Tonijn in filodeeg


Publicatie datum:

Tonijn in filodeeg

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 45 min

Per persoon 483 kcal/ 2027 kj

Benodigdheden voor 4 personen

1 blik tonijn in olie (150 g)

2 rode uien

1/2 bosje koriander

2 el olijfolie

peper en zout

4 vellen filodeeg

5 eieren

3 dl zonnebloemolie

Gesponsorde koppelingen

Laat de tonijn uitlekken in een zeef.

Pel en snipper de uien.

Spoel de koriander af, dep de blaadjes droog en hak ze fijn.

Verhit de olijfolie in de pan en fruit datin 6 minuten zachtjes de uien en koriander.

Neem de pan van het vuur en doe de tonijn erbij.

Roer alles tot een gladde pasta.

Breng deze op smaak met peper en zout.

Leg een vel filodeeg klaar en schep 1/4 van de tonijnpasta erop.

Druk een kuiltje in het midden en breek hierover een ei.

Kruid met peper en zout.

Klap het deeg over de vulling dicht en druk met de tanden van een vork de randen aan.

Maak met de rest van de ingrediënten nog drie pakketjes.

Splits het laatste ei en bestrijk de deegranden met het eiwit.

Verhit de zonnebloemolie ein een grote pan of friteuse en bak de pakketjes goudbruin.

Smakelijk !!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Zelf koekjes maken

Een recept om zelf koekjes te bakken

Moeilijke eter (van peuter tot kleuter)

Help, mijn kind eet zeer slecht !!

Recept jachtsaus

Recept heerlijke jachtsaus

Je eigen milkshake maken

In 4 minuten een eigen milkshake maken.

Italiaanse champignon ragoutbroodjes

een lekker snel lunchgerecht of makkelijk avondmaal