Geld verdien door klikken, klikken voor geld


Publicatie datum:

Lees hoe je veel geld kan verdienen met klikken voor geld en geld voor klikken.

Gesponsorde koppelingen

Zowel bij de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” hebben heel veel mensen onbewust een negatieve associatie met slinks en oneerlijk geld verdienen. Dit komt ten eerste doordat er veel , personen en bedrijven zijn die gebruik maken van de technische mogelijkheden om mensen op een opdringerige manier aan te zetten om te klikken op een link die naar hun internet pagina gaat. Ten tweede komt het door mensen die door te klikken anderen verraden voor geld. Zowel de zin “geld voor klikken” als “klikken voor geld” zijn echter van groot belang in onze moderne samenleving.

klikken voor geld

Geld voor klikken:
Het meeste geld op internet wordt verdiend doordat mensen op reclame banners en advertenties klikken. Dit is een van de weinige eerlijke en oneindige bronnen van inkomsten die er in onze wereld bestaan. Eerlijk omdat de adverteerders krijgen waar ze voor betalen, namelijk bezoekers op hun internet pagina waar ze goederen of diensten aanbieden. Oneindig omdat bedrijven zonder adverteren nagenoeg niets kunnen verkopen en dus altijd zullen moeten blijven adverteren.

klikken voor geld

Toename rendement van klikken:
Heel veel mensen snappen niet waarom adverteerders zoveel geld betalen voor al die klikken. Daarom hier een korte uitleg. Het totale bedrag wat een adverteerder uitgeeft aan klikkosten kan dan wel heel hoog zijn maar het bedrag per klik is relatief laag. Wat echter veel belangrijker is dan de kosten per klik is het feit dat er mensen op de advertentie klikken die ook werkelijk geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die de adverteerder aanbied. De mate van geïnteresseerdheid van de mensen die op een advertentie klikken is in de loop van de jaren alleen maar toegenomen en zal ook in de toekomst steeds meer toenemen. Dit komt doordat het aantal advertenties dat een persoon per dag tegenkomt op internet gestaag toeneemt. Hierdoor gaan mensen steeds selectiever op advertenties klikken. In feite is het dus zo dat hoe meer andere advertenties een potentiële klant per dag ziet hoe hoger het rendement per klik wordt van de mensen die op een advertentie link klikken.

klikken voor geld

Klikken goed voor het milieu:
Klikken op internet advertenties is beter voor het milieu. Natuurlijk is klikken op internet advertenties niet goed voor het milieu maar, het is wel beter voor het milieu dan fysieke advertenties. In Nederland ontvangt  men circa 34 kilo per hoofd van de bevolking aan reclamedrukwerk per jaar. Dit is dus totaal 5.610.000.000 kilo papier. Al dit papier is bedrukt en ook het bedrukken kost energie. Ten slotte is ook de verspreiding en het weer verzamelen na gebruik van al dit drukwerk een belasting voor het milieu. Het positief effect van de digitalisering van de reclame is dus een gestage afname van het papiergebruik in Nederland. Ongeveer 36% van je ecologische voetafdruk wordt veroorzaakt door het reclamedrukwerk wat je ontvangt dus in dat opzicht is de digitalisering van de reclame winst voor het milieu.

