IJsmachine


Publicatie datum:

Met een ijsmachine maak je snel en gemakkelijk elke smaak ijs die je wilt

Gesponsorde koppelingen

Een ijsmachine is een handige keukenhulp voor de echte ijsliefhebber. Maak in een handomdraai je favoriete ijs, zelfs als je geen keukenprins(es) bent, kun je het!

Gesponsorde koppelingen

Een ijsmachine is een echte aanrader voor de ijsliefhebber! Met dit handige keukenhulpje ben je in staat om snel en simpel elke smaak ijs te maken die je maar wilt, van simpel vanille ijs tot ingewikkelder caramelijs, van sorbetijs tot yoghurt ijs of van roomijs tot vruchtenijs. Alles is mogelijk, elke combinatie waarvan je denkt dat hij smaakt kun je maken.

Er zijn 2 soorten ijsmachines, te weten een machine die zelf vriest of een machine waarvan je de mengbeker van te voren in de vriezer moet plaatsen. De laatste is een stuk kleiner en goedkoper, maar is minder geschikt als je heel spontaan opeens bedenkt vanavond zelfgemaakt ijs te willen eten (of je moet de mengbeker standaard leeg in je vriezer laten staan, dan is hij altijd operationeel). Als je echter van te voren weet dat je ijs wilt maken is de goedkopere optie een prima alternatief, zeker in het begin als je nog niet weet of een ijsmachine nu wel of niet iets voor jou is. Een andere tip: kijk eens op Marktplaats of zo voor een tweedehands ijsmachine. Vaak worden ze voor een habbekrats aangeboden terwijl ze nauwelijks gebruikt zijn.

Het gebruik van een ijsmachine is supersimpel. Je kunt elke smaak ijs die je wilt maken, zolang de ingrediënten maar (weer) afgekoeld zijn als ze in de ijsmachine gaan. Hoe kouder de ingrediënten, hoe eerder het ijs klaar is.

Ook voor mensen met bijvoorbeeld een koemelkallergie is een ijsmachine superhandig. Nu kun je zelf ijs maken van bijvoorbeeld geitenmelk of sojamelk.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 33
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Recept vet -en suikerarme yoghurt-chocoladebavarois

Recept vet -en suikerarme yoghurt-chocoladebavarois

Warenwetbesluit Etiketteringvan levensmiddelen: wat moet er op het etiket van een levensmiddel?

Uitleg over het warenwetbesluit etikettering: wat moet er op het etiket?

Chocoladefondue, het vrouwelijke bier !

Een uitgebreide bechrijving over hoe je de perfecte chocoladefondue houdt, de benodigdheden, de dippers en wat extra variatie !

Variaties op de klassieke 'Pesto Genovese'

Allerhande lekkere variaties op de klassieke 'Pesto Genovese'

Friet met kip: een simpel en heerlijk recept voor kleine en grote gezinnen

Dit recept is simpel te maken voor twee personen, maar ook eenvoudig uit te breiden naar bijvoorbeeld 10 personen, u hoeft slecht de hoeveelheid kip en aardappelen daarop af te stemmen en een passende ovenschaal te gebruiken.