Geld verdien door klikken, klikken voor geld


Publicatie datum:

Lees hoe je veel geld kan verdienen met klikken voor geld en geld voor klikken.

Gesponsorde koppelingen

Zowel bij de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” hebben heel veel mensen onbewust een negatieve associatie met slinks en oneerlijk geld verdienen. Dit komt ten eerste doordat er veel , personen en bedrijven zijn die gebruik maken van de technische mogelijkheden om mensen op een opdringerige manier aan te zetten om te klikken op een link die naar hun internet pagina gaat. Ten tweede komt het door mensen die door te klikken anderen verraden voor geld. Zowel de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” zijn echter van groot belang in onze moderne samenleving.

klikken voor geld

Geld voor klikken:
Het meeste geld op internet wordt verdiend doordat mensen op reclame banners en advertenties klikken. Dit is een van de weinige eerlijke en oneindige bronnen van inkomsten die er in onze wereld bestaan. Eerlijk omdat de adverteerders krijgen waar ze voor betalen, namelijk bezoekers op hun internet pagina waar ze goederen of diensten aanbieden. Oneindig omdat bedrijven zonder adverteren nagenoeg niets kunnen verkopen en dus altijd zullen moeten blijven adverteren.

klikken voor geld

Toename rendement van klikken:
Heel veel mensen snappen niet waarom adverteerders zoveel geld betalen voor al die klikken. Daarom hier een korte uitleg. Het totale bedrag wat een adverteerder uitgeeft aan klikkosten kan dan wel heel hoog zijn maar het bedrag per klik is relatief laag. Wat echter veel belangrijker is dan de kosten per klik is het feit dat er mensen op de advertentie klikken die ook werkelijk geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die de adverteerder aanbied. De mate van geïnteresseerdheid van de mensen die op een advertentie klikken is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen en zal ook in de toekomst steeds meer toenemen. Dit komt doordat het aantal advertenties dat een persoon per dag tegenkomt op internet gestaag toeneemt. Hierdoor gaan mensen steeds selectiever op advertenties klikken. In feite is het dus zo dat hoe meer andere advertenties een potentiële klant per dag ziet hoe hoger het rendement per klik wordt van de mensen die op een advertentie link klikken.

klikken voor geld

Klikken goed voor het milieu:
Klikken op internet advertenties is beter voor het milieu. Natuurlijk is klikken op internet advertenties niet goed voor het milieu maar, het is wel beter voor het milieu dan fysieke advertenties. In Nederland ontvangt  men circa 34 kilo per hoofd van de bevolking aan reclamedrukwerk per jaar. Dit is dus totaal 5.610.000.000 kilo papier. Al dit papier is bedrukt en ook het bedrukken kost energie. Ten slotte is ook de verspreiding en het weer verzamelen na gebruik van al dit drukwerk een belasting voor het milieu. Het positief effect van de digitalisering van de reclame is dus een gestage afname van het papiergebruik in Nederland. Ongeveer 36% van je ecologische voetafdruk wordt veroorzaakt door het reclamedrukwerk wat je ontvangt dus in dat opzicht is de digitalisering van de reclame winst voor het milieu.

klikken voor geld

Klikken voor geld:
Klikken voor geld is iets totaal anders. Hier heeft klikken de ouderwetse betekenis van het doorvertellen van stiekem gedane dingen. We leren als kind al dat klikken vaak negatieve gevolgen kan hebben voor jezelf. Als je aan je ouders verklikte dat je oudere broer of zus geld had gepikt uit de huishoudportemonnee van je ouders merkte je, vaak aan den lijve, daar al snel de negatieve gevolgen van. Als je het verklikte als klasgenoten snoep hadden gestolen uit de buurtsuper merkte je zowel aan den lijve als door sociale uitsluiting daar ook direct de gevolgen van. Omdat je dit van jongs af aan leert zullen mensen niet snel iemand verklikken omdat de gevolgen meestal negatief uitpakken. Dit is de reden dat heel veel mensen die hoger in de pikorde van de maatschappij zitten heel vaak kunnen frauderen zonder dat ze verraden worden. Om deze reden zijn er steeds meer initiatieven om mensen toch aan te zetten tot het verklikken van wantoestanden. Een voorbeeld hiervan is de tipgeldregeling op Wallstreet. De Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) garandeerd tipgevers een uitkering van 10 tot 30 procent van elke opgelegde boete boven een miljoen dollar. De regels hiervoor zijn opgenomen in de onlangs aangenomen Dodd-Frank-wet, die gaat over de financiële hervorming van de Verenigde Staten na de economische crisis. De vergoedingen kunnen oplopen tot miljoenen dollars, zo schrijft de Britse zakenkrant Financial Times.

klikken voor geld

Conclusie:
Zowel “geld voor klikken” als “klikken voor geld” kunnen een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van ons milieu en onze samenleving.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Schatkist voor de crisis?

