Geld verdien door klikken, klikken voor geld


Publicatie datum:

Lees hoe je veel geld kan verdienen met klikken voor geld en geld voor klikken.

Gesponsorde koppelingen

Zowel bij de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” hebben heel veel mensen onbewust een negatieve associatie met slinks en oneerlijk geld verdienen. Dit komt ten eerste doordat er veel , personen en bedrijven zijn die gebruik maken van de technische mogelijkheden om mensen op een opdringerige manier aan te zetten om te klikken op een link die naar hun internet pagina gaat. Ten tweede komt het door mensen die door te klikken anderen verraden voor geld. Zowel de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” zijn echter van groot belang in onze moderne samenleving.

klikken voor geld

Geld voor klikken:
Het meeste geld op internet wordt verdiend doordat mensen op reclame banners en advertenties klikken. Dit is een van de weinige eerlijke en oneindige bronnen van inkomsten die er in onze wereld bestaan. Eerlijk omdat de adverteerders krijgen waar ze voor betalen, namelijk bezoekers op hun internet pagina waar ze goederen of diensten aanbieden. Oneindig omdat bedrijven zonder adverteren nagenoeg niets kunnen verkopen en dus altijd zullen moeten blijven adverteren.

klikken voor geld

Toename rendement van klikken:
Heel veel mensen snappen niet waarom adverteerders zoveel geld betalen voor al die klikken. Daarom hier een korte uitleg. Het totale bedrag wat een adverteerder uitgeeft aan klikkosten kan dan wel heel hoog zijn maar het bedrag per klik is relatief laag. Wat echter veel belangrijker is dan de kosten per klik is het feit dat er mensen op de advertentie klikken die ook werkelijk geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die de adverteerder aanbied. De mate van geïnteresseerdheid van de mensen die op een advertentie klikken is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen en zal ook in de toekomst steeds meer toenemen. Dit komt doordat het aantal advertenties dat een persoon per dag tegenkomt op internet gestaag toeneemt. Hierdoor gaan mensen steeds selectiever op advertenties klikken. In feite is het dus zo dat hoe meer andere advertenties een potentiële klant per dag ziet hoe hoger het rendement per klik wordt van de mensen die op een advertentie link klikken.

klikken voor geld

Klikken goed voor het milieu:
Klikken op internet advertenties is beter voor het milieu. Natuurlijk is klikken op internet advertenties niet goed voor het milieu maar, het is wel beter voor het milieu dan fysieke advertenties. In Nederland ontvangt  men circa 34 kilo per hoofd van de bevolking aan reclamedrukwerk per jaar. Dit is dus totaal 5.610.000.000 kilo papier. Al dit papier is bedrukt en ook het bedrukken kost energie. Ten slotte is ook de verspreiding en het weer verzamelen na gebruik van al dit drukwerk een belasting voor het milieu. Het positief effect van de digitalisering van de reclame is dus een gestage afname van het papiergebruik in Nederland. Ongeveer 36% van je ecologische voetafdruk wordt veroorzaakt door het reclamedrukwerk wat je ontvangt dus in dat opzicht is de digitalisering van de reclame winst voor het milieu.

klikken voor geld

Klikken voor geld:
Klikken voor geld is iets totaal anders. Hier heeft klikken de ouderwetse betekenis van het doorvertellen van stiekem gedane dingen. We leren als kind al dat klikken vaak negatieve gevolgen kan hebben voor jezelf. Als je aan je ouders verklikte dat je oudere broer of zus geld had gepikt uit de huishoudportemonnee van je ouders merkte je, vaak aan den lijve, daar al snel de negatieve gevolgen van. Als je het verklikte als klasgenoten snoep hadden gestolen uit de buurtsuper merkte je zowel aan den lijve als door sociale uitsluiting daar ook direct de gevolgen van. Omdat je dit van jongs af aan leert zullen mensen niet snel iemand verklikken omdat de gevolgen meestal negatief uitpakken. Dit is de reden dat heel veel mensen die hoger in de pikorde van de maatschappij zitten heel vaak kunnen frauderen zonder dat ze verraden worden. Om deze reden zijn er steeds meer initiatieven om mensen toch aan te zetten tot het verklikken van wantoestanden. Een voorbeeld hiervan is de tipgeldregeling op Wallstreet. De Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) garandeerd tipgevers een uitkering van 10 tot 30 procent van elke opgelegde boete boven een miljoen dollar. De regels hiervoor zijn opgenomen in de onlangs aangenomen Dodd-Frank-wet, die gaat over de financiële hervorming van de Verenigde Staten na de economische crisis. De vergoedingen kunnen oplopen tot miljoenen dollars, zo schrijft de Britse zakenkrant Financial Times.

