Hoe verdient myheritage.com zijn geld


Publicatie datum:

Op www.myheritage.com kun je gratis een stamboom aanmaken, maar hoe wordt dit gefinancierd?

Gesponsorde koppelingen

Ik zag op Facebook een advertentie voor myheritage.com met de wervende tekst: “Bouw je stamboom, gratis en makkelijk. Omdat ik altijd benieuwd ben waarom een bedrijf, een persoon of een organisatie geld betaald voor een advertentie om jou iets gratis aan te bieden ben ik gaan uitzoeken wat myheritage.com doet en hoe het aan geld komt om de advertenties en de website te betalen.

myheritage com

Aanmelden:
Ik klik op de advertentie en kom op myheritage.com. Ik meld mij aan onder een valse naam “Jan Janssen” en met mijn speciale Hotmail e-mailadres voor dit soort onderzoekjes. Bij Mijn vader vul ik ook een valse naam “Jan Janssen” in en bij mijn moeder de valse naam “Anne Suzanne”. Ik doe dit omdat ik van nature wantrouwig ben en er cyber criminelen zijn die alleen al voor jouw volledige naam en e-mailadres geld krijgen van mensen die spam versturen. Ik klik op “Ga” en er komt even een wachtschermpje met de tekst “uw stamboom wordt aangemaakt.

Je familie site:
Na een paar tellen is je stamboom aangemaakt en kom je op de vervolgpagina met in grote letters de tekst “Fantastisch, je familie site is aangemaakt!” en meteen daaronder de tekst “Ga nu over van een Janssen Web Site naar een Premium abonnement. Met dit abonnement kan je een grotere stamboom bouwen en krijg je meer opslagruimte voor al je foto's. Je kunt ook kiezen voor de Basis web Site maar dat wordt niet genoemd en ook minder nadrukkelijk weergegeven op de keuze pagina.

Myheritage.com premium:
De myheritage.com Premium versie biedt het volgende:
Tot 2.500 personen in uw stamboom, 500 MB opslagruimte voor foto's en video's (ongeveer 500 foto's), Vind familie connecties met met Smart Matches Wat is dit? Markeer automatisch uw foto's Wat is dit? Prioriteit steun Alleen nu geen € 5,00 maar € 3,50  per maand. (N.B. Als je op de “Wat is dit?”link klik kom je gewoon weer op dezelfde pagina). Dit is het tarief voor het abonnement met een looptijd van 1 jaar. Als je een abonnement voor 2 jaar neemt betaal je € 2,80 per maand. En Als je een abonnement voor 5 jaar neemt betaal je € 3,50 per maand. Een abennement voor 2 jaar is dus het goedkoopst.

Myheritage.com basis:
Ik kies natuurlijk voor het gratis abonnement met beperkte foto opslagruimte en tot 250 personen in mijn stamboom. Ik kom op een vervolgscherm met de tekst “Omdat Familie voor altijd is... Hallo Jan, welkom bij MyHeritage.com! Op MyHeritage.com heeft u een prive-familiesite waar u en uw familie stambomen kunnen bouwen, foto's beheren, familie-geschiedenis kunnen behouden en op de hoogte blijven van familie nieuws, verjaardagen en evenementen. MyHeritage.com is een familie netwerk voor het leven. Onder deze tekst staat een vakje waar ik mijn wachtwoord voor MyHeritage.com kan aanmaken. Ik kies xead.nl als wachtwoord en log in. Op de volgende pagina staan enige aanwijzingen met betrekking tot de belangrijkste gebieden op de site. (N.B. Als je op de vergrootglaasjes klikt om in te zoomen op een bepaald onderwerp kom je bij allemaal gewoon weer op de pagina waar je al was.)

Ga naar mijn familie site:
Als je op de knop “Ga naar de familie site”hebt geklikt kom je op de, in mijn geval, Janssen Web Site. Nu kun je beginnen met het bouwen aan je stamboom, het toevoegen van Foto’s en Video’s, het opschrijven van gebeurtenissen, het plannen en vastleggen van activiteiten en je kunt je instellingen aanpassen. Ik heb me alleen maar aangemeld en volgens de teller op mijn gratis familie website is mijn familie web site al 34 % compleet. Wat ik wel leuk vind is dat je zelf een unieke url voor je familie website kunt kiesen. Er staat “Een uniek adres voor uw site kiezen (voor 4%) Adres: JOUWNAAM.myheritage.nl Pas toe Tip: U kunt dit adres in een browser invoeren om uw site direct te bezoeken, bijvoorbeeld http://johnson.myheritage.com”. Wel toevallig de naam in het voorbeeld “johnson”. Ik kies “janssen”als naam. Deze is helaas al in gebruik! Dus kies ik “janjanssen” en met succes, mijn familie site is nu te vinden op http://janjanssen.myheritage.nl . Vervolgens staat er “Voeg een foto van jezelf toe- om je aanwezigheid op de site te personaliseren (voor 6%)”. Na het toevoegen van mijn foto is mijn gratis account al voor 44% gebruikt. Onder het vakje waar je je foto toe kan voegen staat “Vul essentiele gegevens in- geslacht, naam en geboortedag (voor 3%)”. Na het toevoegen van mijn essentiele gegevens is mijn gratis account al voor 47% gebruikt. Het verwerken van mijn essentiele gegevens neemt even tijd in beslag dus wacht ik even. Het verwerken duurt wel erg lang. Omdat er geen eind aan komt klik ik maar op “Foto’s en Video’s.”

