Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes


Publicatie datum:

Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 20 min

Per persoon ca. 167 kcal/ 702 kj

Benodigdheden voor 4 personen

500 g zeeduivelfilet

zeezout

1 rode paprika

8 gepelde gamba's

olijfolie

peper

scherp paprikapoeder

8 saté prikkers

Gesponsorde koppelingen

Spoel de vis af en dep hem droog.

Snijd hem in stukken van 4 cm, wrijf deze in met zout en zet ze 15 minuten weg.

Spoel de paprika af, verwijder steelaanzet, zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle repen.

Rijg vis, gamba's en paprika aan de prikkers en eindig telkens met vis.

Bestrijk de spiesen met olie en strooi er peper over.

Rooster de spiesen ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Draai ze om, bestrijk ze weer met olie en bestrooi ze met wat paprikapoeder.

Rooster ze nogmaals 2 minuten.

Smakelijk !!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gegrilde courgette

Gegrilde courgette met citroensap! Heerlijk bijgerecht!

Romige zalmtaart met basilicum

hapje of voor gerechts. dit is afhangkelijk van de bodem grootte

Pasta met tonijn en broccoli

Recept voor 4 personen

Wokgerechten: Forel in pikante saus

Overheerlijke forel klaargemaakt in de wok.

Teveel gekookt? Eerst even afkoelen!

Bespaar energie: gebruik de koelkast en vriezer optimaal