Hoe maak je simpel een Italiaanse visschotel


Publicatie datum:

Vis met een kruidige en gevulde Italiaanse saus

Gesponsorde koppelingen

Binnen 30 minuten een heerlijke visschotel voor 4 personen, op tafel zetten? dat kan écht. Probeer dit recept, met Italiaanse invloeden, makkelijk te combineren met rijst of pasta.

Gesponsorde koppelingen

Nodig:

koekepan met anti-aanbak laag en deksel plus een pollepel

Ingrediënten:

vis; koolvis of kabbeljauw uit de vriezer / forel of zalm vers van de vissboer

(Italiaanse groenten, kant en klaar uit een zakje, ongeveer 700 gram) of:

paprika (2), champignons (200 gram), prei (één stengel), broccoli (200 gram)

geraspte kaas

(olijf) olie / knoflookpoeder

tomatensaus of Italiaanse saus uit bijvoorbeeld pot of zakje

 

Bereiding:

bak de vis in wat (olijf) olie en voeg de gesneden groenten toe en schep de groenten om

voeg nu de saus en de knoflookpoeder toe en laat de visschotel 10 minuten stoven op een laag vuurtje

[bij verse vis (forel / zalm) 20 min. tot 25 minuten laten stoven]

aan het einde van de bereiding de geraspte kaas erover heen strooien, éven wachten tot die een beetje smelt en dan opdienen

Tip: lekker bij spaghetti / fussilini / macaroni of (gebakken) aardappelen, een frisse salade erbij plus een glaasje frisse Muskat wijn

 

 

 

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 59

Meer uit de categorie eten-drinken

Gezonde voeding, wel echt gezond?

Is het eten waarvan we denken dat het gezond is wel echt gezond?

De lekkerste Italiaanse desserts

Lees hier hoe u de lekkerste Italiaanse desserts kunt maken in uw eigen keuken!

Recept sabayon met perzikenbier

Recept sabayon met perzikenbier

Gezonde eetpatronen

Gezonde eetpatronen

Kabouterhuisjes Soep (Champignonsoep)

Een champignonsoepje waar je de vingers bij aflikt