Garnalencocktail


Publicatie datum:

Een makkelijk recept voor een heerlijke garnalencocktail.

Gesponsorde koppelingen

Verras vrienden en familie door deze heerlijke garnalencocktail te serveren. Geschikt als voorgerecht of als tussendoortje op een mooie zomerse dag.

Gesponsorde koppelingen

Dit recept is geschikt voor 4 personen.

Wat heb je nodig:

  • Een halve komkommer
  • 150 gr. zongedroogde tomaten
  • 5 theelepels kappertjes
  • 100 gr. pijnboompitten
  • 450 gr. roze garnalen
  • 5 eetlepels yogonaise
  • 2 eetlepels basilicum

Wat moet je doen:

  • Schil de komkommer en snijd hem in heel kleine stukjes.
  • Snijd of knip de zongedroogde tomaten in heel kleine stukjes.
  • Snijd de kappertjes fijn.
  • Doe de pijnboompitten in een pan en rooster ze in enkele minuten bruin (geen olie toevoegen).
  • Meng de tomaten, komkommer, kappertjes en pijnboompitten samen met de yogonaise.
  • Voeg de garnalen en basilicum toe. Breng eventueel op smaak met wat peper en zout.
  • Verdeel de garnalencocktail over vier lage glazen en dek ze af met wat huishoudfolie.
  • Zet de cocktail minstens twee uur in de koelkast.

Eet smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 28
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie eten-drinken

Tomaten salade met sperziebonen en Feta of Danish Blue

Een frisse, kleurige (vegetarische) salade die overal lekker bij is

Canneloni met kip

Heerlijke canneloni's met kip!

De Bierpad

Na de koffiepads is er een nieuw fenomeen: De Bierpad.

Kaasfondue met rauwe groenten en stokbrood

Een vegetarische kaasfondue voor 6 personen met rauwe groenten en stokbrood

Goedkoop koken

Koken met laag budget