Hoe maak je simpel een Italiaanse visschotel


Publicatie datum:

Vis met een kruidige en gevulde Italiaanse saus

Gesponsorde koppelingen

Binnen 30 minuten een heerlijke visschotel voor 4 personen, op tafel zetten? dat kan écht. Probeer dit recept, met Italiaanse invloeden, makkelijk te combineren met rijst of pasta.

Gesponsorde koppelingen

Nodig:

koekepan met anti-aanbak laag en deksel plus een pollepel

Ingrediënten:

vis; koolvis of kabbeljauw uit de vriezer / forel of zalm vers van de vissboer

(Italiaanse groenten, kant en klaar uit een zakje, ongeveer 700 gram) of:

paprika (2), champignons (200 gram), prei (één stengel), broccoli (200 gram)

geraspte kaas

(olijf) olie / knoflookpoeder

tomatensaus of Italiaanse saus uit bijvoorbeeld pot of zakje

 

Bereiding:

bak de vis in wat (olijf) olie en voeg de gesneden groenten toe en schep de groenten om

voeg nu de saus en de knoflookpoeder toe en laat de visschotel 10 minuten stoven op een laag vuurtje

[bij verse vis (forel / zalm) 20 min. tot 25 minuten laten stoven]

aan het einde van de bereiding de geraspte kaas erover heen strooien, éven wachten tot die een beetje smelt en dan opdienen

Tip: lekker bij spaghetti / fussilini / macaroni of (gebakken) aardappelen, een frisse salade erbij plus een glaasje frisse Muskat wijn

 

 

 

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 59

Meer uit de categorie eten-drinken

Medaillons van kalfsoester of varkenshaas in een thaise zoetzure saus.

Kalfsoester op thaise wijze

Kersenkussentjes, lekker ouderwets genieten.

Kersenkussentjes, laat je tong en je mond genieten van deze mooie roze harde snoepjes.

Zelfgemaakte kipnuggets

Zelfgemaakte kipnuggets in 20 minuten

Cake met Engelse tint

Hoe maak je een Engelse cake?

Een heerlijke pastasalade!

Een heerlijk pastasalade voor in de zomer!