Zwaardvis in saffraansaus


Publicatie datum:

Zwaardvis in saffraansaus

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 15 min

per persoon ca. 201 kcal/845 kj

Benodigdheden voor vier personen

500 gr zwaardvis

1 kleine ui

1 teentje knoflook

1 el olijfolie

1 el fijngehakte groene paprika

1 ontvelde en in blokjes gesneden tomaat

3 el kippenbouillon

peper & zout

1 tl nootmustkaat

1 mespunt gemalen saffraan

Spoel de vis af, dep hem droog en snij hem in stukken van 4 x 4 cm.

Pel en snipper de ui en de knoflook.

Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook.

Voeg hierbij de fijngesneden paprika en smoor alles zacht.

Doe vervolgens de blokjes tomaat erbij en laat alles 1 minuut sudderen.

Roer de bouillon zachtjes door de groeten en breng de saus met peper, zout en nootmuskaat op smaak, roer ook de saffraan erdoor.

Leg de blokjes vis in de pan en kook alles 10 minuten zachtjes totdat de blokjes gaar zijn.

Dien de vis en saus op met brood of stokbrood.

Smakelijk !

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Heerlijke wrap

Een overheerlijk recept voor een wrap die bovendien snel klaar is!

Rizi Pilafi me Garithes

Pilav met steurgarnalen. Voor 4 personen.

Ontspannend genieten van Pu-Erh thee : deel 1: geschiedenis en gezondheid

Ontspannend genieten van een bijzondere thee. Het kan met een heerlijke verfijnde Pu Erh Thee. Pu Erh thee is een bijzondere thee, waar veel over te vertellen is.

Crostini met paddestoelen

Een heerlijk Italiaans gerecht! Laat uw vrienden verassen!

Pasta met tonijn en broccoli

Recept voor 4 personen

Zelf wijn maken

Waarom dure wijn kopen als je zelf goedkoop wijn maken kan.

Gratis Shoarma in Safaripark de Beekse Bergen

In april en mei is er gratis shoarma in Safaripark de Beekse Bergen.

Recept: Lasagne met courgettebladen

Een supergezond recept voor lasagne! In dit gerecht wordt de pasta vervangen door plakjes courgette.

De Bierpad

Na de koffiepads is er een nieuw fenomeen: De Bierpad.

Tonijnpasta succes gegarandeerd voor elke gelegenheid

Makkelijke tonijnpasta met aubergine en basilicum die ook goed op tafel staat als er gasten over de vloer komen

Bloemkool met peterseliesaus - 380 calorieën per persoon

Het verfijnde receptje voor een bloemkool met peterseliesaus.

Serveer een High tea

Verras je vrienden en familie met een originele, zelfgemaakte High Tea.

Mosselen met roomsaus - recept - visgerecht

Recept voor de bereiding van mosselen in roomsaus voor 4 à 6 personen

Een lekkere en vers gemaakte pasta saus

Een lekkere verse pastasaus maken is heel simpel en veel lekkerder dan uit een pakje..

Mousseline van gerookte zalm gevuld met asperges

Een fris zomers gerecht

Uien en tranende ogen

Als je geregeld uien snijdt ken je het vast wel: Tranende ogen. Vraag je je ook wel eens af wat de oorzaak hiervan is? Je komt het in dit artikel te weten!

Makkelijkste broodje zalm ooit

Het makkelijkste en lekkerste broodje zalm ooit

Wat is het geheim van het succes van Amstel Radler?

Voor heel veel jongens is bierdrinken stoer en Amstel Radler voor watjes. Toch is Amstel Radler een succes. Wat is het geheim van het succes van Amstel Radler?

Jell-O-shots

originele manier om je shotjes te serveren

Chantillyroom

Heerlijke chantillyroom!

Limoen-ricottacake

Een heerlijk Italiaanse limoen-ricottacake!

Appelkoek bakken

maak zelf een appelkoek

Een overheerlijke hamburger speciaal

Een heerlijke hamburger speciaal op een italiaanse bol

De waarheid rondom eieren

Supermarkten maken keuzes in welke eieren ze aanbieden. Wat zijn de verschillen tussen eieren en hoe worden de kippen gehouden?

Tiramisù

Een heerlijk Italiaans desert!