Tagliatelle met tomaten-amandelsaus


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht uit eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans hoofdgerecht op tafel! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle met tomaten-amandelsaus

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-400 g tomaten, in stukjes
-2 tenen knoflook
-100 g blanke amandelen
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1 eetl olijfolie extra vierge
-zout en peper uit de molen

1. Kook de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

2. Pureer ondertussen de tomaten, knoflook, amandelen, basilicum en olie in de keukenmachine tot een gladde saus. (Met de staafmixer kan ook maar hak knoflook en amandelen dan vooral ultrafijn)

3. Meng de saus door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper.

Je kunt eventueel ook zalm toevoegen aan de pasta.
Het is zo klaar en smaak geweldig!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gezonde voeding, wel echt gezond?

Is het eten waarvan we denken dat het gezond is wel echt gezond?

Tien tips om af te vallen

Tips om te jou te helpen op je streefgewicht te komen

Courgette-blauwe kaas soep

Deze heerlijke courgette-blauwe kaas soep is heerlijk en super makkelijk en snel te maken.

Heerlijke Griekse soepen

Vier recepten voor traditionele Griekse soepen.

Recept koude kaastaart

Heerlijk recept voor een koude kaastaart