Toscaanse broodsalade (Panzanella)


Publicatie datum:

Een smaaksensatie voor je mond!

Gesponsorde koppelingen

Het is leuk en gemakkelijk om te maken. Verras uw vrienden met deze heerlijke panzanella! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Panzanella
Toscaanse broodsalade

Ingredienten

-3 sneedjes wittebrood, korst verwijderd en in kleine stukjes.
-4 tomaten, in plakken
-1/2 gele paprika zaadlijsten verwijderd en in reepjes
-1/2 rode paprika zaadlijsten verwijderd en in reepjes
-1 rode ui, in halve ringen
-1 eetl kappertjes
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1/2 komkommer, in blokjes
-1 eetl balsamicoazijn
-3 eetl olijfolie extra vierge

1. Besprenkel het brood lichtjes met koud water, maar let erop dat het niet slap wordt.

2. Meng het brood met de tomaat, paprika, ui, komkommer, kappertjes en basilicum

3. Meng de olie met de azijn en schep voorzichtig door de salade.
Laat een halfuurtje staan zodat de smaken goed intrekken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Canapés met gerookte oesters

canapé met gerookte oesters

De smaak van geur

Hoe heerlijk de smaak van een bereiding ook, wanneer je neus weinig of niets waarneemt zullen je hersenen het gerecht als minder geslaagd registreren.

Het Eierdieet

Snel afvallen en op een gezond gewicht blijven?

Twee spaghetti recepten

Als je italiaans wilt koken, en je weet niet waaruit te kiezen heb ik hier twee heerlijke recepten voor spaghetti voor je. Beide gerechten zijn gebasseerd op vier personen.

Spinazie a la crème

Makkelijk te bereiden vegetarisch recept met spinazie