Onbeperkt winkelen zonder limiet.


Publicatie datum:

Onbeperkt winkelen zonder limiet in de mooiste winkels, een droom of werkelijkheid.

Gesponsorde koppelingen

Waar ik al jaren heel hard mijn best voor doe is eindelijk werkelijkheid geworden. Eindelijk na jaren van bedenken, ploeteren, 70 uur per week werken, afzien, een echtscheiding en regelmatige wanhoop is het me gelukt. Het geld stroomt binnen. De eerste weken durfde ik het bijna niet te geloven maar nu 4 maanden later begin ik te geloven dat het blijft doorgaan. Pas nu durf ik het geld wat ik met bakken tegelijk verdien uit te geven aan de dingen waar ik al jaren van droom.

onbeperkt winkelen nikon x3d

Mijn eerste aankoop
Als eerste aankoop ga ik op zoek naar een digitale spiegelreflexcamera. De eerste merken die mij te binnen schieten zijn Canon en Nikon. Met deze twee merken werken bijna alle beroepsfotografen die ik in mijn leven heb gezien. Aangezien mijn budget onbeperkt is ga ik me echter toch eerst verder verdiepen in het aanbod de digitale spiegelreflexcamera’s. Op de website van een professionele fotograaf staat een lijstje met de beste spiegelreflexcamera’s die momenteel op de markt zijn. Dit zijn achtereenvolgens de Nikon D3X, de Nikon D3, de Nikon D700, de Canon EOS 1Ds Mark III, Canon EOS 5D Mark II, Sony Alpha 900, Canon EOS 1Ds Mark II, Nikon D90, CanonEOS 1D Mark III en de Canon EOS 5D. De fotograaf geeft aan dat hij, om budgetaire redenen, zelf werkt met Sony Alpha Camera’s maar dat zijn absolute voorkeur uitgaat naar de Nikon D3X omdat deze een ongekend goede beeldsensor heeft. Aangezien ik geen beperkt budget heb kies ik dus voor de Nikon D3X om meer informatie over te lezen. De Nikon D3X heeft een Nikon FX-formaat CMOS beeldsensor met 24,5 miljoen effectieve megapixels. De Nikon D3X heeft een buitengewoon goede “ruis” onderdrukking van ISO 100 tot ISO 1600. Dit is heel belangrijk omdat vooral bij lagere ISO waardes de resultaten vaak tegenvallen door veel storende witte pixels ofwel “ruis”. De Nikon D3X maakt gebruik van een subliem en heel krachtig CPU met 16-bit beeldverwerking voorzijn EXPEED beeld-verwerkingssysteem. Een sluiter reactietijd van 0,04 seconden na het indrukken van de ontspannerknop. Een snelheid van 5 hoogste resolutie beelden per seconden. Een 51 punts autofocus systeem. En naast nog een aantal zeer specifieke technische hoogstandjes als laatste de mogelijkheid om met één batterijlading 4400 foto’s te kunnen maken. Na het lezen van deze specificaties ben ik helemaal stil en besluit hem gewoon te bestellen. Omdat ik nog niet gewend ben aan mijn rijkdom zoek ik op Kieskeurig.nl de goedkoopste aanbieder en bestel de Nikon D3X spiegelreflexcamera voor € 6.119,00. Inclusief BTW en ik hoef geen verzendkosten te betalen.

onbeperkt winkelen nikon x3d

Bijbehorende lenzen:
de Nikon D3X spiegelreflexcamera die ik zojuist heb aangeschaft voor € 6.119,00 is een zogenaamde body. Daar kun je nog geen foto’s mee maken want er zit geen lens bij. Die moet je er los bij kopen. Ik besluit meteen alle types lenzen aan te schaffen. Dus een standaardlens, een telelens, een macrolens, een groothoeklens, een fish-eye lens en een tilt-shiftlens. Als standaardlens kies ik de Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX NIKKOR voor € 616,90. Als telelens kies ik de de AF-S Nikon 200-400 mm F/4G ED VR II. met ingebouwde vibratiereductie voor € 5.439,00. Als macro lens kies ik voor de NIKKOR AF-S DX 40mm macro lens van € 225,50. Voor de groothoeklens valt mijn keuze op de AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED die ik voor € 2.190,- op de kop weet te tikken. Dan koop ik voor de fish eye lens de Nikon 10.5mm f/2.8 DX Fisheye voor € 618,-. En ten slotte koop ik als tilt-shiftlens de Nikon 24mm f/3.5 PC-E voor € 1699,-

