Boeuf Bourguignonne


Publicatie datum:

Boeuf Bourguignonne

Gesponsorde koppelingen

Overheerlijke Boeuf Bourguignonne!

Gesponsorde koppelingen

Boeuf Bourguignonne - 4 personen

 

Ingrediënten

  • 100 gram ontbijtspek
  • 700 gram lendebiefstuk / steak
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 200 gram zilveruitjes
  • 100 gram champignons
  • 1 el. bloem
  • 2 ½ dl. rode wijn
  • peterselie
  • rijst

 

Bereiding

  1. Snijd de spek, biefstuk en champignons
  2. Doe de spek in een schaal 3 min. in de magnetron op de hoogste stand
  3. Biefstuk, knoflook, uitjes, champignons, kruiden toevoegen aan de schaal
  4. Strooi de bloem erover en schep deze door het vlees
  5. Dek de schaal af en zet deze 1 min. in de magnetron op de hoogste stand
  6. Voeg al roerend de rode wijn toe, dek de schaal af en zet deze 5 min. in de magnetron op de hoogste stand (de wijn mag koken)
  7. Hierna 15 min. op de laagste stand
  8. Kook ondertussen de rijst.

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Een lekkere maaltijdsalade

Een lekkere maaltijdsalade maak je zo!

Soto Ajam ( Indonesisch )

Indonesische soep

Heerlijke echte amerikaans cheesecake!

HET recept voor een tradionele amerikaans dessert

Lamsspiesjes als bijgerecht of voorgerecht

Lamsgehakt op een spiesje, speciaal voor de grill(plaat) of barbecue

Marokkaanse amandelballetjes met pijnboompitten en sesamzaad

marokkaanse zoete lekkernij