Tagliatelle met tomaten-amandelsaus


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht uit eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans hoofdgerecht op tafel! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle met tomaten-amandelsaus

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-400 g tomaten, in stukjes
-2 tenen knoflook
-100 g blanke amandelen
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1 eetl olijfolie extra vierge
-zout en peper uit de molen

1. Kook de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

2. Pureer ondertussen de tomaten, knoflook, amandelen, basilicum en olie in de keukenmachine tot een gladde saus. (Met de staafmixer kan ook maar hak knoflook en amandelen dan vooral ultrafijn)

3. Meng de saus door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper.

Je kunt eventueel ook zalm toevoegen aan de pasta.
Het is zo klaar en smaak geweldig!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Kip Boursin

recept met kip en boursin

recept voor heerlijke hete bliksem

het recept voor lekkere hete bliksem..

Nederlandse snelle appeltaart zonder boter

Een overheelijk appeltaartrecept met minder calorien die makkelijk en snel te bereiden is

Een lekkere zondagslunch hoeft niet veel tijd te kosten

Een eenvoudig, maar smakelijk lunchrecept, varieer naar hartelust!

Gepocheerde peren met marsala en zabaglione

Een heerlijk Italiaans nagerecht!