onbeperkt winkelen nikon x3d

 Koopgenot:
Het is voor het eerst van mijn leven dat ik zo’n dure spiegelreflexcamera kan en durf te kopen. Ik ben er een paar uur mee bezig geweest en iedere keer als ik het beste kocht van wat er aan spiegelreflexcamera’s en toebehoren te koop is bekroop mij een gelukzalig gevoel. Eindelijk na al die jaren kan ik gewoon kopen wat ik altijd al wilde hebben. Ik heb er totaal € 16.907,40 aan uitgegeven!! Geweldig, super, vet. Het is ook eigenlijk het enige wat ik echt graag hebben wil. Ik hoef geen groot huis, geen dure Lamborghini, geen dure Rolex of al dat soort luxe goederen. Ik wil alleen maar de perfecte foto maken. Zo’n foto waar je als je er naar kijkt meteen kippenvel van krijgt. Ik heb de apparatuur net allemaal aangeschaft en ik heb nu ook tijd en geld om de hele wereld af te gaan reizen om die ultieme foto te gaan maken. Mijn droom is uit gekomen, ik leef mijn droom.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie financieel

Pas op geld lenen kost geld

Schulden het lijkt wel of steeds meer mensen ze hebben, maar hoe voorkom je dat je in de schulden geraakt.

financiele problemen

tips voor mensen met geldproblemen

Haal meer uit je Adsense plaatsing

De plaatsing van Adsense ads verhoogt je inkomsten.

Basel III

Wat is Basel III en hoe zal het de financiële wereld gaan beïnvloeden

Nederlands internetbankieren zeer gevoelig voor fraude

Hoe veilig is Nederlands internetbankieren eigenlijk?

Dromen van een oplossing

Na vele jaren van financiële ellende komen er een paar lichtpuntjes voor het senioren echtpaar die hen de moed geven door te gaan.

Geld verdienen doormiddel van besparen

Doormiddel van het besparen in je gebruik van gas, water en licht en je uitgaven houd je aan het einde van het jaar meer over.

Hoe kun je een miljoen Euro witwassen

Ik heb een miljoen Euro gevonden, wie kan mij helpen om een miljoen Euro wit te wassen.

Besparen: minder geld uitgeven en dus geld overhouden zodat je ellende kunt besparen!

Een stukje geschiedenis en ervaring vanuit het oogpunt van een salsadanser.

Goedkope concert tickets en concert kaartjes

Idee voor de goedkoopste concert tickets van Nederland verzameld op één pagina.

Gezins boekhouden

hoe kan ik een goede boekhouding voor thuis maken?!

het bijhouden van een kasboekje ideaal om geld te besparen.

een goed overzicht van je financien is een prima manier om niet in schulden te raken of heel rijk te worden

Beleggen profiteren van concurrentie financiële producten

Belegen anno 2013 is een stuk goedkoper geworden door het grote aanbod van brokers.

Als je bij het BKR bekend staat betekent dat niet altijd dat je geen lening kunt ontvangen

Er zijn genoeg instanties die je geld willen lenen met een negatieve vermelding bij het BKR.

Beter Verzekerd.

waar je op moet letten als je net afgestudeerd bent.

Geld verdienen met het internet

welke manieren zijn er om geld te verdienen op internet

Hoe kun je 1000 euro verdienen met goede argumenten en het Kifid

Een voorbeeld voor iedereen die een manier zoekt om zijn gelijk te halen bij de autoverzekering.

Waarom wordt het meeste geld verdiend met nutteloze zaken zoals gratis Candy Crush Saga, films, muziek enzovoorts?

Deze week is het gratis spelletje Candy Crush verkocht voor 6 miljard dollar, waarom wordt er zoveel geld verdiend met nutteloze zaken zoals Candy Crush Saga.

Krijgen we een hoger pensioen?

We gaan in de toekomst pas met 67 jaar met pensioen, krijgen we dan ook een hoger pensioen.

Astrologie en de Beurs

Welke invloed hebben de sterren op de beurskoersen. En met name: welk voordeel kun je ermee doen

Winkelen in crisistijden

Goedkoper shoppen door slim te shoppen

Hoe kun je meer verdienen met hetzelfde loon?

De lonen stijgen niet zo hard meer als vroeger, toch kun je meer verdienen met hetzelfde loon.

Mannen, Met welk beroep verdien je het meeste geld, wat is het best betaalde beroep?

Als je nog niet precies weet wat je wilt worden is het handig om te weten met welk beroep je het meest verdiend.

De toekomst van het internetbankieren

Internetbankieren is het afgelopen decennia in opkomst gekomen en tegenwoordig doet iedereen het. Hoe ziet de toekomst van het internetbankieren eruit?

De economische crisis van 1929

In dit artikel behandel ik de economische crisis van 1929. Wat waren de oorzaken en hoe is deze crisis opgelost?