Sabayon met vers fruit


Publicatie datum:

Een leuk receptje!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept! Sabayon met vers fruit!

Gesponsorde koppelingen

Sabayon met vers fruit

Aantal personen: 4

Benodigdheden

_ 0,5 dl vers vruchtensap, vb. sinaasappelsap,

_ Vers fruit,

_ 4 eigelen,

_ 40 g suiker,

_ 0,5 dl eau de vie van vruit zoals kirsh

Bereiding

_ Schil en snij het vers fruit,

_ Maak het vruchtensap,

_ Klop de eigelen, het vruchtensap en de suiker tot een schuimige massa,

_ Voeg de eau de vie toe en klop nog even goed door,

_ Verdeel het vers fruit in diepe borden of in kommetjes,

_ Giet de sabayon erover en dien meteen op.

Let op!

De sabayon mag niet koken enkel goed warm zijn!

Let op met de eieren, ze worden niet gekookt dus ze moeten zeker vers zijn!

Smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 6

Meer uit de categorie eten-drinken

Kaasplankjes als dessert

Een kaasplankje als dessert past prima bij een uitgebreide maaltijd

Medaillons van kalfsoester of varkenshaas in een thaise zoetzure saus.

Kalfsoester op thaise wijze

Spaghetti alla carbonara volgens traditioneel recept

het maken van spaghetti op een eenvoudige en goedkope manier

Recept - Kip wraps, anders.

Kip in wraps, maar dan een beetje anders.

Chocomelk De Enige Echte

mijn mening over de verschillen tussen de duren en goedkope chocomelkz