Hoe maak je een voorgerecht met eendenborstfilet


Publicatie datum:

Eendenborstfilet met cranberry's en groene pesto

Gesponsorde koppelingen

Een makkelijk en snel voorgerecht met een verfijnde smaak, binnen 10 minuten op tafel gezet. Een voorgerecht voor de échte Bourgondiërs onder ons. Het recept is voor twee personen bedoeld.

Gesponsorde koppelingen

Nodig:

2 bordjes / schaaltjes

een pan met anti-aanbak laag

vork of spatel

Ingrediënten:

gerookte eendenborstfilet, 250 gram (kant en klaar)

groene pesto, half potje

cranberry's of cranberry-saus

beetje sla of rauwkost

Bereiding:

twee bordjes / schaaltjes neerzetten met wat sla of rauwkost erop

de eendenbortfilet in de pan doen met de pesto en even opwarmen, 5 minuten.

(Ieder heeft ongeveer 6 plakjes)

Tip: garneren met een dotje cranberry's of cranberry-saus

Tip: een lekkere frisse witte Muskat wijn past hier prima bij

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 59

Meer uit de categorie eten-drinken

Een vleugje Spanje in eigen tuin: lekkere tapas ideeën !

Lekkere tapasideetjes voor tuinfeesten en recepten.

Een ongekende soep; romige slasoep

Een ongekende bereiding van sla. Een heerlijke soep van sla.

Mosselen uit Shetland en Vlaanderen

bedreigen de Vlaamse mosselen de monopoliepositie van de Zeeuwse mosselen?

Griekse rijstsoep of Avgolemonosoep

Een lichte voedzame rijst-soep met ei-citroensaus.

Verantwoorde tussendoortjes/snacks

Lekker en verantwoorde tussendoortjes