Kalkoen met gorgonzola en parmaham


Publicatie datum:

Een heerlijk gerecht dat ze alleen in de beste restaurants in Italie serveren! Maak het nu in uw eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Heerlijke kalkoen met gorgonzola en parmaham. Verras uw vrienden met deze Italiaanse gerecht! bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

De beste manier om een kalkoen te laten ontdooien is in de koelkast. Hou een dag aan voor elke 2,25 kilo kalkoen. Een snellere manier om een kalkoen te laten ontdooien is in een koudwaterbad. Dit neemt ongeveer 30 minuten per 450 gram. Het water moet blijven stromen uit de kraan, of regelmatig ververst worden, om bevriezing tegen te gaan. Je kunt ook een combinatie van deze twee methodes gebruiken. Ontdooi een kalkoen nooit op kamertemperatuur.

Kalkoen met gorgonzola en parmaham

Ingredienten

-4 Kalkoenfilets (à 150 g) platgeslagen
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 sjalotje, gesnipperd
-200 g spinazie
-4 eetl gorfonzola, verkruimeld
-100 g walnoten, fijngehakt
-4 plakken parmaham

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Verhit de olie in een pan en roerbak het sjalotje samen met de spinazie een minuut

3. Verdeel het spinaziemengsel over de kalkoen en bestrooi met gorgonzola en walnoten

4. Rol de filets op en draai de parmaham eromheen

5. Leg in een ovenschaal en laat in 10 minuten gaar en bruin worden.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Soto Ajam ( Indonesisch )

Indonesische soep

Appeltaart

Lekkere zelfgemaakte appeltaart voor verjaardagen of zomaar.

Recept - Kip wraps, anders.

Kip in wraps, maar dan een beetje anders.

Antilliaanse Nasi (aros brua) voor ongeveer 10 personen

eigen recept bekendste rijstgerecht uit curaçao

Rode poon met cherrytomaatjes

Een heerlijk Italiaans visgerecht!