Spaanse omelet


Publicatie datum:

Een groentebom onder de vorm van eieren. Eenvoudig te bereiden en snel klaar.

Gesponsorde koppelingen

Het receptje van een Spaanse omlet. Een recept dat eenvoudig te bereiden is en dat gemakkelijk nog kan aangepast worden, qua groenten, aan eigen smaken en/of voorkeuren.

Gesponsorde koppelingen

- 3 eieren
- 2 eetlepels melk
- zout

Vulling:

- 200 g wortels
- 200 g knolselderie
- 100 g prei
- 100 g ui
- 250 g aardappelen
- peterselie
- marjolein
- tijm
- zout

Laat de groenten en de aardappelen gaar koken. Daarna alles snijden in dobbelsteentjes.

Wat boter in de pan laten heet worden en de fijngehakte ui toevoegen en laten fruiten.
Als de ui goudgeel is, mag je de groenteblokjes eraan toevoegen. Het geheel afkruiden met zout, marjolein en tijm.

De 3 eieren klop je los in een kom, je voegt er melk en zout aan toe.

Je doet de eieren in de pan, een beetje laten stollen, de vulling erover verspreiden en de omelet oprollen.

Dit gerechtje is voor 4 personen en bevat ongeveer een 180 calorieën per persoon.

Laat het u smaken.


Foobie gebruiker Garfieldje

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 86
Leden aangebracht: 3

Meer uit de categorie eten-drinken

Recept sabayon met perzikenbier

Recept sabayon met perzikenbier

Pasta met Ossenstaart en rundergehakt

De allerlekkerste pasta

Gehaktballen

Gehaktballen op de ouderwetse wijze bereid

Noorse recepten, gemakkelijk te maken, snel klaar en lekker.

Hier drie heerlijke Noorse recepten

Heerlijke frisse Couscous Salade

Recept van een frisse zomersalade