Chocomelk De Enige Echte


Publicatie datum:

mijn mening over de verschillen tussen de duren en goedkope chocomelkz

Gesponsorde koppelingen

Ik ben een grote liefhebber wat chocola betreft, daardoor drink ik ook vaak chocomelk. Omdat ik een aantal verschillende soorten heb geprobeerd, wil ik hier mijn ervaringen delen.


Gesponsorde koppelingen

De koude dagen zijn er weer, dan kruipen we lekker op de bank onder de deken filmpje erbij. en wat mag er dan niet ontbreken een heerlijke beker warme chocomelk !

Ik wil het allereerst over de eigen merk goedkope chocomelk hebben. Deze moet je heel goed schudden, is wel redelijk lekker maar toch mis ik iets.

Dan heb je voor zover ik weet bij AH & C1000 ook nog een chocomelk waarvan je kunt kiezen tussen romige, halfvol, of volle chocomelk. Deze chocomelk gaat al de betere kant op, scheelt niet zoveel met de andere chocomelk.

En dan heb je de enige echte chocomelk, deze vind ik persoonlijk warm het lekkerst maar hij word ook standaard geserveerd in de horeca. Ook heb je hiervan voor zover ik weet 4 smaken van namelijk Mocca ( Mijn Voorkeur), Halfvolle, Volle & Dark 

Deze chocomelk is de bekendste toch wel denk ik. Aangezien die in de horeca ook verkocht word.

Mijn conclusie: de enige echte chocomelk is weliswaar wat duurder maar wel de lekkerste !


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Normandische salade

Een heerlijke salade om in het voorjaar te eten, wanneer de tuinkers weer te krijgen is.

Onbekend fruit: de kweepeer

Kweepeer is onbekend fruit, familie van appel en peer. Hoewel rauw niet te eten is de kweepeer na koken heerlijk!

Hoe kun je lekker koken met insecten, maden en wormen?

Steeds meer wetenschappers zijn het er over eens, insecten, maden en wormen worden in de toekomst de belangrijkste vleesvervangers. Hoe kun je deze lekker bereiden.

Kaasfondue met rauwe groenten en stokbrood

Een vegetarische kaasfondue voor 6 personen met rauwe groenten en stokbrood

Tonijnsalade zoals het moet...

Hoe maak je nou heerlijk frisse tonijnsalade voor op stokbrood? Lees het hier...