Internetbankieren Rabobank, Rabobank inloggen


Publicatie datum:

Met Rabo Internetbankieren kun je altijd via Internet je rekeningen inzien en transacties uitvoeren.

Gesponsorde koppelingen

Voor degene die geen klant zijn bij de Rabobank maar wel graag willen weten hoe de procedure van internet bankieren van de Rabobank werkt heb ik een zgn. walk through gemaakt. Met behulp van deze walk through krijg je een idee hoe het bankieren bij de Rabobank werkt en wat de voor-  en nadelen van de procedures bij de Rabobank ten opzichte van andere banken zijn.

Internetbankieren Rabobank, Rabobank inloggen

Internet bankieren met de rabobank:
Om te internet bankieren met de Rabobank ga je naar https://bankieren.Rabobank.nl/klanten , je komt dan op de inlogpagina. Zie onderstaande afbeelding.

Internetbankieren Rabobank, Rabobank inloggen

Beschrijving internet bankieren met de rabobank:
Om in te loggen heb je een zgn. Random Reader nodig, deze wordt gratis door de Rabobank verstrekt aan zijn klanten. Vul nu eerst je rekening nummer en je pasnummer in op de inlogpagina. Stop vervolgens je Rabopas met de chip naar boven en naar voren in de Random reader en druk op de I linksboven op de Randomreader. De Random Reader zal vragen om je Pincode. (deze is je verstrekt bij het openen van je rekening). Druk vervolgens op OK knop rechtsonder op de Random Reader. Er zal nu een toegangscode verschijnen op de Random Reader. Vul deze toegangscode in op de inlogpagina en klik op inloggen. Je komt nu op je eigen account met het overzicht van al je rekeningen.

Let op dat er in de adresbalk een beveiligde verbinding wordt weergegeven.

Als je nu op één van je rekeningen klikt kom je op een vervolgpagina die bij die rekening hoort. Hier kun je kiezen uit: Betalen & Sparen, Beleggen, Verzekeren, Lenen, Hypotheken en Rabo Mobiel

Rabo mobiel:
Als ik klik op Rabo Mobiel krijg ik op het volgende scherm de volgende melding: Met Rabo Mobiel heeft u grip op uw geldzaken en belkosten. Bankieren, voordelig bellen, sms'en en internetten, het kan allemaal met uw mobiele telefoon. Natuurlijk op de manier die het beste bij u past: prepaid of een abonnement, met of zonder belbundel. Heeft u Rabo Mobiel, dan krijgt u via de site van Rabo Mobiel een uitgebreid overzicht van de gemaakte belkosten en uw abonnementsvorm. Naar Mijn Mobiel. Heeft u nog geen Rabo Mobiel, maar wilt u wel meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van Rabo Mobiel? Lees meer over Rabo Mobiel.

Rabo internet bankieren met iphone:
Sinds 5 februari 2011 kun je in de App Store de Rabo Mobielbankieren applicatie gratis downloaden. Rabo Mobielbankieren is gratis en een standaard onderdeel van internetbankieren. Via de applicatie kun je je actuele saldo bekijken, kun je je af- en bijschrijvingen bekijken en geld overmaken. Om de app te kunnen gebruiken moet je beschikken over Rabo Mobielbankieren en een TIN-code. Voor Meer informatie over het gebruik van de applicatie kun je terecht op de website van de Rabobank.

Betalen en sparen:
Als je klikt op Betalen & Sparen kun je met behulp van een vervolgmenu de volgende zaken bekijken: Betalen & Sparen, Rekeningoverzicht, Per bankgiro, Per acceptgiro, Eigen rekening, Geagendeerd, In behandeling, Adresboek, Mededelingen, Download, Rekening- & pasgegevens, Rekeningafschriften, Verzenden opdrachten, Rabo NotaBox, Betalen IBAN en Buitenland, Geld Bestellen, Rabo Alerts, Rabo Mobielbankieren, MiniTix®.

Beleggen:
Als ik klik op Beleggen krijg ik de volgende melding: Geachte klant, Bij deze telebankierovereenkomst hoort geen Effectenrekening. Indien u nog geen Effectenrekening heeft, kunt u online een effectenrekening aanvragen of hiervoor contact opnemen met uw Rabobank. Indien u reeds in het bezit bent van een Effectenrekening, dient deze opgenomen te worden in uw telebankierenovereenkomst. Neemt u hiervoor contact op met uw Rabobank.

