Hoe maak je een kaasfondue?


Publicatie datum:

Tips voor het maken van een kaasfondue.

Gesponsorde koppelingen

Kaasfondue komt oorspronkelijk uit Zwitserland maar begint steeds populairder te worden in Nederland. Lees daarom snel verder om erachter te komen hoe ook jij een echte Zwistere kaasfondue op tafel kunt zetten!

Gesponsorde koppelingen

Wat heb je nodig?

  • 3 dl witte wijn
  • look
  • 400 gr kaas
  • Kirsch
  • 1 theelepel maïszetmeel

Bereiding

  1. Smeer de kaasfonduepan in met (geraspte) look
  2. Voeg hier de witte wijn bij en breng het aan de kook
  3. Doe er de kaas bij en laat deze al roerende smelten
  4. Zorg ervoor dat de kaas niet kookt
  5. Meng de Kirsch en maïszetmeel in een kommetje en voeg dit bij de kaas toe

Lekker om te dippen:

  • Brood
  • Vlees
  • Tomaatjes
  • soepstengels
  • Champignons
  • Paprika
  • Komkommer
  • Ananas
  • Broccoli
  • Druiven
  • Zilveruitjes
  • Augurken
  • Garnalen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Granita di caffè

Zo maak je zelf de heerlijkste nagerecht!

Zomers Pasta Recept (met pesto en kerstomaten - geheel vegetarisch)

Een vegetarisch pasta gerecht; gezond, goedkoop en erg gemakkelijk te maken.

Recept energierijke milkshake

Energierijk recept milkshake

Teveel gekookt? Eerst even afkoelen!

Bespaar energie: gebruik de koelkast en vriezer optimaal

Een ongekende soep; romige slasoep

Een ongekende bereiding van sla. Een heerlijke soep van sla.