Boeuf Bourguignonne


Publicatie datum:

Boeuf Bourguignonne

Gesponsorde koppelingen

Overheerlijke Boeuf Bourguignonne!

Gesponsorde koppelingen

Boeuf Bourguignonne - 4 personen

 

Ingrediënten

  • 100 gram ontbijtspek
  • 700 gram lendebiefstuk / steak
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 200 gram zilveruitjes
  • 100 gram champignons
  • 1 el. bloem
  • 2 ½ dl. rode wijn
  • peterselie
  • rijst

 

Bereiding

  1. Snijd de spek, biefstuk en champignons
  2. Doe de spek in een schaal 3 min. in de magnetron op de hoogste stand
  3. Biefstuk, knoflook, uitjes, champignons, kruiden toevoegen aan de schaal
  4. Strooi de bloem erover en schep deze door het vlees
  5. Dek de schaal af en zet deze 1 min. in de magnetron op de hoogste stand
  6. Voeg al roerend de rode wijn toe, dek de schaal af en zet deze 5 min. in de magnetron op de hoogste stand (de wijn mag koken)
  7. Hierna 15 min. op de laagste stand
  8. Kook ondertussen de rijst.

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Boeuf Bourguignonne

Boeuf Bourguignonne

Ananas-paprikacurry in kokosmelk

recept voor vegetarische curry

Zelf softijs maken, het lekkerste softijs

In dit artikel lees je hoe je zelf het lekkerste softijs kunt maken.

Waarom is thee gezonder dan koffie?

Steeds meer mensen drinken thee in plaats van koffie omdat het gezonder is, waarom is thee gezonder dan koffie?

Gevulde kleine hapjes voor op een verjaardag (koud)

Iedere verjaardag gaat gepaard met een hapje en een drankje. Wil je eens iets anders serveren? Lees hier enkele suggesties