Hoe maak je een kaasfondue?


Publicatie datum:

Tips voor het maken van een kaasfondue.

Gesponsorde koppelingen

Kaasfondue komt oorspronkelijk uit Zwitserland maar begint steeds populairder te worden in Nederland. Lees daarom snel verder om erachter te komen hoe ook jij een echte Zwistere kaasfondue op tafel kunt zetten!

Gesponsorde koppelingen

Wat heb je nodig?

  • 3 dl witte wijn
  • look
  • 400 gr kaas
  • Kirsch
  • 1 theelepel maïszetmeel

Bereiding

  1. Smeer de kaasfonduepan in met (geraspte) look
  2. Voeg hier de witte wijn bij en breng het aan de kook
  3. Doe er de kaas bij en laat deze al roerende smelten
  4. Zorg ervoor dat de kaas niet kookt
  5. Meng de Kirsch en maïszetmeel in een kommetje en voeg dit bij de kaas toe

Lekker om te dippen:

  • Brood
  • Vlees
  • Tomaatjes
  • soepstengels
  • Champignons
  • Paprika
  • Komkommer
  • Ananas
  • Broccoli
  • Druiven
  • Zilveruitjes
  • Augurken
  • Garnalen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Rocky Ledge koekjes: gevaarlijk lekkere traktaties!

Rocky Ledge, afgeleid van Rocky Road koekjes, is een makkelijk te maken recept voor de echte chocoholic!

Gourmetten

Gezellig etentje met familie en vrienden. Gourmetten, vlees en groenten in kleine pannen.

Zelf vleeskroketten maken, eenvoudig recept voor kroketten

Maak nu zelf eenvoudig de lekkerste vleeskroketten met deze recepten.

Appeltaart

Hoe maak je een erg lekkere appeltaart?

Heerlijke Griekse soepen

Vier recepten voor traditionele Griekse soepen.