Pasta genovese


Publicatie datum:

Een simpele en makkelijk gerecht om pasta te maken!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijke simpele pasta met pesto! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Pasta kiezen
Er zijn twee soorten pasta. De eerste wordt gemaakt van harde tarwebloem en water, de tweede van harde of zachte bloem en eieren. Die laatste wordt vaak vers gekocht of zelf gemaakt en heeft een veel kortere kooktijd dan zijn harde variant. Harde pasta wordt gedroogd en is veel langer houdbaar. Er zijn koks die beweren dat het minder lekker is dan verse pasta, maar dat is niet altijd waar. Zeker als u van pittige sauzen houdt, is gedroogde pasta beter. De verse variant doet het juist weer prima bij romige sauzen, omdat deze de saus beter vasthoudt.

Pasta genoves

Ingredienten

-400 g penne
-4 eetl pesto
-4 aardappelen, beetgaar in schijfjes
-200 g sperziebonen, beetgaar
-100 g pecorino-kaas, geraspt
-zout en peper

1. Kook de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in een vergiet

2. Meng de pesto door de pasta

3. Schep er voorzichtig de aardappelen, boontjes en kaas door en breng op smaak met zout en peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Recept: Lekkere Ovenfrietjes

Recept: Heerlijke, gezonde ovenfrietjes

Gepocheerde peren met marsala en zabaglione

Een heerlijk Italiaans nagerecht!

Recept voor bosbessentaart, bosbessen

Makkelijk te maken, erg lekker en nog gezond ook, bosbessentaart

Help mijn kind wil niet eten!

De meeste jonge ouders hebben dit eens meegemaakt.Hun lieve peuter wil niet eten. Het alsof hun kind in een klein monster is veranderd die de strijd met ze aangaat wat eten betreft. Ouders vragen zich ongerust en machteloos af wat ze moeten doen.

Polenta met paddestoelen

Verras uw vrienden met deze heerlijke polenta met paddestoelen! Bon appetit!