe.

Breng het geheel aan de kook en laat het op een laag vuur gedurende 2 uur sudderen. (voeg water of runderboullon toe als er niet genoeg vocht in de pan is).

Voeg zout en peper naar smaak toe.

Laat zonder deksel nogmaals gedurende 30 minuten langzaam sudderen.

Voeg de aardappelem in stukken toe en sudder nogmaals zonder deksel tot de aardappelen gaar zijn.

Serveer direckt en zet de koriander op tafel. De koriander kan naar smaak over het gerecht geserveerd worden.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Zalmfilet verpakt in ham of spek, hoofdgerecht

Zalmfilet verpakt in ham, een lekker gerecht, apart van smaak

penne met broccoli en spek

Maak een overheerlijke pasta met broccoli en spek in minder dan 15 minuten

Campingmaaltijd: Sperziebonen schotel

Lekker koken op de camping maak een eenpasgerecht op de sköttelbraai

Recept - steak au poivre - vleesgerecht

Het recept bij uitstek voor de alom bekende en grote favoriet 'de steak au poivre'.

Waar bestaat een Borrelgarnituur of Bittergarnituur uit?

In de volksmond worden Borrelgarnituur en Bittergarnituur door elkaar heen gebruikt maar waar bestaan ze eigenlijk uit?

Ananas-paprikacurry in kokosmelk

recept voor vegetarische curry

Gepocheerde peren met marsala en zabaglione

Een heerlijk Italiaans nagerecht!

Kaastaart

overheerlijke, smeuïge kaastaart klaar in amper 20 minuten

Eenvoudig recept voor een lekker mosseltje, lekkere mosselen

Lees hier hoe je eenvoudig een lekker mosseltje klaar kunt maken.

Slapende kip (kip uit de oven)

Een kipgerecht uit de oven met een dekentje

Een frisse pastasalade maken? Kinderspel!

Als lichte maaltijd of als bijgerechtje bij de barbecue is deze pastasalade heerlijk. Ook geschikt voor koken met kinderen.

Flensjes (basis recept)

Basis recept voor Flensjes

Canapés met gerookte oesters

canapé met gerookte oesters

Hoe maak je een makkelijke en snelle bruine bonenschotel

Een pittig hoofdgerecht van bruine bonen en shoarmavlees

Zelf croissanten maken, eigengemaakte croissants

De lekkerste croissantjes eet je in Frankrijk, maak nu zelf die heerlijke Franse croissants.

Chocolade maken, Recept voor chocolade, goedkope chocolade

In dit artikel een uitgebreide handleiding voor het zelf maken van de lekkerste chocolade.

Eenvoudig recept voor lekkere oestertjes

In dit artikel leg ik uit hoe ik op eenvoudige wijze mijn lekkere oestertjes klaarmaak.

gefrituurde knoflook garnalen

Heerlijke gefrituurde garnalen.

Fondue recepten en tips

Tips en ervaringen met fondue en gourmet

Soda club

Soda Club biedt ons een oplossing om de afval van drankverpakkingen te vermijden. Lees hier hoe je deze niet moet gebruiken.

Appeltaart

Hoe maak je een erg lekkere appeltaart?

De lekkerste knolseldersoep

De lekkerste knolseldersoep, gemakkelijk te bereiden en zeer gezond!

Mosselen op een pittige Aziatische manier

Mosselen in een aparte variatie voor de wat pittige smaak

Amaretto-bosbessen met mascarponecrème

een heerlijk Italiaans nagerecht!

Cannelloni gevuld met spinazie - recept - pasta

Gevulde cannelloni met spinazie voor 4 personen