Boeuf Bourguignonne


Publicatie datum:

Boeuf Bourguignonne

Gesponsorde koppelingen

Overheerlijke Boeuf Bourguignonne!

Gesponsorde koppelingen

Boeuf Bourguignonne - 4 personen

 

Ingrediënten

  • 100 gram ontbijtspek
  • 700 gram lendebiefstuk / steak
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 200 gram zilveruitjes
  • 100 gram champignons
  • 1 el. bloem
  • 2 ½ dl. rode wijn
  • peterselie
  • rijst

 

Bereiding

  1. Snijd de spek, biefstuk en champignons
  2. Doe de spek in een schaal 3 min. in de magnetron op de hoogste stand
  3. Biefstuk, knoflook, uitjes, champignons, kruiden toevoegen aan de schaal
  4. Strooi de bloem erover en schep deze door het vlees
  5. Dek de schaal af en zet deze 1 min. in de magnetron op de hoogste stand
  6. Voeg al roerend de rode wijn toe, dek de schaal af en zet deze 5 min. in de magnetron op de hoogste stand (de wijn mag koken)
  7. Hierna 15 min. op de laagste stand
  8. Kook ondertussen de rijst.

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Lekker Hapje: Frittata met tomaat

Dit lekkere typische Italiaanse eten kan u zowel als hapje, tussengerecht,bijgerecht of oorgerecht gebruiken

hoe af te vallen?

Afvallen met gezond voedsel met eigen kennis van de producten

Recept - Kip wraps, anders.

Kip in wraps, maar dan een beetje anders.

Eend in paprikasaus - gevogelte - recept

Eend in paprikasaus voor 4 à 6 personen

Hoe je een lekkere Kaas Pannenkoek bakt

Hoe je een lekkere Kaas Pannenkoek bakt.