Vitello fircito 'gevulde kalfsbiefstukjes'


Publicatie datum:

Verras uw vrienden met deze heerlijke gevulde kalfsbiefstuk!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept uit de Italiaanse keuken!
Het is leuk en makkelijk om te maken! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Vitello farcito
Gevulde kalfsbiefstukjes

Ingredienten

-4 kalfsbiefstukjes á 150 g
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 sjalotje, gesnipperd
-100 g champignons, in kleine blokjes
-1 eetl peterselie, gehakt
-zout en peper
-4 plakjes parmaham
-1 eetl boter
-cocktailprikkertjes

1. Verwarm de oven voor op 150°C

2. Verhit de olie en bak het sjalotje kort aan.
Voeg de champignons toe en bak even mee. Strooi er peterselie en een beetje zout over.

3. Snijd de biefstuk aan de zijkant in. Vul ze met champignonmengsel, draai er een plakje parmaham omheen en zet vast met een prikker.

4. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak hierin de biefstukjes in 2 minuten rondom bruin.

5. Leg de biefstukjes in een ovenschaal en zet 5 minuten in de oven


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Koken een kunst of expirimenteren

Inkopen voor de hele week doen is tijdbesparend. Recepten zoeken is gemakkelijk

Olijftapenade (zonder poespas)

De meest overheerlijke olijftapenade vind je hier! Lees dit artikel en ga ermee aan de slag...

Koken voor uw kleinkinderen

Lekker en gezond koken voor uw kleinkinderen

Griekse gehaktballetjes met avgolemono-saus

Griekse gehaktballetjes in ei-citroensaus

Waar komt de Engelse Ham Sandwich vandaan?

Een eenvoudig recept voor de lekkerste Engelse Ham Sandwich naar aanleiding van een foto.