Lamsrib met rozemarijn en ansjovis


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans stuk vlees binnen 30 minuten klaar!

Gesponsorde koppelingen

Abbachio arrosto 'lamsrib met rozemarijn en ansjovis' is een heerlijk Italiaans stuk vlees dat leuk en makkelijk te maken is. Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

baci, baci, baci! Het is zeker één van de eerste woorden die je in Italie leert: baci, kus. Italianen houden nu eenmaal van kussen. En van hun zoete baci perugina. Deze beroemde chocolaatjes met hazelnoten bevatten altijd een romantisch gedichtje met teksten als 'il bacio è un duetto a bocca chiusa' ('De kus is een duet zonder woorden')

Abbachio arrosto
Lamsrib met rozemaijn en ansjovis

ingredienten

-500 g lamsrib
-8 takjes rozemarijn, naaldjes kleingehakt
-8 ansjovisfilets, in kleine stukjes
-4 tenen knoflook, uit de pers
-1 eetl zwarte olijven, fijngesneden
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Verwijder - indien gewenst - het vet van de lamsrib en maak diepe inkepingen in het vlees.

3. Meng de rozemarijn, ansjovis, knoflook en olijven en wrijf dit mengsel in de inkepingen

4. Smeer het vlees in met olijfolie en lef in een ovenschaal. Bak mooi rosé in ongeveer 20 minuten.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Fruityoghurt

Recept fruityoghurt

Tajine, gebruik en recepten

Een tajine is een stoofpot uit Noord-Afrika.

Recept - Nasi Goreng - wokgerecht - ongeveer 350 calorieën per portie

Een zeer luchtig receptje voor de lekkerste Nasi Goreng

Schaal- en schelpdieren - gezond eten

Het verschil tussen schaal- en schelpdieren. Welke soorten bestaan er en op wat moet je letten bij aankoop?

Recept voor kip shoarma

Het maken van kip shoarma op een heerlijke simpele manier