Zeeduivel saltimbocca


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijk zeeduivel saltimbocca! bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Zeeduivel saltimbocca
Voor 4 personen

Ingredienten

-400 g zeeduivel
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-12 blaadjes salie
-12 plakjes parmaham
-1 courgette, in lange repen geschaafd
-1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-50 g zwarte olijven, ontpit en gehalveerd
-1 eetl olijfolie extra vierge

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Bestrijk de vis met de olijfolie voor bakken en braden en bestrooi met zout en peper.

3. Leg op elk stukje vis een blaadje salie en omwikkel met een plakje ham.

4. Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak in 10 minuten gaar.

5. Verdeel de repen courgette over 4 borden. Leg hierop de zeeduivelpakketjes. Garneer met olijven en tomaat en besprenkel met enkele druppels olijfolie extra vierge.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Tonijnpasta succes gegarandeerd voor elke gelegenheid

Makkelijke tonijnpasta met aubergine en basilicum die ook goed op tafel staat als er gasten over de vloer komen

Broodroosters door de jaren heen

Hoe broodroosters er vroeger uitzagen en hoe de vormgeveing door de jaren veranderde.

Hoe maak ik een mokkataart?

Hoe maak ik een mokkataart? Wat ik heb nodig om een mokkataart te maken?

Spaghetti alla carbonara volgens traditioneel recept

het maken van spaghetti op een eenvoudige en goedkope manier

Italiaanse paprika-courgette taart

Dit is het recept voor een heerlijke italiaanse paprika-courgette taart in taartvorm van 27cm. Heerlijk voor tijdens het kerstdiner.