Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden.


Publicatie datum:

De populairste gratis online spelletjes zijn momenteel; Bubble Shooter, Chinese Checkers, 3 In One Checkers, Class Kiss, Master Mind en Bloons.

Gesponsorde koppelingen

Als je van spelletjes spelen houdt is er op internet voor ieder wat wils te vinden. Er komen iedere dag een aantal leuke nieuwe spelletjes bij. De bekendste spelletjes zoals Wordfeud en Ruzzle zijn makkelijk te vinden in de app stores maar voor heel veel andere spelletjes zijn er heel veel andere plekken waar je ze kunt vinden.

spelen.nl online spelletjes

Bubble Shooter:
Bubble Shooter is een puzzel schiet computerspel oorspronkelijk ontwikkeld voor Microsoft Windows door Absolutist Spelen in 2000. Het is een kloon van Puzzle Bobble, het combineert de kenmerken van puzzelen, schieten, strategie en actie spelletjes. Sinds 2000 is het spel is bijgewerkt en aangepast aan vele andere computer platforms en spelconsols.

spelen.nl online spelletjes

Chinese Checkers:
Chinese Checkers (alternatieve spelling Chinese chequers) is een bordspel dat gespeeld kan worden door twee, drie, vier of zes personen, het kan individueel worden gespeeld of met partners. Het spel is een modern en vereenvoudigd variatie van Halma. Het doel is als eerste alle stukken over het hexagram-vormige speelbord in "huis" (de hoek van de ster tegenover de begin hoek) met behulp van één stap bewegingen of door over andere stukken te springen. De anderen blijven spelen voor de 2e, 3e, 4e, 5e en delaatste plaats. Het is een strategiespel wat erg populair is, ook bij jonge kinderen.

spelen.nl online spelletjes

3 In One Checkers:
Engels dammen (International Engels) of checkers (Amerikaans Engels en Canadees Engels), ook wel Amerikaanse checkers of recht checkers genoemd, is een vorm van bordspel. In tegenstelling tot het internationale schaken, wordt het gespeeld op een acht bij acht vierkant bord (met in totaal vierenzestig velden) met twaalf stukken aan elke kant. Deze stukken mogen in eerste instantie alleen naar voren en diagonaal verplaatst worden. Alleen wanneer een stuk aan de overkant komt en "gekroond" of "koning"  wordt kan het zover als je wilt achteruit en vooruit rechtuit en diagonaal. Engels dammen wordt gespeeld  tegen de computer. Traditioneel zijn de stukken zwart, wit of rood. De stukken van de tegenstander worden gevangen door  er over heen te springen.

spelen.nl online spelletjes

Class Kiss:
Class Kiss is een op het eerste oog heel eenvoudig spelletje. De bedoeling is dat je, door met je muis te klikken, de jongen en het meisje elkaar een kus te laten geven. Dit mag echter niet dus het moet op het moment gebeuren dat de juffrouw het niet ziet, anders ben je af.

spelen.nl online spelletjes

Mastermind:
Mastermind of Master Mind is een code breek spel voor twee spelers. Het moderne spel is uitgevonden in 1970 door Mordecai Meirowitz, een Israëlische postdirecteur en telecommunicatie-expert. Mastermind is een klassiek spel in logisch denken waarbei de ene speler de geheime code van de andere speler moet proberen te ontrafelen. De computer kiest in het geheim vier code-pionnen en plaatst deze in een gekozen volgorde achter het zichtschermpje. De computer mag ook twee of meer pionnen in dezelfde kleur te kiezen. De computer heeft de keuze uit zes kleuren. De speler moet de verborgen code ontrafelen. Bij elke beurt plaatst de spelr vier code-pionnen naar keuze in de eerste lege rij. Vervolgens geeft de computer met de sleutel-pinnen als volgt het resultaat: met zwarte pinnen: hoeveel kleuren op de juiste positie staan. met witte pinnen hoeveel kleuren wel in de code voor komen, maar niet op de juiste positie staan. Met deze nieuwe informatie plaatst de speler weer  vier volgende code-pionnen in de volgende lege rij. Als de computer vier zwarte pinnen heeft geplaatst, is de code gekraakt. Dan wisselen de rollen. De speler die de minste beurten nodig heeft, om de codes te kraken, is de winnaar van het spel.