klikken voor geld

Klikken voor geld:
Klikken voor geld is iets totaal anders. Hier heeft klikken de ouderwetse betekenis van het doorvertellen van stiekem gedane dingen. We leren als kind al dat klikken vaak negatieve gevolgen kan hebben voor jezelf. Als je aan je ouders verklikte dat je oudere broer of zus geld had gepikt uit de huishoudportemonnee van je ouders merkte je, vaak aan den lijve, daar al snel de negatieve gevolgen van. Als je het verklikte als klasgenoten snoep hadden gestolen uit de buurtsuper merkte je zowel aan den lijve als door sociale uitsluiting daar ook direct de gevolgen van. Omdat je dit van jongs af aan leert zullen mensen niet snel iemand verklikken omdat de gevolgen meestal negatief uitpakken. Dit is de reden dat heel veel mensen die hoger in de pikorde van de maatschappij zitten heel vaak kunnen frauderen zonder dat ze verraden worden. Om deze reden zijn er steeds meer initiatieven om mensen toch aan te zetten tot het verklikken van wantoestanden. Een voorbeeld hiervan is de tipgeldregeling op Wallstreet. De Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) garandeerd tipgevers een uitkering van 10 tot 30 procent van elke opgelegde boete boven een miljoen dollar. De regels hiervoor zijn opgenomen in de onlangs aangenomen Dodd-Frank-wet, die gaat over de financiële hervorming van de Verenigde Staten na de economische crisis. De vergoedingen kunnen oplopen tot miljoenen dollars, zo schrijft de Britse zakenkrant Financial Times.

klikken voor geld

Conclusie:
Zowel “geld voor klikken” als “klikken voor geld” kunnen een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van ons milieu en onze samenleving.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Vergelijk autoverzekering

Vergelijk autoverzekeringen en bespaar honderden euro's per jaar

Hoe word je financieel onafhankelijk?

We dromen allemaal van financiële onafhankelijkheid maar hoe word je financieel onafhankelijk?

Hoe verdien je geld met derivaten?

Lees hier hoe je veel geld kunt verdienen met derivaten.

Het begrip subsidie

Wat verstaan we onder subsidie?

Hypotheekaftrek en de nieuwe belastingregels

Hoe zit het nu met de nieuwe belastingregels en de hypotheekaftrek vanaf januari 2013?

Geld verdienen met Afrika

Makkelijk geld verdienen met Afrika, gratis Afrika voor iedereen.

Google Adwords click through rate (CTR)

Wat is de CTR (click through rate) van Google Adwords

Hoe kun je leven zonder geld?

We moeten steeds meer inleveren maar je kunt ook leven zonder geld.

Goedkoop boodschappen doen in de supermarkt doe je zo

het dagelijkse leven wordt steeds duurder. Hoe zorg je ervoor dat je dagelijkse boodschappen zo goedkoop mogelijk doet.

Lenen zonder BKR

Lenen zonder BKR | Lees hier meer informatie over het lenen zonder BKR toetsing of BKR notering.

Energie vergelijken

Wilt u ook overstappen van energieleverancier? Tegenwoordig is dit slechts nog enkele minuten werk.

Kredietcrisis.

Wat belangrijk is om te weten omtrend de kredietcrisis.

Wat doe je nu eigenlijk als je geld leent?

Geld lenen voor allerlei doeleinde is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Toch moeten we daar voorzichtig mee om gaan.

Penny Stocks, laag gewaardeerde aandelen

Tijdje geleden schreef ik al over een penny stock, RAYS. En de belofte om dat wat vaker te doen.

Studieschuld aflossen

Alles over het aflossen van een studieschuld

De Amsterdamse Exchange Index (AEX)

Een korte geschiedenis van de AEX en haar huidige situatie op de internationale markt.

Lessen van het Griekse gebeuren

Europa wordt geconfronteerd met eigen beleidsfalen

Beter Verzekerd.

waar je op moet letten als je net afgestudeerd bent.

25 zaken die Barack Obama voor ons verborgen houdt

Er zijn zaken die, omwille van reputatie, niet bekend worden gemaakt. Barack Obama heeft er daar 25 van die wij niet mogen weten!

Geld verdienen naast je reguliere baan

3 simpele manieren om extra geld te verdienen

De WW-uitkering

Uitleg van de WW-uitkering

Je persoonlijke administratie en boekhouding.

Zorg dat je administratie en boekhouding op orde is en blijft!

Hoe kan je Bitcoins kopen, hoe veilig is een Bitcoin account

Lees hier hoe je Bitcoins kunt kopen en hoe veilig een Bitcoin account is.

Tips voor succesvol verkopen op Marktplaats

Diverse handvatten om succesvol te verkopen op marktplaats

Wat is een octrooi / patent?

Wat houdt een octrooi of patent precies in?