Zelfgemaakte vissoep!


Publicatie datum:

Heerlijke vissoep in een paar stappen!

Gesponsorde koppelingen

Met deze vissoep overtreft u elk blikje en pakje dat wordt gerserveerd! overtuig u zelf en probeer nu ook 'zuppa di pesce' (vissoep) het is leuk en makkelijk om te maken! bon appetit

Gesponsorde koppelingen

Zuppa di pesce
Vissoep

Ingredienten

-12 grote rauwe garnalen, ongepeld
-150 G diverse soorten stevige vis (zoals kabeljauw, zonnevis of zeewolf) in grove stukken
-150 G zeevruchten (diepvies) ontdooid
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 teentje knoflook, fijngesneden
-1 ui, gesnipperd
-1 eetl tomatenpuree
-100 ml witte wijn
-1 l visbouillon
-vergemalen peper

1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Bewaar de schalen van de garnalen

2. Verhit de olie in een pan en bak knoflook, ui en de schalen van de garnalen even goed aan.

3. Voeg tomatenpuree toe en roer om.

4. blus af met de witte wijn en de bouillon en laat alles 15 minuten trekken.

5. Maak de soep in de keukenmachine fijn (ook de schalen) en wrijf al roerend twee keer na elkaar door een zeef

6. Verwarm de soep opnieuw. Voeg de stukjes vis, de garnalen en de zeevruchten toe en laat alles 4 minuten op laag vuur gaar worden

7. Breng op smaak met peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Koken een kunst of expirimenteren

Inkopen voor de hele week doen is tijdbesparend. Recepten zoeken is gemakkelijk

Spaghetti aglio e olio met cacciotore

Binnen een paar stappen heeft u een heerlijke Italiaanse spaghetti op tafel met cacciatore

Pineberry, de witte aardbei die naar ananas smaakt

Er is sinds kort een nieuwe aardbei die naar ananas smaakt

Kaastaart

overheerlijke, smeuïge kaastaart klaar in amper 20 minuten

Energierijke shake

Energierijke kwarkshake met hoge voedingfswaarde