Zeeduivel saltimbocca


Publicatie datum:

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Gesponsorde koppelingen

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijk zeeduivel saltimbocca! bon appetit!

Gesponsorde koppelingen

Zeeduivel saltimbocca
Voor 4 personen

Ingredienten

-400 g zeeduivel
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-12 blaadjes salie
-12 plakjes parmaham
-1 courgette, in lange repen geschaafd
-1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-50 g zwarte olijven, ontpit en gehalveerd
-1 eetl olijfolie extra vierge

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Bestrijk de vis met de olijfolie voor bakken en braden en bestrooi met zout en peper.

3. Leg op elk stukje vis een blaadje salie en omwikkel met een plakje ham.

4. Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak in 10 minuten gaar.

5. Verdeel de repen courgette over 4 borden. Leg hierop de zeeduivelpakketjes. Garneer met olijven en tomaat en besprenkel met enkele druppels olijfolie extra vierge.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Zelf Roti maken

Lekker zelf Roti maken, begint nu!

Tagliatelle met artisjokken

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Vegetarisch driegangen menu

lekker recept voor vegetariërs of mensen die op dieet zijn.

Heksensoep (Groentesoep)

Een aparte exotische groentesoep

Salade met boursin mini's

Makkelijk en lekker!