Geroosterde olijven


Publicatie datum:

Geroosterde olijven

Gesponsorde koppelingen

Heerlijke geroosterde olijven dat je kunt gebruiken als lekker hapje. Snel en gemakkelijk om te maken. Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Ingredienten

-100 G groene of zwarte olijven
-200 ml olijfolie voor bakken en braden
-4 tenen knoflook
-Geraspte schil van 1 citroen
-Geraspte schil van 1 sinaasappel
-1/2 bosje peterselie

1. Verwarm de over op 160°C

2. Meng de olie met de knoflook, rasp en peterselie in een kom en voeg de olijven toe

3. Schep de olijvenmengsel in een vuurvaste schaal en zet gedurende 30 minuten in de oven

4. Laat afkoelen en bewaar in een pot


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Snelle gerechten

snel een gerecht op tafel?

Jagerschotel

Een lekkere ovenschotel.

Stampot rauwe raapstelen met vlees en jus

Stampot rauwe raapstelen, een echt voorjaarsgerecht

Caprinataart met rood fruit

Een heerlijke Italiaanse taart!

Walnotentapenade

Recept van tapenade, waar je mee kunt variëren.