Geld lenen zonder BKR registratie, geld lenen met negatieve BKR registratie


Publicatie datum:

Lees hier hoe je geld kunt lenen met een negtieve BKR registratie.

Gesponsorde koppelingen

Het kan iedereen gebeuren, je hebt al een behoorlijk lening en staat daarom geregistreerd bij het BKR (Buro Krediet Registratie). Door een onverwachte tegenslag zoals ziekte, ontslag, gedwongen verkoop van je woning door een echtscheiding of een andere oorzaak, kun je opeens de aflossing niet meer betalen of moet je noodgedwongen meer geld lenen. Dan heb je opeens een negatieve BKR codering. In dit artikel behandel ik de manieren om een lening af te sluiten in de vorm van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een lening met BKR.

goedkope lening met BKR registratie

Makkelijk geld lenen met negatieve BKR codering ( hierna te noemen lening met BKR):
(citaat) Makkelijk geld een BKR lening afsluiten kan wel, maar daarvoor is wel enige voorbereiding nodig.

De algemene idee over een lening met BKR is dat dit meteen gelijk staat aan een minilening. Dit is echter maar een van de opties, het is ondanks negatieve BKR codering gewoon mogelijk een normale lening af te sluiten als je bijvoorbeeld een verklaring hebt voor de negatieve codering

Als je een negatieve BKR codering hebt is het lastiger om geld te lenen en soms vrijwel onmogelijk bij een reguliere geldverstrekker. Het is echter wel mogelijk, houd er wel rekening mee dat reguliere geldverstrekkers en banken niet zo happig zijn op het verstrekken van leningen als je een negatieve BKR codering hebt. Voor hen is het een groter risico om leningen met BKR te verstrekken omdat het mensen zijn die in het verleden al eens problemen hebben gehad met hun bestaande verplichtingen. Natuurlijk is dit hun goed recht, want geld lenen met BKR is voor hen natuurlijk een risicovolle onderneming. Daarom zul je ook meer moeten gaan betalen.

De mini lening:

Toch zijn er geldverstrekkers die nog altijd makkelijk een lening verstrekken aan mensen die een negatieve BKR codering hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de minilening zonder BKR toetsing. Een lening die binnen 24 uur afgesloten kan worden met een paar simpele papieren. Een identiteitskaart, een bankrekening en loonstrookje zijn vaak al voldoende. Als je deze per fax opstuurt word je bijna altijd goedgekeurd. En als je daarna nog eens wilt lenen is een SMS’je al genoeg. Daarom is de minilening ook zo populair.

Voor en nadelen van de minilening:

Voor de duidelijkheid: minilening en het minikrediet zijn twee benamingen voor hetzelfde. Het is een lening die bestemd is voor bedragen van €50,- tot ongeveer €800,- Omdat je bij het minikrediet snel geld kunt lenen(ook als je een bkr registratie heeft) neemt de kredietverstrekker een groter risico. Daarom is deze vorm van lenen beperkt tot de kleinere bedragen. Een gevolg van deze makkelijke en snelle manier van lenen is dat er een hogere rente wordt gehanteerd. Als u gaat vergelijken, let dan goed op de voorwaarden met betrekking tot het terugbetalen en eventuele boetes als u te laat bent met terugbetalen. Als u echt snel geld nodig heeft en alles snel online wilt regelen dan is de minilening het overwegen waard en kunt u meer informatie opvragen bij een van de aanbieders.

Toch is er ook een keerzijde. De minilening is dan wel de makkelijkste lening om te krijgen met negatieve BKR codering, maar het is ook een flink dure lening om af te sluiten. De rente is aan de hoge kant en de boetes bij niet betalen zijn ook niet gering. Het is dan wel makkelijk om zo geld te lenen, maar de verantwoordelijkheid wordt er niet minder om. Bovendien moet je ontzettend snel terugbetalen. De tijd bij dit soort leningen ligt ergens rond de 1-3 weken.

De particuliere geldverstrekker:

Natuurlijk kun je ook een particuliere geldverstrekker te benaderen. Er zijn bemiddelaars die kijken waar je particuliere geldverstrekkers kunt vinden, die je adviseren bij wat je tegen ze moet zeggen en wat je absoluut niet moet doen. Een particuliere lening is een heel specifieke leningvorm dus is het verstandig om een professionele bemiddelaar in te schakelen die je kan adviseren.

Tip:
 Als je leningen gaat vergelijken, zorg dan dat je meerdere aanbieders naast elkaar legt en dat je niet met 2 maten meet. Veel geldverstrekkers brengen een offerte uit of laten je een berekening doen en komen daarna nog met andere verborgen kosten als je eigenlijk al te ver in het proces zit. Vermijd dat en zorg er altijd voor dat je bij leningen het hele plaatje voor ogen hebt. Je bespaart jezelf er een hoop ellende mee! (bron: MakkelijkGeldLenenMetBKR.nl)

Waar kan ik particulieren vinden die geld lenen:

(citaat) Particulieren die je geld kunnen lenen zijn te vinden op internet en soms in de lokale krant. Op internet kun je particulieren vinden op Marktplaats en op verschillende speciale forums en websites. Er zijn namelijk verschillende websites en forums waar particuliere kredietverstrekkers en mensen die geld willen lenen samenkomen. Sommige websites dienen als tussenportaal, waarbij de particuliere geldverstrekkers via de website het geld uitlenen. De website strijkt meestal een premie of percentage op, en zorgt in ruil daarvoor dat alles juridisch in orde is. Wanneer er niet betaald wordt kan dan ook een incassobureau op je af gestuurd worden. Geld lenen van particulieren is alleen aan te raden als de rente lager is dan bij een gewone kredietverstrekker, anders kun je net zo goed daarheen gaan. (bron: over-lenen.com)

Geld lenen van familie of vrienden:

(citaat) Familie en vrienden zijn populaire kredietverstrekkers. Maar de lener is vaak niet zo snel met terugbetalen. Dan staat er plots meer op het spel dan alleen maar financiën. Familieruzies en gebroken vriendschappen kunnen het gevolg zijn.

