recept: snelle, makkelijke en lekkere pasta!


Publicatie datum:

een heerlijk zomers koud pastagerecht, gemaakt in een handomdraai!

Gesponsorde koppelingen

Zin in een lekkere frisse hap op een broeierige zomeravond, maar geen zin om een uur boven dampende pannen te hangen? Dan is dit de uitkomst: penne in een handomdraai, een koud pastagerecht waarvan u zult smullen!

Gesponsorde koppelingen

Ingredienten: ( zelf aan te passen naar wens  & aantal eters)

Penne

Augurken

Zongedroogde tomaten

Monchou

Zout/peper

Parmezaanse kaas

Groene paprika

Groene pesto

Gekookte ham

Allereerst is het van belang de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking te koken. Wanneer u dit gedaan hebt kunt u de penne afgieten en er een scheutje olijfolie overheen schenken. Zet vervolgens de pan met penne en olijfolie in de koelkast zodat de penne kan afkoelen en opstijven. Laat de pan minimaal een 20-30 min. in de koelkast staan.

Snijdt ondertussen de augurken, paprika, gekookte ham en zongedroogde tomaat in kleine stukjes.Meng de penne met de monchou en breng op smaak met zout en peper, en voeg hierna de overige  gesneden ingredienten en 2 eetlepels groene pesto bij de pasta en verdeel het gelijkmatig.

Maak de pasta af door er nog wat parmezaanse kaas over heen te strooien. Eet smakelijk!

Heeft u nog Pasta over? Geen probleem! De pasta is de volgende dag ook nog goed te eten!

Variatietip: U kunt deze pasta ook bereiden met zalm in plaats van ham!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gegrilde teriyaki aubergine

Heerlijk oosters bijgerecht!

recept: flensjes met pruimencompote

Zo maakt u een heerlijk nagerecht: flensjes met pruimencompote.

Broccolli uit de wok

Brocolli maar dan weer anders

Basisrisotto

Dit is een zeer eenvoudig en veelzijdig gerecht waarmee je zeker indruk maakt op gasten!

Studentenpasta met rode pesto en gerookte kipfilet

Gemakkelijke stevige pasta met de stevige bite van zongedroogde tomaten