Zelfgemaakte vissoep!


Publicatie datum:

Heerlijke vissoep in een paar stappen!

Gesponsorde koppelingen

Met deze vissoep overtreft u elk blikje en pakje dat wordt gerserveerd! overtuig u zelf en probeer nu ook 'zuppa di pesce' (vissoep) het is leuk en makkelijk om te maken! bon appetit

Gesponsorde koppelingen

Zuppa di pesce
Vissoep

Ingredienten

-12 grote rauwe garnalen, ongepeld
-150 G diverse soorten stevige vis (zoals kabeljauw, zonnevis of zeewolf) in grove stukken
-150 G zeevruchten (diepvies) ontdooid
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 teentje knoflook, fijngesneden
-1 ui, gesnipperd
-1 eetl tomatenpuree
-100 ml witte wijn
-1 l visbouillon
-vergemalen peper

1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Bewaar de schalen van de garnalen

2. Verhit de olie in een pan en bak knoflook, ui en de schalen van de garnalen even goed aan.

3. Voeg tomatenpuree toe en roer om.

4. blus af met de witte wijn en de bouillon en laat alles 15 minuten trekken.

5. Maak de soep in de keukenmachine fijn (ook de schalen) en wrijf al roerend twee keer na elkaar door een zeef

6. Verwarm de soep opnieuw. Voeg de stukjes vis, de garnalen en de zeevruchten toe en laat alles 4 minuten op laag vuur gaar worden

7. Breng op smaak met peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Griekse rijstsoep of Avgolemonosoep

Een lichte voedzame rijst-soep met ei-citroensaus.

Koken een kunst of expirimenteren

Inkopen voor de hele week doen is tijdbesparend. Recepten zoeken is gemakkelijk

Aardappelen

Een beschrijving van de belangrijkste groente ter wereld

Uien en tranende ogen

Als je geregeld uien snijdt ken je het vast wel: Tranende ogen. Vraag je je ook wel eens af wat de oorzaak hiervan is? Je komt het in dit artikel te weten!

Cajun witvis in een pecan jasje uit Louisiana

Cajun witvis met een krokant pecannoten jasje uit Louisiana