Onbeperkt winkelen zonder limiet.


Publicatie datum:

Onbeperkt winkelen zonder limiet in de mooiste winkels, een droom of werkelijkheid.

Gesponsorde koppelingen

Waar ik al jaren heel hard mijn best voor doe is eindelijk werkelijkheid geworden. Eindelijk na jaren van bedenken, ploeteren, 70 uur per week werken, afzien, een echtscheiding en regelmatige wanhoop is het me gelukt. Het geld stroomt binnen. De eerste weken durfde ik het bijna niet te geloven maar nu 4 maanden later begin ik te geloven dat het blijft doorgaan. Pas nu durf ik het geld wat ik met bakken tegelijk verdien uit te geven aan de dingen waar ik al jaren van droom.

onbeperkt winkelen nikon x3d

Mijn eerste aankoop
Als eerste aankoop ga ik op zoek naar een digitale spiegelreflexcamera. De eerste merken die mij te binnen schieten zijn Canon en Nikon. Met deze twee merken werken bijna alle beroepsfotografen die ik in mijn leven heb gezien. Aangezien mijn budget onbeperkt is ga ik me echter toch eerst verder verdiepen in het aanbod de digitale spiegelreflexcamera’s. Op de website van een professionele fotograaf staat een lijstje met de beste spiegelreflexcamera’s die momenteel op de markt zijn. Dit zijn achtereenvolgens de Nikon D3X, de Nikon D3, de Nikon D700, de Canon EOS 1Ds Mark III, Canon EOS 5D Mark II, Sony Alpha 900, Canon EOS 1Ds Mark II, Nikon D90, CanonEOS 1D Mark III en de Canon EOS 5D. De fotograaf geeft aan dat hij, om budgetaire redenen, zelf werkt met Sony Alpha Camera’s maar dat zijn absolute voorkeur uitgaat naar de Nikon D3X omdat deze een ongekend goede beeldsensor heeft. Aangezien ik geen beperkt budget heb kies ik dus voor de Nikon D3X om meer informatie over te lezen. De Nikon D3X heeft een Nikon FX-formaat CMOS beeldsensor met 24,5 miljoen effectieve megapixels. De Nikon D3X heeft een buitengewoon goede “ruis” onderdrukking van ISO 100 tot ISO 1600. Dit is heel belangrijk omdat vooral bij lagere ISO waardes de resultaten vaak tegenvallen door veel storende witte pixels ofwel “ruis”. De Nikon D3X maakt gebruik van een subliem en heel krachtig CPU met 16-bit beeldverwerking voorzijn EXPEED beeld-verwerkingssysteem. Een sluiter reactietijd van 0,04 seconden na het indrukken van de ontspannerknop. Een snelheid van 5 hoogste resolutie beelden per seconden. Een 51 punts autofocus systeem. En naast nog een aantal zeer specifieke technische hoogstandjes als laatste de mogelijkheid om met één batterijlading 4400 foto’s te kunnen maken. Na het lezen van deze specificaties ben ik helemaal stil en besluit hem gewoon te bestellen. Omdat ik nog niet gewend ben aan mijn rijkdom zoek ik op Kieskeurig.nl de goedkoopste aanbieder en bestel de Nikon D3X spiegelreflexcamera voor € 6.119,00. Inclusief BTW en ik hoef geen verzendkosten te betalen.

onbeperkt winkelen nikon x3d

Bijbehorende lenzen:
de Nikon D3X spiegelreflexcamera die ik zojuist heb aangeschaft voor € 6.119,00 is een zogenaamde body. Daar kun je nog geen foto’s mee maken want er zit geen lens bij. Die moet je er los bij kopen. Ik besluit meteen alle types lenzen aan te schaffen. Dus een standaardlens, een telelens, een macrolens, een groothoeklens, een fish-eye lens en een tilt-shiftlens. Als standaardlens kies ik de Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX NIKKOR voor € 616,90. Als telelens kies ik de de AF-S Nikon 200-400 mm F/4G ED VR II. met ingebouwde vibratiereductie voor € 5.439,00. Als macro lens kies ik voor de NIKKOR AF-S DX 40mm macro lens van € 225,50. Voor de groothoeklens valt mijn keuze op de AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED die ik voor € 2.190,- op de kop weet te tikken. Dan koop ik voor de fish eye lens de Nikon 10.5mm f/2.8 DX Fisheye voor € 618,-. En ten slotte koop ik als tilt-shiftlens de Nikon 24mm f/3.5 PC-E voor € 1699,-