Foto’en video’s:
Ik heb één foto geplaatst dus ga ik nu een hele kleine video van 770Mb uploaden. Mijn gratis account is nu al voor 61% gebruikt. De video doet het wel prima en kan ook fullscreen worden afgespeeld. Ik zal nu nog even een familiefoto van 64 Kb plaatsen. Dit heeft geen invloed op het gebruik van mijn Web Site.

Conclusie:
De web site myheritage.nl werkt in de gratis versie prima. Je zult echter vrij snel aan je limiet komen als je een paar foto’s en filmpjes upload. Hier verdient myheritage.nl zijn geld dus mee want om  de website daarna toch te kunnen blijven gebruiken moet je upgraden naar een “Premium”abonnement.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Goedkope stroom, de goedkoopste stroom, goedkope energie

Lees hier hoe je makkelijk aan goedkope stroom kan komen.

Hoe kan ik mijn bedrijf het best promoten?

Hoe kan ik mijn bedrijf het best promoten?

Energie besparen hoe pak je het aan

praktische tips om je energie rekening zoveel als mogelijk binnen de perken te houden.

Geld verdienen met beleggen op de AEX index

Wil je geld verdienen met beleggen of daytraden? Dit artikel geeft je enkele beurstips om eindelijk een hoog rendement op je vermogen te maken.

Belastingtips 2008 (Deel 2)

Belastingtips particulieren voor aangifte 2008 (deel 2)

Hoe bezuinig je op boodschappen?

Bezuinig op je boodschappen met deze handige bespaartips

Vakantie, maar toch naar de portefeuille kijken?

Van een financieel berooide reis teruggekeerd?

Besparen: minder geld uitgeven en dus geld overhouden zodat je ellende kunt besparen!

Een stukje geschiedenis en ervaring vanuit het oogpunt van een salsadanser.

Mannen, Met welk beroep verdien je het meeste geld, wat is het best betaalde beroep?

Als je nog niet precies weet wat je wilt worden is het handig om te weten met welk beroep je het meest verdiend.

Zuinig een dagje weg

Een paar tips om zuiniger met je dag-je-weg om te gaan.

Binary Options!

In dit artikel ga ik uitleggen wat binary options zijn en of het handig is en of je het zou moeten proberen etc.

Inleiding in kredietrisico, Basel 1 als voorloper.

Inleiding in kredietrisico

BKR codering verwijderen, kan dat met www.bkr-codering-verwijderen.nl?

Een onterechte BKR codering is heel vervelend, lees hier of je die kan verwijderen met behulp van www.bkr-codering-verwijderen.nl

Hoe werkt een loonstrookje?

uitleg loonstrookje, salarisstrookje

Werkstuk Geld scheppen, werkstuk geldschepping

Hoe wordt geld geschapen en wie kunnen dit doen

Studenten lenen

Artikel over studenten lenen

De Hypotheek Crisis in Amerika.

Simpele uitleg over de hypotheek crisis in Amerika

Prepensioen

Dit artikel gaat over het onderwerp Prepensioen.

Geld maakt gelukkig, mijn leven als kersverse miljonair

Eindelijk is het gelukt, ik ben miljonair!

Hoe lang kun je nog geld verdienen met olie?

Het is de OPEC niet gelukt om de olieprijs te verhogen, hoe lang kan de OPEC nog geld verdienen met olie?

Geld Verdienen op het internet

Hoe verdien ik geld op het internet, hier zijn een paar gulden regels

Wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy?

Iedereen krijgt te maken met het fenomeen sharing economy, wat zijn de kansen en voordelen van de sharing economy.

Geld verdienen met Afrika

Makkelijk geld verdienen met Afrika, gratis Afrika voor iedereen.

Goedkoop geld lenen, een goedkope lening

Alles wat je wilt kun je kopen met een goedkope lening.

Basel III

Wat is Basel III en hoe zal het de financiële wereld gaan beïnvloeden