Lasagne met zalm en witlof


Publicatie datum:

Een lekkere variant van lasagne

Gesponsorde koppelingen

Voor mensen die elke keer iets nieuws willen proberen is hier een recept wat het proberen waard is. Je kan altijd ingredienten veranderen of toevoegen om het nog meer naar je eigen zin te maken. Dit is een recept waar al veel mensen blij mee zijn gemaakt.

Recept Lasagne met zalm en witlof

Bereidingstijd: +/- 20 minuten bereidingstijd en +/- 30 minuten oventijd

Ingredienten/benodigdheden voor 4 personen:

 

Lasagnebladen

4 stronken witlof

400 gram gerookte zalm (snippers)

peper en zout

geraspte kaas

olie of boter

eventueel italiaanse kruiden

Ovenschaal

Oven

 

Bereiding:

 

Oven voorverwarmen op 200°C

De witlof wassen en in reepjes snijden (het 'kontje' eraf snijden)

De witlof +/- 2 minuten koken, daarna afgieten

De zalm in stukjes snijden

De zalm bij de witlof toevoegen en op smaak brengen met peper en zout

Ovenschaal invetten met de olie of boter

Dan begin je met laagjes maken, start met mensel van witlof en zalm met daarop lasagnebladen

Eindig met het mengsel en strooi daarover geraspte kaas

Je kunt eventueel nog wat italiaanse kruiden over de geraspte kaas strooien

Stop de ovenschaal in de oven en bak de lasagne in 30 minuten gaar

 

Eet smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gevulde appeltjes van oranje (Toetje)

gevulde sinasappel koud geserveerd

Eenvoudig recept voor lekkere oestertjes

In dit artikel leg ik uit hoe ik op eenvoudige wijze mijn lekkere oestertjes klaarmaak.

Cheesecake dessert in glaasjes

Een lekker recept voor cheesecake in glaasjes

Crostini met paddestoelen

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Een heerlijke pastasalade!

Een heerlijk pastasalade voor in de zomer!

Spinazietaart - recept - 310 calorieën per portie - groenteschotel

Het recept voor een spinazietaart welke slechts 310 calorieën bevat per portie.

Wat is het verschil tussen abdij en trappistenbier

Alle trappistenbier is in principe een adbijbier maar niet elk abdijbier is trappistenbier.

Salade met boursin mini's

Makkelijk en lekker!

Je eigen milkshake maken

In 4 minuten een eigen milkshake maken.

Gevulde dadels met amandelmelk

Gevulde dadels met amandelmelk

Whisky

De eerste stappen in de wereld van whisky

Groente pannenkoeken met een vleugje zoetigheid;

Heerlijk voedzaam en vullend recept voor als je eens wat anders op je pannenkoek wilt hebben dan stroop of suiker.

Hoe maak je paella?

Beschrijving van paella inclusief recept

Pineberry, de witte aardbei die naar ananas smaakt

Er is sinds kort een nieuwe aardbei die naar ananas smaakt

Leren bier drinken in 1 minuut!

Hoe kan je iemand ervan overtuigen dat bier lekker is!

Chantillyroom

Heerlijke chantillyroom!

Minestronesoep

Een heerlijke maaltijdsoep binnen een paar minuten klaar!

Provencaals recept 'Snijbiet op grootmoeders wijze'

Een heerlijke bereiding van een vergeten groente.

Snelle gerechten

snel een gerecht op tafel?

recept Pruimencrumble

een heerlijke pruimencrumble taart maak je zo

Recept - kalfsleverpâté - lever - kalfsvlees - vleesgerecht

Het recept voor het maken van een kalfsleverpâté.

Nederlandse snelle appeltaart zonder boter

Een overheelijk appeltaartrecept met minder calorien die makkelijk en snel te bereiden is

Heerlijke echte amerikaans cheesecake!

HET recept voor een tradionele amerikaans dessert

Tonijnpasta succes gegarandeerd voor elke gelegenheid

Makkelijke tonijnpasta met aubergine en basilicum die ook goed op tafel staat als er gasten over de vloer komen

Zon gedroogde tomaten

zon gedroogde tomaten in olijfolie makkelijk zelf te maken