Zwaardvis in saffraansaus


Publicatie datum:

Zwaardvis in saffraansaus

Gesponsorde koppelingen

Bereidingstijd 15 min

per persoon ca. 201 kcal/845 kj

Benodigdheden voor vier personen

500 gr zwaardvis

1 kleine ui

1 teentje knoflook

1 el olijfolie

1 el fijngehakte groene paprika

1 ontvelde en in blokjes gesneden tomaat

3 el kippenbouillon

peper & zout

1 tl nootmustkaat

1 mespunt gemalen saffraan

Gesponsorde koppelingen

Spoel de vis af, dep hem droog en snij hem in stukken van 4 x 4 cm.

Pel en snipper de ui en de knoflook.

Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook.

Voeg hierbij de fijngesneden paprika en smoor alles zacht.

Doe vervolgens de blokjes tomaat erbij en laat alles 1 minuut sudderen.

Roer de bouillon zachtjes door de groeten en breng de saus met peper, zout en nootmuskaat op smaak, roer ook de saffraan erdoor.

Leg de blokjes vis in de pan en kook alles 10 minuten zachtjes totdat de blokjes gaar zijn.

Dien de vis en saus op met brood of stokbrood.

Smakelijk !


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 13
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie eten-drinken

Recept voor een lekkere authentieke bruschetta met pesto

Lekkere Italiaanse Bruschetta.

Cupcakes

Alles over de cupcakes en waar je kunt oefenen om ze te maken.

Zuinig en koken

Een aantal tips om zuiniger te koken.

Rauwe ham met fruit als voorgerecht

Een fris voorgerecht van ham en fruit, lekker bij een stukje brood met kruidenboter

Recept voor een chocoladetaart

Een recept om makkelijk een chocoladetaart te maken