Vitello fircito 'gevulde kalfsbiefstukjes'


Publicatie datum:

Verras uw vrienden met deze heerlijke gevulde kalfsbiefstuk!

Gesponsorde koppelingen

Een heerlijk recept uit de Italiaanse keuken!
Het is leuk en makkelijk om te maken! Bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Vitello farcito
Gevulde kalfsbiefstukjes

Ingredienten

-4 kalfsbiefstukjes á 150 g
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 sjalotje, gesnipperd
-100 g champignons, in kleine blokjes
-1 eetl peterselie, gehakt
-zout en peper
-4 plakjes parmaham
-1 eetl boter
-cocktailprikkertjes

1. Verwarm de oven voor op 150°C

2. Verhit de olie en bak het sjalotje kort aan.
Voeg de champignons toe en bak even mee. Strooi er peterselie en een beetje zout over.

3. Snijd de biefstuk aan de zijkant in. Vul ze met champignonmengsel, draai er een plakje parmaham omheen en zet vast met een prikker.

4. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak hierin de biefstukjes in 2 minuten rondom bruin.

5. Leg de biefstukjes in een ovenschaal en zet 5 minuten in de oven


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Het 80/10/10 dieet

Wat is het 80/10/10 dieet?

Cajun salade uit Louisiana

Eer rijpe tomaten-basilicumsalade voor in de zomer, zonder zout

Broodroosters door de jaren heen

Hoe broodroosters er vroeger uitzagen en hoe de vormgeveing door de jaren veranderde.

Heerlijke nachos

Hoe maak je zelf heerlijke nacho's? Lekker voor een feestje of voor thuis.

Cajun rivierkreeft uit Louisiana in bouillon gestoofd

Cajun rivierkreeft uit Louisiana in bouillon gestoofd