Tagliatelle met tomaten-amandelsaus


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht uit eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans hoofdgerecht op tafel! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle met tomaten-amandelsaus

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-400 g tomaten, in stukjes
-2 tenen knoflook
-100 g blanke amandelen
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1 eetl olijfolie extra vierge
-zout en peper uit de molen

1. Kook de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

2. Pureer ondertussen de tomaten, knoflook, amandelen, basilicum en olie in de keukenmachine tot een gladde saus. (Met de staafmixer kan ook maar hak knoflook en amandelen dan vooral ultrafijn)

3. Meng de saus door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper.

Je kunt eventueel ook zalm toevoegen aan de pasta.
Het is zo klaar en smaak geweldig!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Ontbijten! Een goed begin van de dag.

Ontbijten is een belangrijk onderdeel van de dag. Helaas wordt het ontbijt nog steeds door veel mensen overgeslagen.

Minestronesoep

Een heerlijke maaltijdsoep binnen een paar minuten klaar!

Hoe maak je kruidnoten

Recept voor de lekkerste kruidnootjes!

Mexicaanse kip

Recept voor 4 personen

Toscaanse ovenschotel

Een lekker en simpel gerecht met veel groenten.