Probeer nu de Italiaanse frittata! Leuk en makkelijk om te maken!


Publicatie datum:

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke frittata!

Gesponsorde koppelingen

Frittata is het ideale picknickfood. Laat goed afkoelen, snijd in stukken en verpak in vetvrij papier! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Frittata

Ingredienten

-1 doosje cherrytomaatjes, gehalveerd
-zout en peper
-5 eieren
-1 eetl room
-1/2 eetl boter
-100 G fetakaas, verkruimeld
-enkele takjes rucola of basilicum

1. Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken

2. Klop de eieren en room met een garde los. Strooi er wat zout over - niet t veel want de feta is vrij zout

3. Smelt de boter in een bakpan op laag vuur

4. Giet het eimengsel in de pan, en bestrooi met de feta. Verdeel de tomaatjes erover en laat op laag vuur gaar worden in ongeveer 30 minuten

5. Leg vlak voor het serveren de takjes rucola of basilicum op de frittata.

6. Haal voorzichtig uit de pan en verdeel in stukken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Hoe kan ik het beste groenten invriezen

Verse groenten invriezen in porties, ideaal bij onverwacht (eet)bezoek

Zomerse frisse pasta salade met limoen

Pasta salade met limoen olijfolie, verse basilicum en oregano

Italiaanse fritatta met courgette en mozzarella

Een heerlijk Italiaanse schotel binnen no time klaar!

Recept voor zandkoekjes

Een makkelijk recept om heerlijke koekjes te bakken in circa 30 min.

Griekse gehaktballetjes met avgolemono-saus

Griekse gehaktballetjes in ei-citroensaus