Tagliatelle met artisjokken


Publicatie datum:

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans Tagliatelle ai carciofo (tagliatelle met artisjokken) Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle ai carciofo
Tagliatelle met artisjokken

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-2 tenen knoflook, fijngehakt
-1 pot artisjokharten (400 g) uitgelekt en gehalveerd
-4 eetl gedroogdetomaten op olie, in reepjes
-100 g parmezaanse kaas, geraspt
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-2 eetl pijnboompitten, geroosterd
-zout en peper uit de molen

1. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook even aan.

2. Voeg artisjokharten en tomaatjes toe en bak al roerend een minuut mee.

3. Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in een vergiet.

4. Roer de pasta door het artisjokmengsel. Schep de kaas, basilicum en pijnboompitjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Tonijnsalade met aardappelen

Een heerlijke salade uit het zuiden!

Dieet: Gevulde paprika's en sinaasappelkwark

Het recept van een gevulde paprika die rekening houdt met onze lijn. Daarna serveren we een sinaasappelkwar welke gezond en luchtig is.

Exotisch kipgerecht met aardappelen

Een heerlijk kipgerecht met exotische smaken uit Marokko.

Wokgerecht: Scampi in het pannetje

Scampi's met groentjes in de wok bereiden, een uiterst lekker receptje

Eenvoudig recept voor de lekkerste slagroomtaart

Lees hier hoe je eenvoudig de lekkerste slagroomtaart maakt.