Hoe bak je nou een goede pannenkoek


Publicatie datum:

De manier om een goede pannenkoek te bakken

Gesponsorde koppelingen

Uiteraard heb je een beslag gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan kijk dan op deze link

http://artikelen.foobie.nl/eten-drinken/simpel-pannenkoeken-recept/

 

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Recept - Nasi Goreng - wokgerecht - ongeveer 350 calorieën per portie

Een zeer luchtig receptje voor de lekkerste Nasi Goreng

Gevulde appeltjes van oranje (Toetje)

gevulde sinasappel koud geserveerd

Pineberry, de witte aardbei die naar ananas smaakt

Er is sinds kort een nieuwe aardbei die naar ananas smaakt

salade van geofte paprika, ui en ansjovis

Laat uw vrienden verbaasd staan met deze heerlijke salade

Waarom is je eigen groente verbouwen opeens zo mateloos populair?

De trend die is begonnen naar aanleiding van de crisis, zelf je eigen groente verbouwen.

Recept Zigeunersaus - sauzen

Een bijzonder smakelijk saus die men als ragoût kan serveren bij drooggekookte rijst.

Hoe maak je simpel een Italiaanse visschotel

Vis met een kruidige en gevulde Italiaanse saus

Roodbaars met gedroogde tomaten en pijnboompitten

Een heerlijk Italiaans visgerecht!

Noorse recepten, gemakkelijk te maken, snel klaar en lekker.

Hier drie heerlijke Noorse recepten

Gratinschotel met spek

Een heerlijke gratinschotel waar niet veel werk aan is!

Hoe maak je simpel een lekkere cordon bleu van kalkoen

Kalkoen cordon bleu, lekker en snel op tafel

Stampot rauwe raapstelen met vlees en jus

Stampot rauwe raapstelen, een echt voorjaarsgerecht

Uien en tranende ogen

Als je geregeld uien snijdt ken je het vast wel: Tranende ogen. Vraag je je ook wel eens af wat de oorzaak hiervan is? Je komt het in dit artikel te weten!

Heerlijk recept broccolisoep

Een overheerlijk gerecht, broccolisoep heel gezond en lekker.

Crostini met paddestoelen

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Hoe maak je chocoladeglazuur?

Beschrijving hoe je binnen 10 minuten chocoladeglazuur maakt

Turks Fruit met kokos, recept.

Hier een simpel en heerlijk receptje om zelf Turks Fruit te maken.

Hamschijven met peterselieboter - ovengerecht

Een receptje dat misschien wel iets meer tijd nodig heeft, maar de hamschijven met peterselieboter zijn toch wel die moeite waard.

Appel Cake

Zelf een appel cake bakken

Caprinataart met rood fruit

Een heerlijke Italiaanse taart!

Recept jachtsaus

Recept heerlijke jachtsaus

Wat is het verschil tussen abdij en trappistenbier

Alle trappistenbier is in principe een adbijbier maar niet elk abdijbier is trappistenbier.

Aardbeienkerstmannetjes

Een recept voor het maken van kerstmannetjes van aardbeien en slagroom

Asperges voor consumptie alleen van het mannelijk geslacht.

In de winkel liggen alleen maar asperges van het mannelijk geslacht omdat het mannelijk geslacht het grootst is bij de Asperge.