Zelfgemaakte vissoep!


Publicatie datum:

Heerlijke vissoep in een paar stappen!

Gesponsorde koppelingen

Met deze vissoep overtreft u elk blikje en pakje dat wordt gerserveerd! overtuig u zelf en probeer nu ook 'zuppa di pesce' (vissoep) het is leuk en makkelijk om te maken! bon appetit

Gesponsorde koppelingen

Zuppa di pesce
Vissoep

Ingredienten

-12 grote rauwe garnalen, ongepeld
-150 G diverse soorten stevige vis (zoals kabeljauw, zonnevis of zeewolf) in grove stukken
-150 G zeevruchten (diepvies) ontdooid
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 teentje knoflook, fijngesneden
-1 ui, gesnipperd
-1 eetl tomatenpuree
-100 ml witte wijn
-1 l visbouillon
-vergemalen peper

1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Bewaar de schalen van de garnalen

2. Verhit de olie in een pan en bak knoflook, ui en de schalen van de garnalen even goed aan.

3. Voeg tomatenpuree toe en roer om.

4. blus af met de witte wijn en de bouillon en laat alles 15 minuten trekken.

5. Maak de soep in de keukenmachine fijn (ook de schalen) en wrijf al roerend twee keer na elkaar door een zeef

6. Verwarm de soep opnieuw. Voeg de stukjes vis, de garnalen en de zeevruchten toe en laat alles 4 minuten op laag vuur gaar worden

7. Breng op smaak met peper.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 78
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Pittige zuurkoolschotel

Recept voor een heerlijke zuurkoolschotel

Courgettesoep

Een smaaksensatie voor je mond!

Risotto met paddestoelen en gorgonzola

Laat uw vrienden verbaasd staan met deze heerlijke risotto met paddestoelen en gorgonzola!

Pasta met zalm, paprika, sperziebonen en pijnboompitten

Pasta met zalm, paprika en sperzieboontjes

De 10 spelregels van goede voeding

Waar je je aan moet houden als je goed wilt eten