Lasagne met zalm en witlof


Publicatie datum:

Een lekkere variant van lasagne

Gesponsorde koppelingen

Voor mensen die elke keer iets nieuws willen proberen is hier een recept wat het proberen waard is. Je kan altijd ingredienten veranderen of toevoegen om het nog meer naar je eigen zin te maken. Dit is een recept waar al veel mensen blij mee zijn gemaakt.

Gesponsorde koppelingen

Recept Lasagne met zalm en witlof

Bereidingstijd: +/- 20 minuten bereidingstijd en +/- 30 minuten oventijd

Ingredienten/benodigdheden voor 4 personen:

 

Lasagnebladen

4 stronken witlof

400 gram gerookte zalm (snippers)

peper en zout

geraspte kaas

olie of boter

eventueel italiaanse kruiden

Ovenschaal

Oven

 

Bereiding:

 

Oven voorverwarmen op 200°C

De witlof wassen en in reepjes snijden (het 'kontje' eraf snijden)

De witlof +/- 2 minuten koken, daarna afgieten

De zalm in stukjes snijden

De zalm bij de witlof toevoegen en op smaak brengen met peper en zout

Ovenschaal invetten met de olie of boter

Dan begin je met laagjes maken, start met mensel van witlof en zalm met daarop lasagnebladen

Eindig met het mengsel en strooi daarover geraspte kaas

Je kunt eventueel nog wat italiaanse kruiden over de geraspte kaas strooien

Stop de ovenschaal in de oven en bak de lasagne in 30 minuten gaar

 

Eet smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Tonijnsalade met aardappelen

Een heerlijke salade uit het zuiden!

Courgette gevuld met couscous

Ovengerecht van gevulde courgette met couscous en twee soorten kaas

Uien en tranende ogen

Als je geregeld uien snijdt ken je het vast wel: Tranende ogen. Vraag je je ook wel eens af wat de oorzaak hiervan is? Je komt het in dit artikel te weten!

kokosrijst: een snelkook recept

Mijn eigen snelkookmaaltijd: kokosrijst, speciale curry en kippenburgers.

Eenvoudig recept voor Italiaanse tomatensoep met pesto

Lees hier hoe je op eenvoudige wijze in 5 minuten een heerlijke Italiaanse tomatensoep met pesto bereiden kunt…..