Tagliatelle met tomaten-amandelsaus


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht uit eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans hoofdgerecht op tafel! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle met tomaten-amandelsaus

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-400 g tomaten, in stukjes
-2 tenen knoflook
-100 g blanke amandelen
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1 eetl olijfolie extra vierge
-zout en peper uit de molen

1. Kook de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

2. Pureer ondertussen de tomaten, knoflook, amandelen, basilicum en olie in de keukenmachine tot een gladde saus. (Met de staafmixer kan ook maar hak knoflook en amandelen dan vooral ultrafijn)

3. Meng de saus door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper.

Je kunt eventueel ook zalm toevoegen aan de pasta.
Het is zo klaar en smaak geweldig!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Een walnotenglazuurtaart in laagsjes

Een lekkere glazuurtaart maken, voo reen leuke gelegenheid, of omdat het je gewoon leuk lijkt om te doen. Nou hier is mijn recept.

Traktaties voor een kinderfeestje

originele en leuke traktaties en tips voor school en kinderfeestjes

Recept van Twentse Knieperkes

Zoet, knapperig en lekker... een recept voor Knieperkesliefhebbers

Makkelijk maar heerlijk recept voor chocoladetaart

Wie zegt dat heerlijke taarten maken moeilijk moet zijn? Dit recept is ontzettend lekker en zeer gemakkelijk te bereiden.

De ovenschaal

De ovenschaal wordt al eeuwenlang in de keuken gebruikt