Sabayon met vers fruit


Publicatie datum:

Een leuk receptje!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept! Sabayon met vers fruit!

Gesponsorde koppelingen

Sabayon met vers fruit

Aantal personen: 4

Benodigdheden

_ 0,5 dl vers vruchtensap, vb. sinaasappelsap,

_ Vers fruit,

_ 4 eigelen,

_ 40 g suiker,

_ 0,5 dl eau de vie van vruit zoals kirsh

Bereiding

_ Schil en snij het vers fruit,

_ Maak het vruchtensap,

_ Klop de eigelen, het vruchtensap en de suiker tot een schuimige massa,

_ Voeg de eau de vie toe en klop nog even goed door,

_ Verdeel het vers fruit in diepe borden of in kommetjes,

_ Giet de sabayon erover en dien meteen op.

Let op!

De sabayon mag niet koken enkel goed warm zijn!

Let op met de eieren, ze worden niet gekookt dus ze moeten zeker vers zijn!

Smakelijk!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 6

Meer uit de categorie eten-drinken

Heerlijke gestoofde zalm met kruidenwijnsaus uit de oven

Heerlijke gestoofde zalm met kruidenwijnsaus uit de oven

Recept - inktvis met vulling - visgerecht - 390 calorieën per portie

Inktvis voorzien van een zeer gezonde vulling. Een luchtig receptje.

Luchtige en slanke pannenkoeken

Hou je erg van pannenkoeken, maar wil je wel op de lijn letten? Maak deze heerlijke luchtige pannenkoekjes!

Recept - biefstuk tartare - vleesgerecht - rauwkost

Een simpel recept voor een overheerlijke biefstuk tartare.

Bokbier

Elke herfst is het er weer maar wat is nu precies bokbier