Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes


Publicatie datum:

Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 20 min

Per persoon ca. 167 kcal/ 702 kj

Benodigdheden voor 4 personen

500 g zeeduivelfilet

zeezout

1 rode paprika

8 gepelde gamba's

olijfolie

peper

scherp paprikapoeder

8 saté prikkers

Gesponsorde koppelingen

Spoel de vis af en dep hem droog.

Snijd hem in stukken van 4 cm, wrijf deze in met zout en zet ze 15 minuten weg.

Spoel de paprika af, verwijder steelaanzet, zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle repen.

Rijg vis, gamba's en paprika aan de prikkers en eindig telkens met vis.

Bestrijk de spiesen met olie en strooi er peper over.

Rooster de spiesen ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Draai ze om, bestrijk ze weer met olie en bestrooi ze met wat paprikapoeder.

Rooster ze nogmaals 2 minuten.

Smakelijk !!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Tzatziki maken

Tzatziki saus

Cajun voorgerecht of klein hapje uit Louisiana

Een Cajun vleespasteitje is een lekker voorgerecht of hapje bij de borrel

Welk voedsel kan je invriezen?

Groenten invriezen? Enkele goede regels over het invriezen van voeding of etenswaren.

Recept Mosterd Dille Saus, Mosterd-dillesaus recept

Maak nu eenvoudig zelf de lekkerste mosterd dille saus met dit recept.

Pasta saus maken / koken

Simpele manier om een lekkere pasta saus te maken.