Heerlijke echte amerikaans cheesecake!


Publicatie datum:

HET recept voor een tradionele amerikaans dessert

Gesponsorde koppelingen

De cheesecake is een lekker dessert, dat vaak gegeten wordt door de amerikanen. Het is de smakelijkste en meest perfecte manier om een maaltijd te beeindigen. Het is dan ook niet raar dat men nog steeds zo vaak (al vanaf het begin van romeinse tijd) in de keuken staan om zo'n amerikaans cheesecake te bereiden.
Je hebt verschillende recepten en verschillende ingrediënten voor het maken van de cheesecake. De meest voorkomend hoofdingrediënt is met roomkaas, soms wordt het ook gemaakt met hüttenkäse of ricotta kaas. Zo heb je ook verschillende smaken cheesecake, zoals chocolade cheesecake, bananen cheesecake. Maar het komt altijd op een heerlijk eindresultaat.

Gebruik deze simpele geheimpjes om een perfecte aarbeien-cheescake te maken.

Ingrediënten.


1 kop    bastognekoekjes kruimels
3 eetlepels   gesmolten boter
3 eetlepels   suiker
800 gram  zachte roomkaas (Philadelphia)              
1/2 kop   suiker
1 eetlepel   geraspte citroenschil
1 eetlepel citroensap
1 kop  zure room
3   eieren
1 eetlepel  maiszetmeel
1pak   bevroren aardbeien

 
1. Verwarm de oven op 165 graden.

2. Mix de bastognekruimels, het gesmolten boter en suiker. En druk het in het vormpje ( als bodem)

3. Bak dit voor ongeveer 10 min. Haal het uit de oven.

4. Zet de oven nu op 175 graden.

5. Zet de halve kop suiker, roomkaas, citroensap, geraspte citroenschil in 1 kom, en mix dit met een handmixer tot een mooi mengsel.

6. Voeg nu het zure room toe. En mix dit goed tot 1 geheel. Voeg ook de eiren 1 voor 1. Mix dit tot 1 geheel met een lage stand van de handmixer, tot de eieren helemaal 1 geheel zijn.

7. Giet dit geheel in het voorgebakken bodem( met de bastognekoekkruimels, boter en suiker)

8. Bak dit ongeveer 50 min. in de oven.

9. Laat de bevroren aardbeien ontdooien, en zorg ervoor dat ze droog uitgelekt zijn. Het aardbeiensap meng je met genoeg water ( het moet op ongeveer een halve kopje uitkomen) in een steelpan en laat dit koken. Hierbij voeg je de maiszetmeel tot in 1 geheel.

10. Blijf constant roeren tot het mengsel wordt gekookt en laat dit 1 min doorkoken. Laat het mengsel eventjes afkoelen en giet het daarna over de cheesecake. En spreid de aardbeien over de cake. Laat de cheesecake voor tenminste 4 uur in de koelkast en daarna kun je het serveren..

Eet smakelijk!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Makreel met appelen - recept - visgerecht

Makreel met appelen voor 4 personen

Wijn voor beginners

Een beetje meer informatie over (het drinken van) wijn.

Aardbeienkerstmannetjes

Een recept voor het maken van kerstmannetjes van aardbeien en slagroom

Slapende kip (kip uit de oven)

Een kipgerecht uit de oven met een dekentje

Watermeloen is gezond!

Goed voor de dorst, heerlijk verfrissend en vol met vitaminen.

Is melk gezond?

Melk bevat goede bouwstoffen voor het lichaam, maar sommige mensen kunnen slecht tegen melk. Is melk nu gezond of juist niet?

Chocomelk De Enige Echte

mijn mening over de verschillen tussen de duren en goedkope chocomelkz

Mexicaanse kaasfingers met tomatensalsa

Maak eens een keer iets anders om te serveren op uw feestje of als voorgerechtje. Uw gasten zullen hun vingers aflikken bij deze lekkere kaasfingers.

Eend in paprikasaus - gevogelte - recept

Eend in paprikasaus voor 4 à 6 personen

Winterse pasta: tagliatelle met een stoofpotje van varkenslapjes, sperciebonen en pesto

Een vleugje Italië voor de winterse maaltijd

De geschiedenis van Ben & Jerry's ijs

Ben & Jerry's ijs is beroemd. Maar wat is nou eigenlijk het verhaal achter dit product?

Moeilijke eter (van peuter tot kleuter)

Help, mijn kind eet zeer slecht !!

Flensjes (basis recept)

Basis recept voor Flensjes

Chocolade Cupcakes

recept voor chocoladecupcakes met chocolade topping

Homemade cheesecake zoals je hem nog nooit zelf gebakken hebt

Recept voor een onweerstaanbare cheesecake waar je trots op kunt zijn

Nacho's met Guacamole

Simpel en snel recept voor dit heerlijke Mexicaanse bijgerecht.

Boeuf Bourguignonne

Boeuf Bourguignonne

Hachee afgebonden met perkoek

Een heerlijke hachee voor bij de hutspot, aardappelen of frietjes

Vegetarische spinazieflapjes uit de oven

Lekkere vegetarische spinazieflapjes uit de oven!

3 recepten voor baby’s eerste groentehapje

Zelf groentehapjes maken voor je baby

Lamsrib met rozemarijn en ansjovis

Een heerlijk Italiaans stuk vlees binnen 30 minuten klaar!

Overheerlijke Italiaanse soep: Bouillon met ei

De Italiaanse stracciatella alla romana (bouillon met ei)

Probeer nu de Italiaanse frittata! Leuk en makkelijk om te maken!

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke frittata!

Makkelijkste broodje zalm ooit

Het makkelijkste en lekkerste broodje zalm ooit

Aardappelen en Knolgewassen

Een artikel over de verschillende soorten aardappels en knolgewassen.