Toscaanse broodsalade (Panzanella)


Publicatie datum:

Een smaaksensatie voor je mond!

Gesponsorde koppelingen

Het is leuk en gemakkelijk om te maken. Verras uw vrienden met deze heerlijke panzanella! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Panzanella
Toscaanse broodsalade

Ingredienten

-3 sneedjes wittebrood, korst verwijderd en in kleine stukjes.
-4 tomaten, in plakken
-1/2 gele paprika zaadlijsten verwijderd en in reepjes
-1/2 rode paprika zaadlijsten verwijderd en in reepjes
-1 rode ui, in halve ringen
-1 eetl kappertjes
-1/2 bosje basilicum, fijngesneden
-1/2 komkommer, in blokjes
-1 eetl balsamicoazijn
-3 eetl olijfolie extra vierge

1. Besprenkel het brood lichtjes met koud water, maar let erop dat het niet slap wordt.

2. Meng het brood met de tomaat, paprika, ui, komkommer, kappertjes en basilicum

3. Meng de olie met de azijn en schep voorzichtig door de salade.
Laat een halfuurtje staan zodat de smaken goed intrekken.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Gegrilde courgette

Gegrilde courgette met citroensap! Heerlijk bijgerecht!

Kaas spreekbeurt, Kaas werkstuk.

In dit artikel lees je alles over de oorsprong de ontwikkeling van hedendaagse Hollandse Kaas.

heerlijke macaroni met shoarma

heerlijke macaroni met shoramavlees

Varkenshaas met pittige Thaise sweet chilisaus

Varkenshaas op een ándere manier bereid, pittig en apart

Griekse tzatziki saus

Tzatzikisaus, een lekkere frisse saus/salade bij het gekruide vlees