spelen.nl online spelletjes

Bloons:
Bloons (een creatieve afgeleide van de "Balloons") vertegenwoordigt meerdere toppers van de video game serie die is ontwikkeld door de Game Maker Ninja Kiwi. Er zijn verschillende groepen, waaronder de Bloons serie, de Bloons Tower Defense-serie, en diverse andere afgeleiden van de originele spellen. De belangrijkste ontwikkeling doet zich voor voor browsergebaseerde spellen met behulp van Adobe Flash;. Maar divers spellen zijn ook beschikbaar op andere platformen, zoals Bloons, Bloons TD, en Bloons TD 4 ​​voor iOS-apparaten , Apparaten met Google Android OS kunnen ook de Bloons spelletjes spelen, zolang ze zijn uitgerust met Adobe Flash Player, deze moet je dan eerst meestal downloaden van de Android Market.

spelen.nl online spelletjes

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie games

Warhammer, welk van de 3 soorten past bij mij?

In dit artikel krijg je hulp in het kiesen van welk soort warhammer spel bij jouw past

World of Warcraft of Waardig ouder Worden?....deel 2

Een reisje naar het verleden, naar koude vochtige krotten waar een betoverend schouwspel van elektronische beelden je in vervoering bracht....de arcade

World of Warcraft

Een beschrijving van het populaire computerspel World of Warcraft.

Crossfire

Wat informatie over crossfire en tips om goed te worden. Er is ook een uitleg over het spel aanwezig.

De nieuwe Xbox 360.

De nieuwe Xbox 360 is er! Een grote verbetering, of een stap in de slechte richting ?

Persona 4

Een mooie RPG met een aantal typische Japanse Elementen.

browserspel Grepolis

een beetje uitleg over het browserspel Grepolis

Games maken

Hoe word je game artist, game designer of game developer (programmeur)

Internet aansluiten op uw PS3: Zo moet het.

In dit artikel wil ik je uitleggen hoe je jouw internet goed aansluit op je ps3.

Gran Turismo 5 op de ps3 ook in 3D, de review.

Een review over GT5, maar dan ook met 3D.

Griezelen Met Silent Hill Downpour

Silent Hill Downpour

ICO & Shadow of the colossus.

Een game-ervaring die uniek is in de geschiedenis van videogames.

Starcraft 2

Real time strategy

Sudoku doorgronden

Een sudoku puzzel doorgronden

Crysis 2

Korte beschrijving over het spel Crysis 2 online & multiplayer

Obscure II

Een horror survival met een humoristische ondertoon.

Review van Star Wars: the Force Unleashed 2

Review van de PS3 game Star Wars: the Force Unleashed 2.

Jewels

Beschrijving van Jewels (MHGames), gespeeld op de Samsung Galaxy S (via android market downloadbaar)

Recensie Sniper elite V2

In 2005 kwam er een game uit die alleen maar sniper missies heeft. De naam van deze game was Sniper Elite. Na dit succes is er op 4 Mei 2012 Sniper elite V2 uitgekomen. Ik heb de game gespeeld en ik moet zeggen ik ben enthousiast!

Geruchten over een PlayStation 4... Komt'ie d'r?

Er zijn inmiddels al weer 5 jaar verstreken: de introductie van de PlayStation 3, een geheel nieuwe gameconsole van Sony. Wordt het dan geen tijd om de PS4 in ontvangst te nemen?

Compleet nieuwe Sims - middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen

Wii Fit

Wii Fit is een videogame voor de Nintendo Wii

Grand Theft Auto 4

Grand Theft Auto 4 is een wereld opzich zelf

Xbox, Wii of Playstation?

Welke spelcomputer moet je kiezen? XboX, Wii of Playstation

Terrorisme en Oorlog-games

Terroristen en war games? Lees verder om erachter te komen op welke manier deze games worden gebruikt door terroristen.