Probeer nu de Italiaanse frittata! Leuk en makkelijk om te maken!


Publicatie datum:

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijke frittata!

Gesponsorde koppelingen

Frittata is het ideale picknickfood. Laat goed afkoelen, snijd in stukken en verpak in vetvrij papier! Bon appetit!

Frittata

Ingredienten

-1 doosje cherrytomaatjes, gehalveerd
-zout en peper
-5 eieren
-1 eetl room
-1/2 eetl boter
-100 G fetakaas, verkruimeld
-enkele takjes rucola of basilicum

1. Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken

2. Klop de eieren en room met een garde los. Strooi er wat zout over - niet t veel want de feta is vrij zout

3. Smelt de boter in een bakpan op laag vuur

4. Giet het eimengsel in de pan, en bestrooi met de feta. Verdeel de tomaatjes erover en laat op laag vuur gaar worden in ongeveer 30 minuten

5. Leg vlak voor het serveren de takjes rucola of basilicum op de frittata.

6. Haal voorzichtig uit de pan en verdeel in stukken.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Veelkleurige hapjes

Veelkleurige hapjes

Welk voedsel kan je invriezen?

Groenten invriezen? Enkele goede regels over het invriezen van voeding of etenswaren.

Pasta genovese

Een simpele en makkelijk gerecht om pasta te maken!

Sapper de sap!

Sap is de trend. Maar is dit zo gezond?

Griekse heerlijkheden geschikt voor vegetariërs

Griekse hapjes geschikt voor vegetariërs.

Een lekkere zondagslunch hoeft niet veel tijd te kosten

Een eenvoudig, maar smakelijk lunchrecept, varieer naar hartelust!

Olijftapenade (zonder poespas)

De meest overheerlijke olijftapenade vind je hier! Lees dit artikel en ga ermee aan de slag...

Eenvoudige voorgerechten maken

Er zijn op internet vele recepten te vinden om voorgerechten te maken, maar waar vind ik het beste overzicht van recepten?

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Broodspiesjes met knoflookgarnalen

Jell-O-shots

originele manier om je shotjes te serveren

Amaretto-bosbessen met mascarponecrème

een heerlijk Italiaans nagerecht!

Spaghetii aglio e olio 'De klassieker'

De echte klassieke spaghetti vind u hier!

Rauwe ham met fruit als voorgerecht

Een fris voorgerecht van ham en fruit, lekker bij een stukje brood met kruidenboter

Kalkoen met gorgonzola en parmaham

Een heerlijk gerecht dat ze alleen in de beste restaurants in Italie serveren! Maak het nu in uw eigen keuken!

Wijn voor beginners

Een beetje meer informatie over (het drinken van) wijn.

Goedkope kipschotel met tzatziki

Eenvoudige maar lekker hoofdgerecht voor als je weinig tijd hebt.

Hoe maak je een lekker voorgerecht van mosselen

Mosselen in een knoflook-kruidenroomsaus op een bedje van sla

Italiaanse fritatta met courgette en mozzarella

Een heerlijk Italiaanse schotel binnen no time klaar!

Aardpeerschotel met prei en hazelnoten

Recept voor een ovenschotel met aardperen, prei, aardappelen en hazelnoten

Recept sabayon met perzikenbier

Recept sabayon met perzikenbier

Spinazietaart - recept - 310 calorieën per portie - groenteschotel

Het recept voor een spinazietaart welke slechts 310 calorieën bevat per portie.

Crème karamel of vanille flan

Heerlijk recept crème karamel of vanille flan!

Waar komen de hete sauzen vandaan

Hete sauzen kennen een lange geschiedenis, lees hier hoe en wat.

Stoomoven

Stoomoven, gezond en lekker koken op eigentijdse wijze

Sushi

Alle informatie die u zou willen weten over sushi