Italiaanse saus Salsa verde


Publicatie datum:

Heerlijke Italiaanse saus in 2 stappen klaar!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur je keuken in met deze heerlijke salsa verde saus! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Serveer de saus koud, bijvoorbeeld bij geroosterde groenten, vlees, gebakken vis of carpaccio

Ingredienten

-2 tenen knoflook, zeer fijn gesneden
-2 eetl peterselie, fijngesneden
-2 eetl munt, fijngesneden
-2 eetl basilicum, fijngesneden
-1 eetl mosterd
-4 ansjovisfilets, fijngesneden
-2 eetl kappertjes, afgespoeld en uitgelekt, grof gesneden
-400 ml olijfolie extra vierge
-sap van 1 citroen

1. Meng alle ingredienten in een kom.

2. Zet de salsa ongeveer 30 minuten op een koele plaats zodat de smaken goed kunnen intrekken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Bloemkool met peterseliesaus - 380 calorieën per persoon

Het verfijnde receptje voor een bloemkool met peterseliesaus.

Zelf babyvoeding maken. Goedkoop, gemakkelijk & gezond!

Voordelen en tips voor het zelf maken van babyvoeding

Zwaardvis in saffraansaus

Zwaardvis in saffraansaus

Wat is het verschil tussen abdij en trappistenbier

Alle trappistenbier is in principe een adbijbier maar niet elk abdijbier is trappistenbier.

Is deze plant giftig of niet?

in situaties zonder voedsel of om je tuin huisdierveilig te maken is het handig te weten welke planten giftig zijn of niet.