Hoe bak je nou een goede pannenkoek


Publicatie datum:

De manier om een goede pannenkoek te bakken

Gesponsorde koppelingen

Uiteraard heb je een beslag gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan kijk dan op deze link

http://artikelen.foobie.nl/eten-drinken/simpel-pannenkoeken-recept/

 

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Vitello fircito 'gevulde kalfsbiefstukjes'

Verras uw vrienden met deze heerlijke gevulde kalfsbiefstuk!

Aardappelen

Een beschrijving van de belangrijkste groente ter wereld

Hachee afgebonden met perkoek

Een heerlijke hachee voor bij de hutspot, aardappelen of frietjes

Salade frutti di mare

Een heerlijk Italiaanse salade met zeevruchten!

Feestelijke drankjes met de blender

Met een blender maakt u overheerlijke en feestelijke drankjes

Bloemkool met peterseliesaus - 380 calorieën per persoon

Het verfijnde receptje voor een bloemkool met peterseliesaus.

Chocoladefondue, het vrouwelijke bier !

Een uitgebreide bechrijving over hoe je de perfecte chocoladefondue houdt, de benodigdheden, de dippers en wat extra variatie !

Knoedels, een gastronomische lekkernij... of toch niet ?

Wie op reis gaat naar Zuid-Duitsland, Oostenrijk of Tsjechië komt ze ongetwijfeld tegen op het bord : knoedels. Voor enkelen een gastronomisch hoogstandje, voor de meesten een ervaring die men meestal zo snel mogelijk wil vergeten en in de toekomst vermijden.

Zwaardvis in saffraansaus

Zwaardvis in saffraansaus

Varkenshaasje

Een simpel recept voor een heerlijk varkenshaasje!

Aardpeerschotel met prei en hazelnoten

Recept voor een ovenschotel met aardperen, prei, aardappelen en hazelnoten

Energierijke shake

Energierijke kwarkshake met hoge voedingfswaarde

Atjar ála

Zelfgemaakte Atjar is vele malen lekkerder dan de gekochte versie. En je kunt het van restjes groenten maken.

Heerlijke wrap

Een overheerlijk recept voor een wrap die bovendien snel klaar is!

Gehaktballen

Gehaktballen op de ouderwetse wijze bereid

Jell-O-shots

originele manier om je shotjes te serveren

Mosselen met roomsaus - recept - visgerecht

Recept voor de bereiding van mosselen in roomsaus voor 4 à 6 personen

Heineken deel 2

Geschiedenis Heineken, ontstaan van Heineken. Brouwproces Heinekenbier, Brouwproces bier

Griekse rijstsoep of Avgolemonosoep

Een lichte voedzame rijst-soep met ei-citroensaus.

Wat is de beste studentenhaver of elitehaver?

Het is heel gezond en lekker maar wat is de beste studentenhaver of elitehaver?

Kalfsvlees met tonijnsaus

Een heerlijk Italiaans vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus)

Kaasfondue met rauwe groenten en stokbrood

Een vegetarische kaasfondue voor 6 personen met rauwe groenten en stokbrood

Eenvoudig zelf croissantjes maken, eenvoudig zelf croissanten maken deel 2

Binnen 10 minuten snel en makkelijk zelf croissantjes maken.

Mexicaanse kip

Recept voor 4 personen

Recept - kalfsleverpâté - lever - kalfsvlees - vleesgerecht

Het recept voor het maken van een kalfsleverpâté.