Roodbaars met gedroogde tomaten en pijnboompitten


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans visgerecht!

Gesponsorde koppelingen

Verras uw vrienden met deze heerlijke Italiaanse visgerecht! Met gedroogde tomaten en pijnboompitten geeft het nog extra smaak. Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Pesce con pomodori secchi
Roodbaars met gedroogde tomaten en pijnboompitten

Ingredienten

-4 roodbaarsfilets (à 150 g)
-1 eetl gedroogde tomaat op olie, in reepjes
-2 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-1 sjalotjes, gesnipperd
-1/2 bosje basilicum
-4 eetl pijnboompitten, geroosterd
-3 eetlepels olijfolie extra vierge
-3 eetlepels olijfolie extra vierge met citroen
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-zout

1. Meng tomaten, sjalotje, basilicum en pijnboompitjes door de olijfolie extra vierge met citroen en de extra vierge olijfolie
Breng op smaak met wat zout

2. Verhit de grillpan en bestrijk de bodem met olijfolie voor bakken en braden. Leg de vis in de pan en bestrooi met een beetje zout. bak aan beide kanten in ongeveer 5 minuten gaar.

3. Verwarm het tomatenmengsel tot lauwwarm en serveer bij de vis.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Een heerlijke pastasalade!

Een heerlijk pastasalade voor in de zomer!

Hoe kun je lekker koken met insecten, maden en wormen?

Steeds meer wetenschappers zijn het er over eens, insecten, maden en wormen worden in de toekomst de belangrijkste vleesvervangers. Hoe kun je deze lekker bereiden.

Waar aardbeien al niet goed voor zijn.

Aardbeien zijn een smaakvol en goed voor ons lichaam

Ouderwetse prei met gehaktballetjes

Zin in een ouderwets lekkere warme maaltijd, probeer dit eens!

Spaghetti aglio e olio met rucolasalade

Een heerlijke Italiaanse pasta voor de zomeravonden