Pasta genovese


Publicatie datum:

Een simpele en makkelijk gerecht om pasta te maken!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijke simpele pasta met pesto! Bon appetit!

Pasta kiezen
Er zijn twee soorten pasta. De eerste wordt gemaakt van harde tarwebloem en water, de tweede van harde of zachte bloem en eieren. Die laatste wordt vaak vers gekocht of zelf gemaakt en heeft een veel kortere kooktijd dan zijn harde variant. Harde pasta wordt gedroogd en is veel langer houdbaar. Er zijn koks die beweren dat het minder lekker is dan verse pasta, maar dat is niet altijd waar. Zeker als u van pittige sauzen houdt, is gedroogde pasta beter. De verse variant doet het juist weer prima bij romige sauzen, omdat deze de saus beter vasthoudt.

Pasta genoves

Ingredienten

-400 g penne
-4 eetl pesto
-4 aardappelen, beetgaar in schijfjes
-200 g sperziebonen, beetgaar
-100 g pecorino-kaas, geraspt
-zout en peper

1. Kook de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in een vergiet

2. Meng de pesto door de pasta

3. Schep er voorzichtig de aardappelen, boontjes en kaas door en breng op smaak met zout en peper.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Romige zalmtaart met basilicum

hapje of voor gerechts. dit is afhangkelijk van de bodem grootte

De bierlaars

Misschien heb je het je al eens afgevraagd, wat is een bierlaars nu precies, en waar komt het vandaan? In dit artikel leer je er alles over!

Griekse gevulde courgettes met Avgolemono-saus

Recept voor Griekse gevulde courgettes met Avgolemono-saus

Deze lasagna lust iedereen!

Altijd prijs lasagna in 3 stappen

Recept koude kaastaart

Heerlijk recept voor een koude kaastaart

Kaastaart

overheerlijke, smeuïge kaastaart klaar in amper 20 minuten

Hoe maak je een Big Mac (recept)

De beste manier om een broodje te maken dat sterk lijkt op een big mac.

Recepten voor de blender

diverse heerlijke en gezonde recepten voor de blender

De Italiaanse Asperge-witlofsalade!

Men zegt dat Italië drie nationala obsessies heeft: Madonna, mamma en mangiare (eten) Hieronder staat een heerlijk recept van een Italiaanse asperge-witlofsalade.

Zalmfilet verpakt in ham of spek, hoofdgerecht

Zalmfilet verpakt in ham, een lekker gerecht, apart van smaak

Gevulde wraps

een snel en gemakkelijk recept dat erg lekker is.

Zelf espresso maken, de beste espressoapparaten

Lees hier hoe je zelf de lekkerste espresso kunt maken, overzicht van de beste espressoapparaten.

Paling in tomatensaus

Met het volgende receptje kan iedereen paling maken.

Eens iets anders eten? AntiFood !

Een simpel gerecht om eens iets anders lekkers te eten!

Roomsaus voor bij pasta

Lekker saus voor bij pasta

Recept kalfsvlees - kalfsragoût met groenten - stoofschotel

Een heerlijke stoofschotel die een volledige maaltijd vormt.

Afvallen met vijf maaltijden per dag

Vijf porties groente en fruit bij je dagelijkse eetpatroon

IJsmachine

Met een ijsmachine maak je snel en gemakkelijk elke smaak ijs die je wilt

Lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Een (lams)vleesgerecht voor de liefhebber, 2 personen

Creatief met wraps

Drie variaties: gevuld met kip, zalm of gehakt.

Een walnotenglazuurtaart in laagsjes

Een lekkere glazuurtaart maken, voo reen leuke gelegenheid, of omdat het je gewoon leuk lijkt om te doen. Nou hier is mijn recept.

Sauzen: Normandische saus

Niets lekkerder dan een goede Normandische saus bij de vis.

Zelf croissanten maken, eigengemaakte croissants

De lekkerste croissantjes eet je in Frankrijk, maak nu zelf die heerlijke Franse croissants.

Cake met Engelse tint

Hoe maak je een Engelse cake?

Zelf vleeskroketten maken, eenvoudig recept voor kroketten

Maak nu zelf eenvoudig de lekkerste vleeskroketten met deze recepten.