Tagliatelle met artisjokken


Publicatie datum:

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans Tagliatelle ai carciofo (tagliatelle met artisjokken) Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle ai carciofo
Tagliatelle met artisjokken

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-2 tenen knoflook, fijngehakt
-1 pot artisjokharten (400 g) uitgelekt en gehalveerd
-4 eetl gedroogdetomaten op olie, in reepjes
-100 g parmezaanse kaas, geraspt
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-2 eetl pijnboompitten, geroosterd
-zout en peper uit de molen

1. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook even aan.

2. Voeg artisjokharten en tomaatjes toe en bak al roerend een minuut mee.

3. Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in een vergiet.

4. Roer de pasta door het artisjokmengsel. Schep de kaas, basilicum en pijnboompitjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Welk voedsel kan je invriezen?

Groenten invriezen? Enkele goede regels over het invriezen van voeding of etenswaren.

Eenvoudig recept voor Italiaanse tomatensoep met pesto

Lees hier hoe je op eenvoudige wijze in 5 minuten een heerlijke Italiaanse tomatensoep met pesto bereiden kunt…..

Lekker en gezond eten met Quinoa

Quinoa als gezond alternatief

Heerlijk Recept Surinaamse Pastei

Recept voor het maken van een heerlijke surinaamse pastei

Hoe bak je nou een goede pannenkoek

De manier om een goede pannenkoek te bakken