Recept voor een lekkere authentieke bruschetta met pesto


Publicatie datum:

Lekkere Italiaanse Bruschetta.

Gesponsorde koppelingen

Ingrediënten voor de Pesto:

75 gram verse blaadjes basillicum, geplukt

10 gram pijnboompitten

30 gram parmezaanse kaas

100 mL. olijfolie

zout

Ingrediënten bruschetta:

Sneetje maïsbrood +/- 1 cm. dik

Zongedroogde tomaten

1 verse tomaten, op plakken gesneden

5 mooie plakken mozzarella

plakjes Serranoham

rucola

knoflook-olie

draai alle ingredienten voor de pesto glad in de blender of keukenmachine.

gril het sneetje maïsbrood, zonder dat het toast word

draai wat zongedroogde tomaten glad tot een mooie tapenade

verhit de oven voor op 180 graden

smeer het brood in met wat tapenade van tomaat

leg hier breeduit wat plakjes tomaat op,

leg hier mozzarella op zodat het hele broodje word bedekt.

plaats het brood in de oven tot de mozzarella is gesmolten.

dresseer hier mooi wat plakjes serranoham op en dan ook wat rucola.

laat wat pesto uitlopen op het broodje.

besprenkel het broodje met wat knoflook-olie en bon-apetite


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Tonijnpasta succes gegarandeerd voor elke gelegenheid

Makkelijke tonijnpasta met aubergine en basilicum die ook goed op tafel staat als er gasten over de vloer komen

Makkelijk recept: Marokkaanse stoofpot

Een lekker en makkelijk te maken Marokkaans recept

Appeltaart op mijn manier

Appeltaarten kun je op vele manieren maken. De volgende versie is mijn eigen favoriet

Studentenpasta met rode pesto en gerookte kipfilet

Gemakkelijke stevige pasta met de stevige bite van zongedroogde tomaten

Leer snel hoe je een heerlijk Italiaans carpaccio kunt maken!

Hoe maak je carpaccio het lekkerst? Duidelijk hier!

Spaghetti Bolognese

heerlijke Italiaanse tomaten-gehaktsaus

Griekse gehaktballetjes met avgolemono-saus

Griekse gehaktballetjes in ei-citroensaus

Recept voor een chocoladetaart

Een recept om makkelijk een chocoladetaart te maken

Hoe maak je Rösti, zoals ze dat in Zwitserland eten

Zwitserse rösti, lekker voor de koude maanden van het jaar

Hoe maak je simpel een Italiaanse visschotel

Vis met een kruidige en gevulde Italiaanse saus

Peren met chocolade saus

een heerlijk desert voor na een heerlijke maaltijd en makkelijk te maken.

Keizerbaars bedekt met een confiture van rode ui met camembert.

Een heerlijk combinatie van keizerbaars met ui en camembert

Recepten met pastinaak

Soep en puree van pastinaak

Italiaanse champignon ragoutbroodjes

een lekker snel lunchgerecht of makkelijk avondmaal

Heerlijke appeltaart met een crunchy bodem

Appeltaart met noten en krokante bodem van bastognekoeken

Een overheerlijke hamburger speciaal

Een heerlijke hamburger speciaal op een italiaanse bol

Recept - inktvis met vulling - visgerecht - 390 calorieën per portie

Inktvis voorzien van een zeer gezonde vulling. Een luchtig receptje.

Recept: Lekkere Ovenfrietjes

Recept: Heerlijke, gezonde ovenfrietjes

Broodbakmachine

In een broodbakmachine maakt u zelf eenvoudig uw verse brood

Kokospudding

Een heerlijk frisse pudding!

heerlijke macaroni met shoarma

heerlijke macaroni met shoramavlees

Recept Zigeunersaus - sauzen

Een bijzonder smakelijk saus die men als ragoût kan serveren bij drooggekookte rijst.

Wat heeft de NASA te maken met de Big Green Egg barbecue?

Je zou het misschien niet denken, maar de NASA heeft de basis gelegd voor deze barbecue

Hoe maak je Broccoli soep:

Broccolisoep voor 4 personen met variatie-mogelijkheden

Sushi serveren

Leer zelf sushi maken.