Geld verdienen door oude sieraden te verkopen

Letselschade advocaat stelt vragen aan minister

Een zeer gedreven letselschade advocaat stelt vragen aan de Nederlandse minister over claimcultuur.

BKR codering verwijderen, kan dat met www.bkr-codering-verwijderen.nl?

Een onterechte BKR codering is heel vervelend, lees hier of je die kan verwijderen met behulp van www.bkr-codering-verwijderen.nl

Moeten we terug naar de gulden?

Terug naar de gulden, is dat de beste oplossing voor de Euro crisis?

Afschaffing verklaring van geen bezwaar

Met ingang van 1 juli 2011 is voor oprichtingen en statutenwijzigingen geen verklaring van geen bezwaar meer vereist.

Wat is kapitalisme en heeft het als mercantilisme nog een toekomst?

Volgens velen Is het kapitalisme de schuld van de economische crisis maar wat is kapitalisme en heeft het als mercantilisme nog toekomst?

Hoera, de vluchtelingen redden onze economie!

Leve de vluchtelingen, dankzij hen komt onze economie weer uit het slop.

Google Adwords click through rate (CTR)

Wat is de CTR (click through rate) van Google Adwords

30 tips om geld te besparen

Geld besparen? Wil je geld overhouden voor leuke dingen? Wie weet zit hier een gouden tip voor jou tussen!

De WW-uitkering

Uitleg van de WW-uitkering

Goedkope cartridges, goedkope inktpatronen, goedkope inktcartridges

Printer inkt is heel erg duur, lees hier hoe en waar je goedkope inkt kunt kopen.

Vrijschelding van alle schulden, algehele schuldsanering

Wil je ook in één keer van al je schulden af, lees hier hoe dat mogelijk is.

Catawiki

Enkele tips die u kunt toepassen als u graag (online) dingen verkoopt of als u objecten verzameld en een betrouwbaar adres zoekt om het online in te kopen.

Impulsieve uitgaven vermijden

Als je vaak impulsieve uitgaven doet, en je staat er financieel niet zo goed voor, is het tijd eens kritisch naar je koopgewoontes te kijken. Hier een paar tips om impulsieve uitgaven te verminderen.

Hypotheekaftrek en de nieuwe belastingregels

Hoe zit het nu met de nieuwe belastingregels en de hypotheekaftrek vanaf januari 2013?

Lees hier hoe je eenvoudig Bitcoins kunt verdienen door de rekenkracht van je computer.

Virtuele munt bitcoin, geld verdienen met virtuele munt bitcoin

Belastingtips 2008 (Deel 1)

Belastingtips particulieren voor aangifte 2008

Schuldbemiddeling door financiele problemen.

Heel veel mensen krijgen te maken met financiele problemen.

Vijf manieren om online geld te verdienen

Wil je voorgoed afscheid nemen van je dagelijkse routine, of gewoon wat extra geld aan de kant hebben, er zijn best wel wat manieren om online geld te verdienen.

Extra inkomen zonder werken, geld verdienen zonder werken

Het kan echt, extra inkomen zonder werken, geld verdienen zonder werken

Je goud verkopen

Wil je, je Goud verkopen? Hier een paar tips.

Zuinig en kinderen

Kinderen kosten geld. Zijn er dingen waar je op kunt letten om de uitgaven te beperken?

Verhoog je omzet en verdien meer.

Meer verdienen door meer marge bij minder omzet.

Hoe bezuinig je op boodschappen?

Bezuinig op je boodschappen met deze handige bespaartips

Geld verdienen door samen in te kopen

Vroeger waren inkoopverenigingen en coöperaties alleen voor bedrijven maar nu kan ook jij profiteren door het gezamenlijk grootschalig inkopen van producten.