Leren bier drinken in 1 minuut!


Publicatie datum:

Hoe kan je iemand ervan overtuigen dat bier lekker is!

Gesponsorde koppelingen

Ja het is echt zo, er zijn mensen die zeggen dat ze geen bier lusten! De liefhebbers kunnen dit niet begrijpen, maar ik zal je vertellen dat bier gemaakt is voor iedereen!

Let eens goed op de mensen om je heen tijdens het borrelen. Dan zal je zien dat een bierdrinker onbewust op een andere manier uit zijn glas drinkt als iemand die iets anders drinkt! Het verschil zit hem in het volgende; een bierdrinker brengt zijn glas naar zijn mond, iemand die iets anders drinkt zal juist zijn hoofd naar het drankje brengen! 

Hoezo doet een bierdrinker dit? 

Het draait allemaal om het schuim van het bier. De schuimkraag op het biertje zorgt ervoor dat het bier zo lang mogelijk vers en lekker blijft. Aan de ene kant doordat het de temperatuur in het glas houd en anderzijds de koolzuurbelletjes. Het schuim van het bier zelf smaakt erg bitter en is niet lekker. Als je dus wilt drinken moet je het glas zover kunnen kantelen dat bij het drinken je lippen bij het gele vocht kunnen komen en dat je niet een hap schuim naar binnen krijgt. Dit doe je door je hoofd recht of iets achterover te houden en daarmee het glas naar je mond te brengen.

Waarom gaat het mis?

Doordat iemand die geen bier drinkt, niet de juiste drinkwijze toepast zal deze dus alleen een hap schuim naar binnen slurpen in plaats van het bier! Dus als je iemand wilt overtuigen dat bier drinken echt lekker is, laat je ze het glas naar hun mond brengen en je zal zien dat het werkt!

PROOST!


Foobie gebruiker Jos Kraan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Zuinig en koken

Een aantal tips om zuiniger te koken.

Goedkope kipschotel met tzatziki

Eenvoudige maar lekker hoofdgerecht voor als je weinig tijd hebt.

Chocolade - de geschiedenis en productie

Chocolade - de geschiedenis en productie

Het recept voor de lekkerste chocolade brownies!

De lekkerste chocolade brownies kunt u nu zelf maken!

Goedkoop eten in Alanya, goedkoop uit eten in Alanya

De beste restaurants in Alanya waar je goedkoop kunt eten.

Kip Kerrie

Kip Kerrie met rijst voor 4 personen.

Crostini met paddestoelen

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Overheerlijke raapstelensoep!

Heerlijke raapstelensoep met curyballetjes!

Couscous met lam, wortel en venkel

Heerlijke marokkaanse gerecht,

Italiaanse ovenschotel

Heerlijke Italiaanse ovenschotel met courgette

Zelfgemaakte kipnuggets

Zelfgemaakte kipnuggets in 20 minuten

De smaak van geur

Hoe heerlijk de smaak van een bereiding ook, wanneer je neus weinig of niets waarneemt zullen je hersenen het gerecht als minder geslaagd registreren.

Spinazieschotel met gebakken aardappelen - 670 calorieën per persoon

Het recept voor een spinazieschotel met aardappelen, een stevige maaltijd en door vele geliefd.

De gevaren van glucose-fructosestroop

In veel zoete producten zit fructosestroop, maar helaas is dit toevoegmiddel niet zo goed voor je gezondheid. Lees hier waarom!

Appel Cake

Zelf een appel cake bakken

Saotosoep maken

Hoe maak ik lekkere saotasoep?

Heineken deel 2

Geschiedenis Heineken, ontstaan van Heineken. Brouwproces Heinekenbier, Brouwproces bier

Het kweken van eigen groente in de moestuin

De moestuin hoeft niet groot te zijn om heerlijke groenten te kunnen kweken

Gefrituurde calamares

Recept voor Calamares

Recept voor zandkoekjes

Een makkelijk recept om heerlijke koekjes te bakken in circa 30 min.

Kippensoep tegen verkoudheid, Carnosine natuurlijk middel tegen verkoudheid

Verkoudheid kun je effectief bestrijden met natuurlijke producten die Carnosine bevatten.

Kookworkshops in het buitenland

Leren koken in het buitenland met de produkten van de streek

Kaas spreekbeurt, Kaas werkstuk.

In dit artikel lees je alles over de oorsprong de ontwikkeling van hedendaagse Hollandse Kaas.

Broodroosters door de jaren heen

Hoe broodroosters er vroeger uitzagen en hoe de vormgeveing door de jaren veranderde.

Lamsspiesjes als bijgerecht of voorgerecht

Lamsgehakt op een spiesje, speciaal voor de grill(plaat) of barbecue