Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes


Publicatie datum:

Noord-Afrikaanse zeeduivelspiesjes

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 20 min

Per persoon ca. 167 kcal/ 702 kj

Benodigdheden voor 4 personen

500 g zeeduivelfilet

zeezout

1 rode paprika

8 gepelde gamba's

olijfolie

peper

scherp paprikapoeder

8 saté prikkers

Gesponsorde koppelingen

Spoel de vis af en dep hem droog.

Snijd hem in stukken van 4 cm, wrijf deze in met zout en zet ze 15 minuten weg.

Spoel de paprika af, verwijder steelaanzet, zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle repen.

Rijg vis, gamba's en paprika aan de prikkers en eindig telkens met vis.

Bestrijk de spiesen met olie en strooi er peper over.

Rooster de spiesen ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Draai ze om, bestrijk ze weer met olie en bestrooi ze met wat paprikapoeder.

Rooster ze nogmaals 2 minuten.

Smakelijk !!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Lasagne Veganistisch

Een makkelijke lasagne voor de veganist.

Frutta con zabaglione

Een heerlijk Italiaans desert!

Ouderwetse prei met gehaktballetjes

Zin in een ouderwets lekkere warme maaltijd, probeer dit eens!

Heerlijke Hollandse appeltaart met een eigen swing

Het beste recept voor heerlijke hollandse appeltaart met gember.

Krab - basisbereiding - tips en weetjes

Een verse krab, hoe begin je eraan? De basisbereiding voor krab op een eenvoudige manier gebracht.