Hoe bak je nou een goede pannenkoek


Publicatie datum:

De manier om een goede pannenkoek te bakken

Gesponsorde koppelingen

Uiteraard heb je een beslag gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan kijk dan op deze link

http://artikelen.foobie.nl/eten-drinken/simpel-pannenkoeken-recept/

 

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.

Hoe bak je nou een goede naturel pannenkoek.

Vaak hoor je dat de eerste altijd mislukt. Dit is onjuist. Mensen hebben nog wel eens de neiging om iets te snel te willen. Net als bij iedere maaltijd die je maakt is geduld er een die je ook bij het bakken van de pannenkoeken nodig hebt.

Zorg dat er een goede koekenpan op het vuur staat. Vet de pan zodra die warm genoeg is in met boter,margarine,olie.

Ikzelf smelt mijn boter zodat ik vloeibare boter heb. Ik gebruik een kwastje om mijn pan in te vetten.

Zorg ervoor dat je pan niet te heet is, anders verbrand je boter, olie heeft deze eigenschap niet dat het verbrand.

Doe het beslag in de pan (ik gebruik een grote soeplepel) en verdeel door middel van een spatel of het op tillen en rond draaien van de pan tot een ronde koek die gelijkmatig het beslag overal heeft zitten. Laat hem op middelmatig vuur ongeveer drie minuten bruin worden en draai daarna de pannenkoek nog even om, zo ongeveer een minuutje of 2 en je hebt je naturel pannenkoek gebakken.

Heb je nu een iets dikkere pannenkoek, dan moet je hem ook iets langer bakken.

Dit is voor iedereen anders en wat ieder lekker vind.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 6
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Luchtige en slanke pannenkoeken

Hou je erg van pannenkoeken, maar wil je wel op de lijn letten? Maak deze heerlijke luchtige pannenkoekjes!

Cannelloni gevuld met spinazie - recept - pasta

Gevulde cannelloni met spinazie voor 4 personen

recept: Wodka-muntcocktail

Zo maakt u een heerlijke wodka-muntcocktail.

Risotto met garnalen en asperges

Verras uw vrienden met deze heerlijke risotto met garnalen en asperges!

Heerlijke kindermacaroni

Wilt u wat gezonds, makkelijks en lekkers op tafel voor u zelf en kinderen? Dan is dit een recept voor u!!

creatief koken voor kinderen

Voeding voor kinderen is enorm belangrijk, maar het is niet altijd simpel om ze gezond te laten eten. Door creatief te zijn met voeding, hun zintuigen te laten prikelen berijk je soms veel!

Zomer-vruchtensalade

Lekkere zoete vruchtensalade

Crème karamel of vanille flan

Heerlijk recept crème karamel of vanille flan!

Bloemkool Balti

Regelmatig probeer ik nieuwe recepten uit en ben dan razend op zoek naar recepten die ik nog nooit gehoord of gezien heb. Zoals deze....

Rode poon met cherrytomaatjes

Een heerlijk Italiaans visgerecht!

Chocoladetaart

De lekkerste chocoladetaart maak je eenvoudig zelf!

Wildzwijnkoteletten

Een heerlijk vleesgerecht, lekker met aardappelen en broccoli

Vegetarisch driegangen menu

lekker recept voor vegetariërs of mensen die op dieet zijn.

Goedkoop uit eten in Amsterdam

Lekker uit eten in de Korte Leidse Dwarsstraat in hartje Amsterdam hoeft niet duur te zijn.

Basisrecept voor Tomatensaus - Makkelijk & Lekker

Basisrecept voor heerlijke tomatensaus.

Recept - appelflappen - dessert

Een receptje voor appelflappen.

Rizi Pilafi me Garithes

Pilav met steurgarnalen. Voor 4 personen.

Rode zee met onbewoond eiland (Tomatensoep)

De tomatensoep die elk kind lust (Voorgerecht)

Watermeloen is gezond!

Goed voor de dorst, heerlijk verfrissend en vol met vitaminen.

Zelf bier brouwen

Lees hier hoe je eenvoudig zelf bier kan maken.

Een heerlijk aspergerisotto uit de Italiaanse keuken!

Een heerlijk hoofdgerecht in de lente!

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Hoe maak je simpel een lekkere cordon bleu van kalkoen

Kalkoen cordon bleu, lekker en snel op tafel

Waarom is thee gezonder dan koffie?

Steeds meer mensen drinken thee in plaats van koffie omdat het gezonder is, waarom is thee gezonder dan koffie?

Snel en goedkoop koken: gerechtje van een student

Geniet van een simpel, goedkoop en overheerlijk gerecht!