onbeperkt winkelen nikon x3d

 Koopgenot:
Het is voor het eerst van mijn leven dat ik zo’n dure spiegelreflexcamera kan en durf te kopen. Ik ben er een paar uur mee bezig geweest en iedere keer als ik het beste kocht van wat er aan spiegelreflexcamera’s en toebehoren te koop is bekroop mij een gelukzalig gevoel. Eindelijk na al die jaren kan ik gewoon kopen wat ik altijd al wilde hebben. Ik heb er totaal € 16.907,40 aan uitgegeven!! Geweldig, super, vet. Het is ook eigenlijk het enige wat ik echt graag hebben wil. Ik hoef geen groot huis, geen dure Lamborghini, geen dure Rolex of al dat soort luxe goederen. Ik wil alleen maar de perfecte foto maken. Zo’n foto waar je als je er naar kijkt meteen kippenvel van krijgt. Ik heb de apparatuur net allemaal aangeschaft en ik heb nu ook tijd en geld om de hele wereld af te gaan reizen om die ultieme foto te gaan maken. Mijn droom is uit gekomen, ik leef mijn droom.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Binary Options!

In dit artikel ga ik uitleggen wat binary options zijn en of het handig is en of je het zou moeten proberen etc.

Goedkoop scooter rijden, goedkoop brommer rijden

Wie verlangd er niet naar terug, goedkoop brommer rijden.

Inleiding in kredietrisico, Basel 1 als voorloper.

Inleiding in kredietrisico

Hoe financier je een onderneming?

Welke financierings mogelijkheden zijn er en welke financiering past het beste bij jou onderneming?

Online shoppen

Alles over online shoppen

Leveren mijn Foobie artikelen straks meer op dan een miljoen per jaar opbrengt?

Als gevolg van het veranderde financiële klimaat wordt mijn Foobie account straks meer waard dan een miljoen op de bank.

De goedkoopste hypotheek, de beste hypotheek

Op deze website vindt je hoe je de goedkoopste hypotheek en de beste hypotheek.

Levensverzekering? Handig of toch niet?

Dit artikel geeft uitleg over levensverzekeringen/overlijdensrisicoverzekering

Goud kopen! Waarom?

goud en zilver kopen of bezitten waarom zou je?

Zuinig en kinderen

Kinderen kosten geld. Zijn er dingen waar je op kunt letten om de uitgaven te beperken?

Beleggen in turbo's.

Wat is een turbo? Hoe best beleggen in turbo's?

Goedkope ziektekostenverzekering, de goedkoopste ziektekostenverzekering

Ook ziek van je hoge ziektekostenverzekering, tijd voor een gezonde toelichting

Het begrip subsidie

Wat verstaan we onder subsidie?

Geen zelfmoord maar een faillissement

Het in geldnood verkerende echtpaar weerstaat in eerste instantie de neiging om uit het leven te stappen.

Veel besparen op uitgaven: 7 tips

Iedereen wil minder geld uitgeven, maar hoe en waar kan je het beste beginnen?

Goedkoop geld lenen, een goedkope lening

Alles wat je wilt kun je kopen met een goedkope lening.

Gratis zonne-energie & gratis zonnepanelen

De zon levert gratis energie, lees hier hoe je daar het beste gebruik van kan maken.

10 tips om geld te besparen

Tips om uw budget te beperken. Aan het eind van de maand geld over houden.

Hoe kun je geld verdienen met je smartphone?

De mogelijkheden van een smartphone zijn oneindig, je kunt er zelfs geld mee verdienen.

Hoe werkt een loonstrookje?

uitleg loonstrookje, salarisstrookje

Handige tips om op je geld te bezuinigen

Tips om op je geld te bezuinigen.

Verdien meer met affiliaties

Alles over affiliaties

Welke hosting heb ik eigenlijk nodig?

Op zoek naar een goed hostingpakket die bij jouw past

Een andere vorm van lenen, huurkoop.

Lenen via huurkoop word verschillend bekeken in Nederland dan in Belgie.

Geld verdienen door samen in te kopen

Vroeger waren inkoopverenigingen en coöperaties alleen voor bedrijven maar nu kan ook jij profiteren door het gezamenlijk grootschalig inkopen van producten.