klikken voor geld

Conclusie:
Zowel “geld voor klikken” als “klikken voor geld” kunnen een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van ons milieu en onze samenleving.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Handige tips om op je geld te bezuinigen

Tips om op je geld te bezuinigen.

Met welk beroep verdienen vrouwen het meeste geld?

Als je nog niet precies weet wat je wilt worden is het handig om te weten met welk beroep je het meest verdiend.

Inleiding in kredietrisico, Basel 1 als voorloper.

Inleiding in kredietrisico

Het gebruik van Paypal

Paypal is een steeds meer gebruikte betaalservice. Heel makkelijk in gebruik en ook erg veilig.

Afschaffing verklaring van geen bezwaar

Met ingang van 1 juli 2011 is voor oprichtingen en statutenwijzigingen geen verklaring van geen bezwaar meer vereist.

Dromen van een oplossing

Na vele jaren van financiële ellende komen er een paar lichtpuntjes voor het senioren echtpaar die hen de moed geven door te gaan.

De goedkoopste fietsverlichting, goedkope led verlichting

De goedkoopste fietsverlichting is de led fietsverlichting.

Creditcard en fraude

Creditcard frauderen

Hoe financier je een onderneming?

Welke financierings mogelijkheden zijn er en welke financiering past het beste bij jou onderneming?

Eeuwigdurende obligaties (perpetuals)

Eeuwigdurende obligaties kunnen hoog rendement opleveren

Een andere vorm van lenen, huurkoop.

Lenen via huurkoop word verschillend bekeken in Nederland dan in Belgie.

Kostprijs van een product berekenen

Dit artikel legt in stappen uit hoe je de verkoopprijs van een product moet berekenen.

Belastingtoeslagen

Hoe om te gaan met toeslagen?

De goedkoopste stroom, goedkope stroom

Hoe kom je aan de goedkoopste stroom in Nederland

Ontwerp en lage prijzen bij IKEA

Hoe verloopt het ontwerpproces bij IKEA en hoe houdt IKEA de prijzen laag.

Super goedkoop roken.

Lees hier alle in Nederland verkrijgbare goedkope alternatieven voor tabak en sigaretten.

Gezins boekhouden

hoe kan ik een goede boekhouding voor thuis maken?!

Naar de rechter voor een openstaande rekening?

Wat als je naar de rechter wilt om een openstaande vordering te innen

Bonuscultuur, kredietcrisis en economische crisis

Beschouwing over de bonuscultuur

Wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy?

Iedereen krijgt te maken met het fenomeen sharing economy, wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy.

Vijf manieren om online geld te verdienen

Wil je voorgoed afscheid nemen van je dagelijkse routine, of gewoon wat extra geld aan de kant hebben, er zijn best wel wat manieren om online geld te verdienen.

Management en organisatie

Een artikel over management en organisatie waarbij o.a. de volgende onderwerpen worden besproken: cashflow, revisionisme, besluitingsvormen en vormen van communicatie.

Beter Verzekerd.

waar je op moet letten als je net afgestudeerd bent.

Haal meer uit je Adsense plaatsing

De plaatsing van Adsense ads verhoogt je inkomsten.

Hoe kun je geld verdienen met je smartphone?

De mogelijkheden van een smartphone zijn oneindig, je kunt er zelfs geld mee verdienen.