Hoe maak je een voorgerecht met eendenborstfilet


Publicatie datum:

Eendenborstfilet met cranberry's en groene pesto

Gesponsorde koppelingen

Een makkelijk en snel voorgerecht met een verfijnde smaak, binnen 10 minuten op tafel gezet. Een voorgerecht voor de échte Bourgondiërs onder ons. Het recept is voor twee personen bedoeld.

Gesponsorde koppelingen

Nodig:

2 bordjes / schaaltjes

een pan met anti-aanbak laag

vork of spatel

Ingrediënten:

gerookte eendenborstfilet, 250 gram (kant en klaar)

groene pesto, half potje

cranberry's of cranberry-saus

beetje sla of rauwkost

Bereiding:

twee bordjes / schaaltjes neerzetten met wat sla of rauwkost erop

de eendenbortfilet in de pan doen met de pesto en even opwarmen, 5 minuten.

(Ieder heeft ongeveer 6 plakjes)

Tip: garneren met een dotje cranberry's of cranberry-saus

Tip: een lekkere frisse witte Muskat wijn past hier prima bij

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 59

Meer uit de categorie eten-drinken

Stoofperen

Stoofperen, koud en warm lekker

Tzatziki maken

Tzatziki saus

Moeten we steeds meer voedsel produceren of moeten we vegetarisch worden?

Door de groei van de wereldbevolking stijgt de vraag naar voedsel, maar moeten we daarom ook steeds meer voedsel produceren?

Griekse heerlijkheden geschikt voor vegetariërs

Griekse hapjes geschikt voor vegetariërs.

Speksaus - sauzen

Een heel smakelijke saus bij nieuwe aardappelen, kapucijners, bruine bonen en stoofschotels.