Tagliatelle met artisjokken


Publicatie datum:

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans Tagliatelle ai carciofo (tagliatelle met artisjokken) Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle ai carciofo
Tagliatelle met artisjokken

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-2 tenen knoflook, fijngehakt
-1 pot artisjokharten (400 g) uitgelekt en gehalveerd
-4 eetl gedroogdetomaten op olie, in reepjes
-100 g parmezaanse kaas, geraspt
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-2 eetl pijnboompitten, geroosterd
-zout en peper uit de molen

1. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook even aan.

2. Voeg artisjokharten en tomaatjes toe en bak al roerend een minuut mee.

3. Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat uitlekken in een vergiet.

4. Roer de pasta door het artisjokmengsel. Schep de kaas, basilicum en pijnboompitjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Energierijke shake

Energierijke kwarkshake met hoge voedingfswaarde

Vispakketjes met pesto en groenten gestoomd in de oven

Vispakketjes met pesto en groenten, gestoomd in de oven

Mousseline van gerookte zalm gevuld met asperges

Een fris zomers gerecht

Snel en smakelijk recept uit Soedan

Een heerlijk en makkelijk recept uit Soedan

Exotisch kipgerecht met aardappelen

Een heerlijk kipgerecht met exotische smaken uit Marokko.