Roodbaars met gedroogde tomaten en pijnboompitten


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans visgerecht!

Gesponsorde koppelingen

Verras uw vrienden met deze heerlijke Italiaanse visgerecht! Met gedroogde tomaten en pijnboompitten geeft het nog extra smaak. Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Pesce con pomodori secchi
Roodbaars met gedroogde tomaten en pijnboompitten

Ingredienten

-4 roodbaarsfilets (à 150 g)
-1 eetl gedroogde tomaat op olie, in reepjes
-2 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-1 sjalotjes, gesnipperd
-1/2 bosje basilicum
-4 eetl pijnboompitten, geroosterd
-3 eetlepels olijfolie extra vierge
-3 eetlepels olijfolie extra vierge met citroen
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-zout

1. Meng tomaten, sjalotje, basilicum en pijnboompitjes door de olijfolie extra vierge met citroen en de extra vierge olijfolie
Breng op smaak met wat zout

2. Verhit de grillpan en bestrijk de bodem met olijfolie voor bakken en braden. Leg de vis in de pan en bestrooi met een beetje zout. bak aan beide kanten in ongeveer 5 minuten gaar.

3. Verwarm het tomatenmengsel tot lauwwarm en serveer bij de vis.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

heerlijk recept: oliebollen!

Heerlijk traditioneel oliebollen recept voor ongeveer 45 oliebollen.

Heerlijke recepten met bladerdeeg

Recepten waarin bladerdeeg verwerkt is

Gevulde Braadworst

Een variatie op de bekende braadworst

De ovenschaal

De ovenschaal wordt al eeuwenlang in de keuken gebruikt

Cajun salade uit Louisiana

Eer rijpe tomaten-basilicumsalade voor in de zomer, zonder zout