Hoe maak je lekkere kruidenboter?


Publicatie datum:

Recept voor het maken van kruidenboter.

Gesponsorde koppelingen

Wat te doen als je nergens een kuipje kruidenboter kunt vinden (in de winkels, bijvoorbeeld omdat je in een ander land bent) of de winkels gesloten zijn.

Gesponsorde koppelingen

kruidenboter

Ingredienten:
- 1 el margarine (ligt er aan hoeveel kruidenboter je wilt maken)
- Knoflook & Peterselie (van het merk:
- Peper & citroen (van het merk:
- Een aantal blaadjes verse peterselie (ongeveer 10)

 

Bereiding:
Doe de margerine in een bakje of kommetje. Schud een beetjte knoflook & peterselie en peper & citroen bij de magerine. Wees voorzichtig. Meng deze ingredienten door elkaar met een gewoon snij mes. Maak scheppende en smerende bewegingen. Je merkt dat de margerine een flexibelere massa begint te worden.
Hak de verse peterselie in zo fijn mogelijke stukjes. Voeg dit toe aan het margerine mengsel. Mix het door het mengsel heen. 

Proef of het mengsel goed is. Zoniet, voeg de ingredienten die niet sterk genoeg zijn opnieuw toe, net zo lang totdat de smaak naar je zin is.

Serveer bij stokbrood (en soep), gepofte aardappel of bij biefstuk.

 

Eet smakelijk en geniet ervan!


Foobie gebruiker RiannevanMaaren

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 7
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

recept - hapjes - borrelhapjes

Houdt u van borrelhapjes? Hier enkele receptjes.

Chocoladefondue, het vrouwelijke bier !

Een uitgebreide bechrijving over hoe je de perfecte chocoladefondue houdt, de benodigdheden, de dippers en wat extra variatie !

Simpele Italiaanse salade in een handomdraai!

Lees hier hoe u een heerlijke Italiaanse salade kunt maken!

Hoe kun je lekker koken met insecten, maden en wormen?

Steeds meer wetenschappers zijn het er over eens, insecten, maden en wormen worden in de toekomst de belangrijkste vleesvervangers. Hoe kun je deze lekker bereiden.

Zelf gevulde koeken maken, goedkope gevulde koeken maken

Leer hier hoe je de lekkerste gevulde koeken zelf kunt maken.