Kaastaart


Publicatie datum:

overheerlijke, smeuïge kaastaart klaar in amper 20 minuten

Gesponsorde koppelingen

U kan met dit recept alle kanten uit.

Gebruik eens ander fruit of andere koekjes, of voeg een lepel gelei naar keuze toe.

Kaastaart

 

Benodigdheden:

400 gram volle verse kaas

400 gram volle room

200 gram suiker

2 zakjes vanillesuiker

8 gelatineblaadjes

1 blikje ingemaakt fruit(ca. 227 Gr) > druifjes,ananas,perzikjes...

1 pakje boudoirs (vingerkoekjes)

1 springvorm

 

Week de gelatine gedurende 5 à 10 minuten in koud water. Verwarm het sap van het fruit met de suiker en los de gelatine erin op. Roer goed tot de gelatine volledig opgelost is. Laat het even afkoelen. Klop ondertussen de room met de vanillesuiker stijf. Meng de verse kaas erdoor en klop nog even op.

Giet het gelatinemengsel eronder en klop met de mixer nog eens op. Giet een bodempje van het mengsel in de springvorm. Beleg met de boudoirs en giet dan zachtjes de helft van het ovegebleven mengsel erover. Leg dan de stukjes fruit en overgiet met de rest van het mengsel.

Strijk de bovenkant glad en laat minimum vijf uur rusten in de koelkast.

Let op! Gebruik nooit verse ananas of kiwi, dat laat het gerecht schiften.

Veel plezier met het maken en het opeten van je kaastaart.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Rauwe ham met fruit als voorgerecht

Een fris voorgerecht van ham en fruit, lekker bij een stukje brood met kruidenboter

Overheerlijke raapstelensoep!

Heerlijke raapstelensoep met curyballetjes!

Appelkoek bakken

maak zelf een appelkoek

Tonijn met olijven en kappertjes

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Hoe maak je een lekker voorgerecht van mosselen

Mosselen in een knoflook-kruidenroomsaus op een bedje van sla

penne met broccoli en spek

Maak een overheerlijke pasta met broccoli en spek in minder dan 15 minuten

Kruutmoes maken

De bereidingswijze van kruutmoes op de ouderwetse manier

Recept - kalfsleverpâté - lever - kalfsvlees - vleesgerecht

Het recept voor het maken van een kalfsleverpâté.

Afvallen voor dummies

Hoe kan je afvallen zonder veel hongergevoel?

Welke verschillende soorten brood zijn er?

Beschrijving van verschillende soorten brood.

Recept Fruitpannenkoeken

Heerlijke fruitpannenkoeken waar kids dol op zijn! Snel, makkelijk en heel erg lekker!

Tien tips om af te vallen

Tips om te jou te helpen op je streefgewicht te komen

Broodpudding - dessert

Recept voor de bereiding van een overheerlijke broodpudding aangevuld met krenten rozijnen.

Dieet: Groenteschnitzel: 115 calorieën per persoon

Een heerlijke schnitzel met weinig calorieën en boordevol groentjes

Alles wat je moet weten over coca-cola.

Coca-cola wordt vervaardigd door de Coca-cola company.

Wat is de beste studentenhaver of elitehaver?

Het is heel gezond en lekker maar wat is de beste studentenhaver of elitehaver?

Creatief met eten!

Je hebt het vast ook wel eens gehad. Je wilt gaan koken maar je weet niet wat, je gaat naar de supermarkt maar je kan niks bedenken, of je hebt niks in huis

Pasta met vleesreepjes

simpel, snel en goedkoop koken!

Kun je het geslacht van je ongeboren baby beinvloeden?

De link tussen het geslacht van je ongeboren baby en je dieet.

Peren in wijnsaus - dessert - 400 calorieën per persoon

Een overheerlijk dessert bestaande uit verse peren aangevuld met witte wijn.

Creatief met wraps

Drie variaties: gevuld met kip, zalm of gehakt.

De smaak van geur

Hoe heerlijk de smaak van een bereiding ook, wanneer je neus weinig of niets waarneemt zullen je hersenen het gerecht als minder geslaagd registreren.

Heksensoep (Groentesoep)

Een aparte exotische groentesoep

Escargots op Bourgondische wijze

Hierbij vind je het recept om escargots op Bourgondische wijze klaar te maken. Een receptje dat absoluut niet veel tijd in beslag neemt (tussen de 15 à 20 minuten)

salade van geofte paprika, ui en ansjovis

Laat uw vrienden verbaasd staan met deze heerlijke salade