Lekkere koude snelle wraps


Publicatie datum:

Deze wraps zijn snel en gemakkelijk te maken en erg handig voor onderweg

Gesponsorde koppelingen

Geen zin om te koken, tijdnood of iets nodig voor onderweg wat toch vullend is? Deze koude wraps zijn een prima optie. Je kan ze van te voren maken en ze zijn erg handig wanneer je precies rond etenstijd in de trein zit.

 

Benodigdheden 1 persoon:

  • 2 grote wraps of 3 kleintjes
  • Eikenblad sla melange, of een andere gewenste slamelange
  • Gerookte kipfilet bieslook/tuinkruiden
  • Komkommer
  • Mozzarella
  • Gekookt ei
  • Bosuitje
  • Pijnboompitjes
  • Calvè komkommer/bieslook yoghurt sla-dressing
  • Kleine satéprikkers/tandenstokers
  • Vershoudfolie and aluminiumfolie als je ze mee wilt nemen voor onderweg

Bereidingswijze:

Snijd de bosui in ringetjes (inclusief het groene blad), de komkommer en mozzarella in blokjes en het ei in brokjes. Verwarm vervolgens de wraps in de magnetron voor ongeveer 10 seconden op vol vermogen. Dan zijn ze beter te vouwen.

Beleg iedere wrap met ongeveer drie plakken kipfilet maar hou de randjes vrij. Vervolgens doe je op iedere wrap wat sla, komkommer, paar stukjes ei, bosui, mozzarella en een paar pijnboompitjes. Zorg ervoor dat één kan van de wrap voor 2 cm een beetje vrij blijft zodat je deze later naar binnen kunt vouwen. Als laatste knijp je wat sla-dressing over de wrap. Vouw nu de vrije kant voor 2 cm naar binnen en vervolgens de twee zijkanten naar binnen zodat ze elkaar ruim overlappen. Prik het geheel vast met een klein satéprikker door hem door de twee lagen naar binnen te prikken en een cm verder er weer uit te laten komen.

Wanneer je de wraps mee wilt nemen voor onderweg is het handig om ze eerst in vershoudfolie te verpakken en vervolgens in aluminiumfolie. Zo blijven ze vers en voorkom je nare geurtjes in je tas.

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Warenwetbesluit Etiketteringvan levensmiddelen: wat moet er op het etiket van een levensmiddel?

Uitleg over het warenwetbesluit etikettering: wat moet er op het etiket?

Recept - steak au poivre - vleesgerecht

Het recept bij uitstek voor de alom bekende en grote favoriet 'de steak au poivre'.

Spaghetti aglio e olio met cacciotore

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijke Italiaanse spaghetti op tafel met cacciatore

Goedkoop eten in Alanya, goedkoop uit eten in Alanya

De beste restaurants in Alanya waar je goedkoop kunt eten.

Pittige salamimuffins

Pittige salamimuffins

Broccolli uit de wok

Brocolli maar dan weer anders

Kersenkussentjes, lekker ouderwets genieten.

Kersenkussentjes, laat je tong en je mond genieten van deze mooie roze harde snoepjes.

Veelkleurige hapjes

Veelkleurige hapjes

Recept - appelflappen - dessert

Een receptje voor appelflappen.

Zeebaarsfilets in broodkorst

recept te maken met oud brood.

Eenvoudig zelf croissantjes maken, eenvoudig zelf croissanten maken deel 2

Binnen 10 minuten snel en makkelijk zelf croissantjes maken.

Vitello fircito 'gevulde kalfsbiefstukjes'

Verras uw vrienden met deze heerlijke gevulde kalfsbiefstuk!

Afvallen voor dummies

Hoe kan je afvallen zonder veel hongergevoel?

Hoe maak je simpel een lekkere cordon bleu van kalkoen

Kalkoen cordon bleu, lekker en snel op tafel

Couscous met lam, wortel en venkel

Heerlijke marokkaanse gerecht,

Chocoladetaart

De lekkerste chocoladetaart maak je eenvoudig zelf!

Zoutzure siciliaanse groenten

een heerlijke italiaanse caponata (zoutzure siciliaanse groenten)

Lamsrib met rozemarijn en ansjovis

Een heerlijk Italiaans stuk vlees binnen 30 minuten klaar!

Italiaanse bruschetta

Heerlijke Italiaanse brood

Eenvoudig recept voor de lekkerste cocktail

Maak nu eenvoudig de lekkerste cocktail met dit internationaal bekende recept.

Mosselen met roomsaus - recept - visgerecht

Recept voor de bereiding van mosselen in roomsaus voor 4 à 6 personen

Gamba's met courgette (Gamberoni con zucchine)

Italiaans gerecht met gamba's en courgette

Crostini met gemarineerde zalmforel

Crostini met gemarineerde zalmforel

Hoe maak je tzatziki?

Traditioneel recept voor het maken van echte Tzatziki

Zwaardvis in saffraansaus

Zwaardvis in saffraansaus