Zelfgemaakte vissoep!


Publicatie datum:

Heerlijke vissoep in een paar stappen!

Gesponsorde koppelingen

Met deze vissoep overtreft u elk blikje en pakje dat wordt gerserveerd! overtuig u zelf en probeer nu ook 'zuppa di pesce' (vissoep) het is leuk en makkelijk om te maken! bon appetit

Gesponsorde koppelingen

Zuppa di pesce
Vissoep

Ingredienten

-12 grote rauwe garnalen, ongepeld
-150 G diverse soorten stevige vis (zoals kabeljauw, zonnevis of zeewolf) in grove stukken
-150 G zeevruchten (diepvies) ontdooid
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 teentje knoflook, fijngesneden
-1 ui, gesnipperd
-1 eetl tomatenpuree
-100 ml witte wijn
-1 l visbouillon
-vergemalen peper

1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Bewaar de schalen van de garnalen

2. Verhit de olie in een pan en bak knoflook, ui en de schalen van de garnalen even goed aan.

3. Voeg tomatenpuree toe en roer om.

4. blus af met de witte wijn en de bouillon en laat alles 15 minuten trekken.

5. Maak de soep in de keukenmachine fijn (ook de schalen) en wrijf al roerend twee keer na elkaar door een zeef

6. Verwarm de soep opnieuw. Voeg de stukjes vis, de garnalen en de zeevruchten toe en laat alles 4 minuten op laag vuur gaar worden

7. Breng op smaak met peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Waar komen de hete sauzen vandaan

Hete sauzen kennen een lange geschiedenis, lees hier hoe en wat.

Recept soezen

Recept soezen gevuld met banketbakkersroom

Tiramisù

Een heerlijk Italiaans desert!

Gefrituurde calamares

Recept voor Calamares

Moeilijke eter (van peuter tot kleuter)

Help, mijn kind eet zeer slecht !!