Sabayon met vers fruit


Publicatie datum:

Een leuk receptje!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept! Sabayon met vers fruit!

Gesponsorde koppelingen

Sabayon met vers fruit

Aantal personen: 4

Benodigdheden

_ 0,5 dl vers vruchtensap, vb. sinaasappelsap,

_ Vers fruit,

_ 4 eigelen,

_ 40 g suiker,

_ 0,5 dl eau de vie van vruit zoals kirsh

Bereiding

_ Schil en snij het vers fruit,

_ Maak het vruchtensap,

_ Klop de eigelen, het vruchtensap en de suiker tot een schuimige massa,

_ Voeg de eau de vie toe en klop nog even goed door,

_ Verdeel het vers fruit in diepe borden of in kommetjes,

_ Giet de sabayon erover en dien meteen op.

Let op!

De sabayon mag niet koken enkel goed warm zijn!

Let op met de eieren, ze worden niet gekookt dus ze moeten zeker vers zijn!

Smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 6

Meer uit de categorie eten-drinken

Rizi Pilafi me Garithes

Pilav met steurgarnalen. Voor 4 personen.

Verantwoorde tussendoortjes/snacks

Lekker en verantwoorde tussendoortjes

Schaal- en schelpdieren - gezond eten

Het verschil tussen schaal- en schelpdieren. Welke soorten bestaan er en op wat moet je letten bij aankoop?

Makkelijkste broodje zalm ooit

Het makkelijkste en lekkerste broodje zalm ooit

Konijn alla ligure

Een heerlijk Italiaans gerecht konijn alla ligure