Sabayon met vers fruit


Publicatie datum:

Een leuk receptje!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept! Sabayon met vers fruit!

Gesponsorde koppelingen

Sabayon met vers fruit

Aantal personen: 4

Benodigdheden

_ 0,5 dl vers vruchtensap, vb. sinaasappelsap,

_ Vers fruit,

_ 4 eigelen,

_ 40 g suiker,

_ 0,5 dl eau de vie van vruit zoals kirsh

Bereiding

_ Schil en snij het vers fruit,

_ Maak het vruchtensap,

_ Klop de eigelen, het vruchtensap en de suiker tot een schuimige massa,

_ Voeg de eau de vie toe en klop nog even goed door,

_ Verdeel het vers fruit in diepe borden of in kommetjes,

_ Giet de sabayon erover en dien meteen op.

Let op!

De sabayon mag niet koken enkel goed warm zijn!

Let op met de eieren, ze worden niet gekookt dus ze moeten zeker vers zijn!

Smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 6

Meer uit de categorie eten-drinken

Chocoladefondue, het vrouwelijke bier !

Een uitgebreide bechrijving over hoe je de perfecte chocoladefondue houdt, de benodigdheden, de dippers en wat extra variatie !

hoe af te vallen?

Afvallen met gezond voedsel met eigen kennis van de producten

Zuurkoolsoep, reiniging voor de darmen

Super gemakkelijk te maken maaltijdsoep, klaar in 20 minuten.

Cake met Engelse tint

Hoe maak je een Engelse cake?

Zalm-Paprikataart

recept heerlijke Zalm-Paprikataart