Tips bij geld lenen aan of van vrienden en of familieleden:
Schrijf op wat je uitleent, hoeveel, wanneer en aan wie.
Schrijf op wat je geleend hebt, hoeveel wanneer en van wie.
Wanneer het om grote bedragen gaat, maak een contractje met wederzijdse afspraken, rekeningnummers, adres en telefoonnummers en eventuele aflossingsdatums.
Wanneer er al een bedrag "open" staat, leen dan die persoon niet nog een bedrag voor dat het andere bedrag is ingelost.
Hou de bedragen laag en te overzien. Hou dus rekening met het maandelijkse budget van de persoon waar aan geleend word.
Het is belangrijk dat er gecommuniceerd blijft worden tussen beide partijen, wanneer dat door omstandigheden toch aan het verwateren slaat is het mogelijk om contact te leggen per email of te bellen.
Een andere manier om je uitgeleende geld bedrag te incasseren is, van de persoon het bedrag "te lenen". Op die manier is het geleende bedrag evengoed afbetaald.
Is het onmogelijk om het geleende bedrag terug te betalen laat dan de persoon door klusjes te doen voor jou, op die manier mee te werken aan de terugbetaling.
Voorkom dat je de persoon en het geleende bedrag nooit meer ziet of iets van ze hoort. (bron: relatietip.nl)

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Lijfrente

Een lijfrente is een verzekering waarbij u maandelijks een premie betaald zodat u dit op een bepaald moment kunt laten uitkeren als extra inkomen.

Handige tips om op je geld te bezuinigen

Tips om op je geld te bezuinigen.

Vals goud

Hoe wordt je op een eenvoudige manier opgelicht ? Lees hier een verhaal hoe oplichters tewerk gaan.

Hoe kun je eenvoudig een lokaal alternatief geldcircuit opzetten met Cyclos?

STRO (Social Trade Organisation) is een organisatie die alternatieven voor het geldsysteem ontwikkelt door lokale alternatieve geldcircuits op te zetten met Cyclos?

Tegenstrijdig belang

De wet geeft een speciale regeling ingeval de vennootschap een zogenaamd tegenstrijdig belang (

De toekomst van het internetbankieren

Internetbankieren is het afgelopen decennia in opkomst gekomen en tegenwoordig doet iedereen het. Hoe ziet de toekomst van het internetbankieren eruit?

Eerlijk 10.000 euro vindersloon verdienen

Wat zou jij doen, eerlijk 10.000 euro vindersloon verdienen of 60.000 euro zelf houden.

Moet ik een huis kopen of toch huren?

Moet ik een huis kopen of toch huren?

Tips hoe kan je beter met geld omgaan

Tips over besparen en hoe je beter met geld kan omgaan en hoe je uit je schulden kan komen

Hoe financier je een onderneming?

Welke financierings mogelijkheden zijn er en welke financiering past het beste bij jou onderneming?

Hoe kun je* eenvoudig veel geld verdienen met zonne-energie?

Zonne-energie is de toekomst maar hoe kun je* eenvoudig veel geld verdienen met zonne-energie?

Bankaandelen

De gevallen engelen van de financiele markten

De stijgende olieprijzen

De olieprijzen blijven reeds 2,5 jaar stijgen. Wat is hiervan de oorzaak?

Gratis zonne-energie & gratis zonnepanelen

De zon levert gratis energie, lees hier hoe je daar het beste gebruik van kan maken.

Zuinig een dagje weg

Een paar tips om zuiniger met je dag-je-weg om te gaan.

Prepensioen

Dit artikel gaat over het onderwerp Prepensioen.

Hypotheekaftrek en de nieuwe belastingregels

Hoe zit het nu met de nieuwe belastingregels en de hypotheekaftrek vanaf januari 2013?

Alles over verzekeringen

Informatie over verzekeringen: wat is een verzekering en waar moet je op letten?

Meer bezoekers met google adwords

Online adverteren via google wordt veel gebruikt. Hier leest u meer over google adwords

Het nieuwe geldsysteem

Het huidige geldsysteem staat op instorten, tijd voor een heel nieuw geld systeem

Geld lenen? 8 Tips om het te voorkomen

8 tips om te voorkomen dat je geld moet lenen

Overleef de crisis met online geld verdienen

In de crisis vinden steeds meer mensen hun weg naar het online geld verdienen.

Tips voor succesvol verkopen op Marktplaats

Diverse handvatten om succesvol te verkopen op marktplaats

Hoe kan ik mijn bedrijf het best promoten?

Hoe kan ik mijn bedrijf het best promoten?

5 succesvolle verkooptips voor online verkoopsites!

Verkooptips voor mensen die hun spullen aanbieden op online verkoopsites.