Zeeduivel saltimbocca


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijk zeeduivel saltimbocca! bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Zeeduivel saltimbocca
Voor 4 personen

Ingredienten

-400 g zeeduivel
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-12 blaadjes salie
-12 plakjes parmaham
-1 courgette, in lange repen geschaafd
-1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-50 g zwarte olijven, ontpit en gehalveerd
-1 eetl olijfolie extra vierge

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Bestrijk de vis met de olijfolie voor bakken en braden en bestrooi met zout en peper.

3. Leg op elk stukje vis een blaadje salie en omwikkel met een plakje ham.

4. Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak in 10 minuten gaar.

5. Verdeel de repen courgette over 4 borden. Leg hierop de zeeduivelpakketjes. Garneer met olijven en tomaat en besprenkel met enkele druppels olijfolie extra vierge.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Toscaanse broodsalade (Panzanella)

Een smaaksensatie voor je mond!

Crostini met gemarineerde zalmforel

Crostini met gemarineerde zalmforel

Tomaat-mozzarellatorentje

Een heerlijk insalata caprese! Binnen een paar stappen heeft u een Italiaans tomaat-mozzarellatorentje!

De gezondheidsbevorderende eigenschappen van kamelenmelk

Wat bijna niemand weet is toch waar: Kamelenmelk kan een bijdrage leveren aan het bevorderen van de gezondheid van de mens.

De Italiaanse Asperge-witlofsalade!

Men zegt dat Italië drie nationala obsessies heeft: Madonna, mamma en mangiare (eten) Hieronder staat een heerlijk recept van een Italiaanse asperge-witlofsalade.