Spaghetii aglio e olio 'De klassieker'


Publicatie datum:

De echte klassieke spaghetti vind u hier!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar minuten klaar! Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in!

Gesponsorde koppelingen

Olie voorkomt het plakken niet. De olie voorkomt dat het water begint te schuimen, maar je spaghetti zal nog altijd plakken. Je kan de slierten gescheiden te houden, door ervoor te zorgen dat je water snel aan de kook is en als het water eenmaal kookt, door te pasta te roeren. Doe de saus er direct na het afgieten bij om het samenklitten van de slierten te voorkomen.
Pasta wordt flauw als je geen zout bij het water doet. Er mag zelfs een goeie scheut zout in het water, want het meeste zout giet je toch weer af als de pasta klaar is. Buon appetito!

Spaghetti aglio e olie
De klassieker

Ingriedienten

-400 g spaghetti
-2 eetl olijfolie extra vierge
-2 tenen knoflook, in plakjes

1. Bak de knoflook zachtjes bruin in de olie

2. Kook ondertussen de spaghetti aö dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken en schep door de knoflook.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Kalkoen met gorgonzola en parmaham

Een heerlijk gerecht dat ze alleen in de beste restaurants in Italie serveren! Maak het nu in uw eigen keuken!

Afvallen met vijf maaltijden per dag

Vijf porties groente en fruit bij je dagelijkse eetpatroon

Kaashapjes

een heerlijk hapje gemaakt van kaas en bovendien is het laag in calorieen

De Oorsprong, Geschiedenis en Functie van Kauwgom

De Oorsprong van Kauwgom, de Functie van Kauwgom.

recept: Wodka-muntcocktail

Zo maakt u een heerlijke wodka-muntcocktail.