Verzekeren:
Als ik klik op Beleggen krijg ik op het volgende scherm de volgende melding: Meer informatie Wilt u meer weten over lenen bij de Rabobank? Lees over de verschillende mogelijkheden en bereken wat u maximaal kunt lenen. Via de onderstaande link kunt u ook direct een aanvraag doen. Lenen » http://www.Rabobank.nl/particulieren/producten/lenen/

Hypotheken:
Als ik klik op Hypotheken krijg ik op het volgende scherm de volgende melding: Hypotheekinzage via internet Hypotheekinzage via internet biedt u op een eenvoudige wijze inzage in uw lopende hypothecaire financieringen bij uw Rabobank. Extra gemak Wilt u uw actuele stand van uw hypothecaire financieringen raadplegen en niet wachten op de periodieke afschriften, dan kunt u via Rabo Internetbankieren snel en eenvoudig uw hypothecaire financieringen inzien, waar en wanneer het u uitkomt. 24 uur beschikbaar. Hypotheekinzage is mogelijk 24 uur per dag, behoudens onderhoudswerkzaamheden. Uw eerste inzage in uw hypothecaire financiering moet liggen tussen 8.00 uur en 21.30 uur op werkdagen. Voor vragen over uw hypothecaire financiering kunt u zich wenden tot uw Rabobank. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Soorten dienstverband

Welke soorten dienstverband zijn?

Begrijp jij de voordelen van binaire opties

n de afgelopen jaren is het verhandelen van binaire opties enorm toegenomen in populariteit en wordt gezien als een uitstekend alternatief voor traditionele opties, voor zowel trading experts als beginners. Maar wat zijn binaire opties nu eigenlijk en waarom zijn ze altijd een populaire keuze in de financiële sector?

Wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy?

Iedereen krijgt te maken met het fenomeen sharing economy, wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy.

Je goud verkopen

Wil je, je Goud verkopen? Hier een paar tips.

Jongeren en geld

Steeds meer jongeren raken in de geldproblemen.

De inboedelverzekering en je gestolen fiets

Je fiets is gestolen bij het station. Dekt de inboedelverzekering dat? Jammergenoeg niet. Maar er zijn gevallen van diefstal van je fiets, waarbij de inboedelverzekeraar wel uitkeert.

Pas op geld lenen kost geld

Schulden het lijkt wel of steeds meer mensen ze hebben, maar hoe voorkom je dat je in de schulden geraakt.

Hoe rendabel is zonne-energie echt, hoe rendabel zijn zonnepanelen echt

Zonne-energie en zonnepanelen winnen nog steeds aan populariteit, lees hier hoe rendabel Zonne-energie en zonnepanelen echt zijn.

Hoe kun je* eenvoudig veel geld verdienen met zonne-energie?

Zonne-energie is de toekomst maar hoe kun je* eenvoudig veel geld verdienen met zonne-energie?

Werkstuk Geld scheppen, werkstuk geldschepping

Hoe wordt geld geschapen en wie kunnen dit doen

Wat is Residueel Inkomen?

Een inkomen dat blijft doorlopen lang na het beëindigen van de arbeid

Hoe lang kun je nog geld verdienen met olie?

Het is de OPEC niet gelukt om de olieprijs te verhogen, hoe lang kan de OPEC nog geld verdienen met olie?

Eenvoudig geld verdienen met je eigen kleine bank

Hoe begin je een eigen bank? Kun je ook nu nog eenvoudig geld verdienen met een kleine bank?

Nieuwe regels hypotheek 2015

Verandering regels hypotheek voor 2015

Zelf elektriciteit opwekken voordelig met HRe-ketel, verwarmingsketel die ook elektriciteit opwekt

Krijg tussen de €300,- en €400,- euro belasting terug met een HRe-ketel die ook stroom opwekt.

Vind jouw actiecode en kortingscode op www.actiecode.nl

Op www.actiecode.nl vind je iedere dag alle actuele actiecodes en kortingscodes voor jou verzameld.

Hoeveel kost de Smartphone ons?

De Smartphone bepaald steeds meer ons leven maar hoeveel kost de Smartphone ons?

Alles over lenen

Informatie over lenen, leningen en krediet

Verstandig sparen

Verstandig sparen zodat je je einddoel bereikt

Zuinig een dagje weg

Een paar tips om zuiniger met je dag-je-weg om te gaan.

Aanmaning en Betalingsherinnering

Een aanmaning, wanneer en hoe stuurt u deze brief?

Hoe kun je eenvoudig een lokaal alternatief geldcircuit opzetten met Cyclos?

STRO (Social Trade Organisation) is een organisatie die alternatieven voor het geldsysteem ontwikkelt door lokale alternatieve geldcircuits op te zetten met Cyclos?

Verzekeraars manipuleren (eigen) onderzoeks & expertisebureaus

Belangenverstrengeling aangetoond, verzekeraars overtreden eigen gedragscode. De meeste expertise/onderzoeksbureaus zijn partijdig.

Inleiding in kredietrisico, Basel 1 als voorloper.

Inleiding in kredietrisico

Kan iedereen een boek schrijven en rijk worden?

Met een succesvol boek kun je miljoenen verdienen, kan iedereen een boek schrijven en rijk worden?