Tagliatelle met tomaten-amandelsaus


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht uit eigen keuken!

Gesponsorde koppelingen

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijk Italiaans hoofdgerecht op tafel! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Tagliatelle met tomaten-amandelsaus

Ingredienten

-400 g tagliatelle
-400 g tomaten, in stukjes
-2 tenen knoflook
-100 g blanke amandelen
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1 eetl olijfolie extra vierge
-zout en peper uit de molen

1. Kook de tagliatelle al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.

2. Pureer ondertussen de tomaten, knoflook, amandelen, basilicum en olie in de keukenmachine tot een gladde saus. (Met de staafmixer kan ook maar hak knoflook en amandelen dan vooral ultrafijn)

3. Meng de saus door de tagliatelle en breng op smaak met zout en peper.

Je kunt eventueel ook zalm toevoegen aan de pasta.
Het is zo klaar en smaak geweldig!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Spagetti met zalm en spinazie

Heerlijk recept waarmee je je 'pastadag' kan varieren

Recept - Lasagne met mager rundergehakt - pasta - 380 calorieën per portie

We kennen allemaal de traditionele lasagne, welke toch wat calorieën bevat. Hier een receptje waarbij je toch wat rekening houdt met de calorieën.

De lekkerste Italiaanse desserts

Lees hier hoe u de lekkerste Italiaanse desserts kunt maken in uw eigen keuken!

Heeft u het al een keer gegeten? Sinaasappelsalade!

een verfrissende salade en binnen een paar stappen klaar!

Kalkoen met gorgonzola en parmaham

Een heerlijk gerecht dat ze alleen in de beste restaurants in Italie serveren! Maak het nu in uw eigen keuken!